Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Leontýnka+3 | 26083 |
5.6.2012 9:43:36
Jano přesně jak bylo psáno výš, neřešit to nijak zvlášť. Tchýni poprosit, aby to s ním neprobírala, on cítí, že vás to drtí a tak dobře ví, že s vámi může cvičit.
My jsme bojovali s plínko na kakání, ale v momentě, kdy ho přijali do školky (3 roky a dva měsíce) začal kakat do nočníku a pak do záchoda a když ve 3,5 letech nastupoval, už bylo vše OK. Dobré je netlačit na ně, ale mám obavu, že 3,5 už je dost, mám stejně starou dceru a když se šprajcne, nehne s ní nic. |
Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
5.6.2012 9:39:53
Já se přiznám, že mi to taky není úplně blízký, ale já pak mám ty extrémy na druhou stranu, takže to možná zkusím, ale taky nevím, jak budu zvládat, že ji nutím do nečeho, co absolutně nechápe, co po ní chci.
|
helis78 | 95867 |
5.6.2012 9:38:52
No já myslím, že tenhle bude na to expert, holky ty byly úplně v pohodě, ten starší dokonce i dřív se odnaučil, sice nehody míval, zapomněl se zahrál si a v noci často, ale tenhle je takový pohodář a je mu to defacto jedno, že je počůraný, pokaděný.
|
Lassie66 |
• |
5.6.2012 9:38:52
Finance?
|
Pole levandulové | 23006 |
5.6.2012 9:32:03
N., tak to si nedovedu vubec predstavit, v deseti mesicich jsem doma snad ten nocnik ani nemeli. A vysvetlit neco mym rocnim detem, to bylo uplne sci-fi. No, nakonec jsou taky bez plen a to naprosto bez drilu, upozornovani a tak, holt jsem lina matka a behat s nocnikem za kojencem mi nikdy nebavilo.
|
5.6.2012 9:31:41
Řešíme to hlavně s tchýní, nebo spíš ona s ním, jak nám pomohla s tím větším, tak má pocit, že je schopná, tak se chce vytáhnout, že to u něj dokáže taky , kéž by . Jinak já to moc s nikým neřeším, jen si lidi všímají, že mu kouká plínka z kalhot, tak se na to třeba ptají, ale ne moc, on vypadá menší než je.
|
Pole levandulové | 23006 |
5.6.2012 9:29:11
No, kdyz vytrvas a tu plinu mu fakt nedas, tak se neboj, chvili se bude cukat, ale pak nejspis pochopi. Ja jsem nechala obe deti bez plen i zkouseni dost dlouho a pak to zvladly oba velmi rychle, i kdyz podle jinych uz to bylo pozde /byly jim skoro tri roky/. Syn mel plenu na noc jeste cca dva mesice po tom, co ji nemel pres den, dcera to bezpecne zvladla behem tydne, kdy sama usoudila, ze uz je velka holka. Tak bych se nebala a vyckala, ovsem jak jednou zavelis, tak uz neustupuj.
|
maska | 59733 |
5.6.2012 9:28:22
zkus mu davat slipy.to u meho syna zabralo,nemel rad holy zadek.jinak to bylo jak u vas,pak az me napadly ty slipy,bylo behem 3 dnu odplinkovano.na noc plinu ma.cekam tak do 4 let jako dcera. Hodne zdaru.
|
5.6.2012 9:26:15
Náš menší taky musí být nahatej. Já teda na to první odplínkování nedávám ani slipy, jen tepláky, ale tenhle mi tu běhá nahej sám od sebe, no běhá. Teď čůral po třetí, docela dost a při tom tak zasmrděl , že jsem se těšila, že bude bobek, ale není , tak ho teď motivuju na lentilky, aby tam nějakej udělal a začal si tu hrát s malou u sušáku na prádlo, tak snad se nám blýská na lepší časy . Doufám, že se vykanadí a budeme moc jít ven.
|
N. |
• |
5.6.2012 9:25:37
A taky bych rekla, ze by bylo fajn to s nim prestat probirat s sirym okolim, myslim, ze dobre vi, ze vam na tom zalezi, tak s vami cvici.
Me to delali deti v jinych oblastech, vedeli ze maminka je na tuto oblast citliva, tak s tim zlobili nejvic(u nas slo o jidlo). |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.