| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti na nočník

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 3124  [Dalších 2524 >>]
JankaA + Aduška 05+ Filípek 10 43300
5.6.2012 9:06:48
:-), tak to máš ještě dobrý, Adélka i když jsem to vychytala, tka to na nočník prostě nedala. fakt mi přišlo, že měla nějaký blok..Naštěstí Filda chodí čurat i kakat na nočník, Sice občas nějaká ta nehoda je, ale on je malý, v březnu mu byly dva a bez plen je asi dva měsíce. Ale zas to pochopil během pár dnů.

U Adélky mi to taky strašně štvalo, kdo měl ty kalhotky hledat v kolikrát rozmazaným bobku..ble..~t~ Ale te´d je jí 6 1/2 a kadí na WC..tak snad to i Tvůj dá...~t~
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
5.6.2012 9:05:52
To si neumím představit, jak odplenkovávám ročňačku. I když možná by to bylo ok, ta by mi neutekla, ještě ~:-D.
bin prostě 125758
5.6.2012 9:02:50
hele když to vychytám-to znamená že si všimnu že sedí tiše v koutě a ani nedutá~:-D a svlíknu ho tak se občas vykaká...ale to spíš jen proto,že už je ,,to" v zatáčce~:-D jsem se těšila že už bude v pohodě a pak už mi zbyde jen noční plína a nic...~d~ on prostě ví, kam se kadí, chápe to, rozumí,ale neude a hotovo~a~
Markéta.. 32122
5.6.2012 9:01:18
Já měla mladšího kluka také v tomto zpomaleného, i když teda nepištěl. Nepomohly by látkové tréningové kalhotky? Normálně se o prodává jako látkové plíny. Nemá to funkci úplně jako plína, ale nějaké učůrnutí to pojme. Že by mohl mít pocit, že má plínu. S kakáním neporadím, to jsme zvládli jen s velkou trpělivostí a neřešením až tak ve 4,5 letech - do té doby jsem mu na to dávala papírovou plínu (lepší než zácpa, jak jsem zjistila). Ale ve školce (chodil jen na dopoledne) teda spolehlivě nekakal, takže tam jsem se nehody ani nebála. Jenom doma za garáží nebo za gaučem ~t~
5.6.2012 8:59:11
Tý jo bin. to mi dělala starší taky, čurala bez potíží, ale prostě bobek do kalhotek..nepomohlo nic, prostě sama dospěla jednou k tomu, že to jde i na nočník..přišlo mi, že měla jako strach, že by ji to bolelo kakat do nočníku nebo nevím. Páč když to pak dala na nočník, tak zas šíííííííííííííleně dlouho trvalo než přešla dělat bobek na WC..~d~
bin prostě 125758
5.6.2012 8:57:24
hele má to podbné:) mám skoro 3leťáka ,čůrá do nočníků teda normálně..ale kakání ani za nic. prostě se vykadí do slipů a když se ho zeptám kam se kaká řekně nočník nebo záchod ale to je asi vše..někdy bych ho zabila,když ho 5x za den sprchuju posraného až na kolena~:-D
5.6.2012 8:56:30
Aha čtu ještě jednou, že on se pleny vysloveně vyžaduje, když ji nemá..~d~. Zkusit nějakou motivaci?
withep 93862
5.6.2012 8:55:52
Co takhle dát se do odplenkování nejmladší a doufat, že se jejími (snad) úspěchy snad navnadí?

Jinak teda myslím, že dětí, které dobrovolně vysedávají na nočníku místo toho, aby si hrály, moc není ~k~
Lassie66
  • 
5.6.2012 8:55:19
No a když plíny schováš a řekneš, že už je nemáte?
adelaide k. 20327
5.6.2012 8:55:09
JAno, popravdě, tohle jsem nezažila.

První dítko bylo do odplínkování nadšené, běhala měsíc dole bez a postupně to pochytila.
Druhé dítko nočník naprosto odmítalo a když ho vzalo na milost tak bylo do týdne hotovo.

Probírali jste to spolu předem? Co on sám říká na odplínkování?
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 3124  [Dalších 2524 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.