Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
JankaA + Aduška 05+ Filípek 10 | 43300 |
5.6.2012 8:54:57
Já odplenkovala teď dvouleťáka, asi měsíc a půl zpět jak byla ta horka, prostě jsem mu dala nočník k dispozici, a chodil nahý jen v tričku, když bylo třeba sám si sedl na nočníček a vyčural..Nešlo by to takhle u Vás? Je už dost velký, tak třeba když by se nemusel svlekat by to dal..
|
Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
5.6.2012 8:50:19
Ahoj, vypadá to, že nejsem schopná odnaučit děti od plín . Starší byl to samé, ale ten měl psychické potíže s kakáním, čůrání zvládal dobře, ale protože odmítal hlásit, tak byl v plínkách skoro do čtyř, hodně mi pomohla tchýně. Tenhle je tvrdohlavej po tátovi, od září je přihlášenej do školky, takže je fakt už pomalu nejvyšší čas, aby se to odnaučil. Dělám to většinou tak, že mu ráno nedám plínu, on se jde vyčůrat, povede se mu to a od té doby mi tu piští, že chce plínu. Když mu ji nedám, tak si sedne na nočník a nezvedne se z něho, jen hlásí, že čůral a pak se zase dožaduje plínky. Zajímalo by mně, jak dlouho u vás tahle fáze trvala, že dítě chce jen sedět na nočníku, nehraje si a piští. Člověk by řekl, že takhle velký dítě už by to mohlo pochopit snadno. Kakání taky těžký neúspěch . Já jsem ho tak nějak dávala na nočník pravidelně, vždycky na jaře, v létě, i tu mám pár témat na tohle téma, ale hodně to takhle bojkotoval a já nemám na práci jen jeho, takže jsem to vždycky utla a tu plínu mu vrátila, ale teď už to není kam odložit . Tak mně trochu povzbuďte, prosím, že to dáme, ať mi z něho nešibne. Díky moc. J.
|
Ráchel, 3 děti | 76748 |
28.5.2012 22:49:24
moje nejmladší dítě nočník i záchod vytrvale odmítalo. jedna kamarádka mi tehdy na moje stýskání řekla: "hele, to půjde samo, až se k tomu on sám rozhodne". a měla pravdu - on prostě do toho musel dozrát. a taky pomohlo, že ten trénink převzal manžel
|
Eilatt | 120397 |
28.5.2012 21:05:32
Používám metodu sebrat na týden až 14 dní plínky, začala jsem někdy okolo cca 21 měsíců a pokud se během té doby nezadaří, tak vrátit a zkusit to později. Oblíknu slipy, kalhotky, nachystám kvanta suchého oblečení, loužičky utírám, nebo utíráme společně a obrním se trpělivostí.
Nějaké sáhodlouhé mnohaměsíční vysazování na nočník není nic pro mě jako nočník jsme doma postavený měli, občas jsme to zkusili, třeba s knížkou, ale bylo vidět, že dítko neví, na co jiného než na sezení by se to tak asi mělo používat. Dcera se takhle odplínkovala ve 21 měsících po asi 10 dnech, synovci ve 2 a 2,5 letech po pár dnech. Takže skoro bez práce Akorát starší syn byl těžší kalibr, ten byl bez plín až po třech letech, jemu jsme vraceli plíny na několikrát. |
Vendy a dve holky | 109075 |
28.5.2012 19:02:54
To jo,hlavne aby je nekradla jinym)
|
28.5.2012 19:01:37
Ja budu proste rada,az se to nauci
|
28.5.2012 18:53:00
Jeje to ja myslim,ze dudliku mela minimalne sedesatKdyz ztratila,tak se koupilo
|
Maláá | 122900 |
28.5.2012 18:33:31
Mě je to osobně jedno, kdy a jak kdo naučí dítě na nočník, či jiné věci...Ale za sebe říkám, že čím dřív tím líp..pro dítko i Tebe.... Než ve dvou či třech letech učit poprvé na nočník...
|
Meta | 12497 |
28.5.2012 16:57:36
Akorát teď budeš muset být mazanější a předstírat, jak ti na nočníku vůbec nezáleží. A dudlik jsem moc neřešila, počkala jsem, až se rozpadne. Celkem vlastnila dcera tři dudlíky, něco ztratila, něco prokousla a to sama musela uznat, že už je takový dudlík k ničemu. Hlavně nekupuj nový. A zas tu narážíš na to, že dcera už je teď dost chytrá na to, aby věděla, kde se dudlíky prodávají, takže už se oblafne zase hůř.
|
28.5.2012 16:46:00
Jo to jo,obdobi vzdoruHolt priste bude clovek chytrejsi
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.