| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti na nočník

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 3124  [Dalších 2544 >>]
N.
  • 
5.6.2012 9:23:33
Odplinkovat rocnacku je vyrazne jednodussi nez tri a pul letaka.
Sice to tem mensim trva delsi dsobu ,enz zcela pochopi, ale zacit s nocnikem po dovu letech je podle me fakt pozde, to uz si dite na plinky krasne zvykne a nema potrebu zmenu. V roce to zmenu prijme lepe, teda u nas tzo bylo v roce a pul ,ale na nocnik jsem davala obe dite od 10 mesicu pravidelne, v 18 mesicich jsem vzala pleny na den, nocni jsem nechavala dokud byly mokre, u jedne do dvou let u druhe do dvou a pul.

Takze ja bych asi zacla opravdu u dcery, hodne ji chvalila, kdyz se povede a treba to bude motivovat i toho prostredniho.
JankaA + Aduška 05+ Filípek 10 43300
5.6.2012 9:21:51
Tý jo, tak to měl vymakaný...
5.6.2012 9:21:23
NE NE S NOČNÍKEM NIC..ALE JAK ŘÍKÁM NAŠEMU MALÉMU KDYŽ BYL OBLEČENÍ, ALE BEZ PLEN NEDOCHÁZELO, ŽE NEMÁ PLENU..FURT mezi nožičkama něco měl, i když to byly jen trenýrky, ale jakmile jsem ho vysvlikla, sám začal v případě potřeby chodit na nočníček..nechala jsem mu ho při cestě, kde na něj dobře viděl..~d~
withep 93862
5.6.2012 9:19:49
Právě ~;) Ono je taky fajn odplenkovat ještě před obdobím vzdoru. Nám se to takhle nějak povedlo - nočníkovali jsme s novorozenou a dvouročák se nainspiroval - fakt to zkus ~x~
5.6.2012 9:19:47
Já též nečekala, že by to u nás šlo tak rychle, on to dal fakt během 3 dnů, ale semo tamo ještě nějaká nehodička je..né moc, ale je. tuhle se mi poprvé pos..do trnek, zrovna to měl řidší fuuuj....~q~. Kdyby neměl trenýrek tak málo, tak jsem je zrovna hodila do koše..jenže je to hubeňour a nemohu na něj trenýrky vůbec sehnat, tak jsem je hledala mezi tím bobkem...~o~~t~
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
5.6.2012 9:14:05
Probíráme to pořád, už několik měsíců, celý širý okolí, říkáme mu, že je velkej, že půjde do školky, tam se s plínou nesmí, a že je šikovnej, že to dokáže, ze všech možných stran, dostává bonbonky ~d~. On je osobnost, na všechno říká ne, do školky se smí s plínou, prostě je to malej zaťatec, má bejt po kom ~;).
Majda a Kájík 07/10 94857
5.6.2012 9:12:29
Ahaa. Takze to nema s nocnikem nic spolecneho.
Ja uz taky zacinam trenovat. Na nocnik maly chodi v poho hned od zacatku co sedi. Bobka dela kazde rano a skoro pokazde se aspon vycurdi. Ale stejne se pocura kdyz je bez pliny a dam ho kazdou chvilku na nocnik.
kiki
  • 
5.6.2012 9:12:17
Moje dítko mělo kolem tří let potíž s kakáním na toaletě. Protože se blížil termín nástupu do školky, opravdu jsme byli nuceni tento problém vyřešit, protože pak je to podle mě mnohem těžší. Plenky jsme odebrali, malá zadržovala, až jí z toho bylo zle a my dali čípek a drželi násilím na nočníku. Je to velmi stresující pro všechny, ale pomohlo to. Tak to bylo u nás, ale vaše dítě neznám a toto není návod, ostatně se vám třeba vůbec nelíbí naše řešení.Občas si vzpomenu, jak na mě malá volala, že chce plínku, protože jde prostě kakat, takto si zvykla a nechápala, co se nám na tom nelíbí.
U vašeho chlapečka taky vidím tu nejistotu bez plíny, pořád na to musí myslet. Co mu dát ty plenky kalhotkové odnaučovací a říct mu, že kdyby to náhodou nestihl na záchod (nočník), tak se toho tam trošku vejde. Nebo si dát několik týdnů pauzu, označit v kalendáři datum, kdy třeba už na něj plínky přestanou vyrábět a postupně ho na tu situaci chystat . Určitě není trestaný, když něco provede, že. Taky je dobrý (snadno se řekne) odvádět pozornost stranou, nedělat ze záchodování vědu a to nejdůležitější na světě.
Jo a ještě něco, zcela určítě se odplínkuje (to je poznatek...), je to otázka času. Jenže vy to prostě potřebujete do termínu, aby mohl být ve školce klidný. Je fakt, že jinak bych ho tam nedala, určitě by mu to vadilo.
helis78 95867
5.6.2012 9:12:07
No, u nás to nevyšlo, dvouleťák sice chodil bez plíny, ale dělal bobky venku, rád je i zkoumal, že by chtěl cíleně čůrat na travičku to taky ne, a pak nebylo takové horko, ale pořád se snažíme, na kakání neřekne, dneska hovínko rozmázlé v pyžámku chuťovka :-©
5.6.2012 9:11:38
jani, ale je fakt, že u nás teď u toho malého hodně pomohlo, že viděl starší jak chodí čurat..jelo se autem ona chce čurat a malý najednou taky čuvat..hodně to okoukal..u Vás je dětí dost..nemá to kde okoukat?
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 3124  [Dalších 2544 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.