Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Vendy a dve holky | 109075 |
28.5.2012 14:01:37
No,ale neni to ojedinely nazor,uz mi to par lidi reklo.Holt nase mamky to delaly v roce,je to stara skola asi
|
Dani.K, K 05, P 09 | 47447 |
28.5.2012 14:01:31
Jestli můžu napsat drobnost, mně se u mladšího osvědčilo dávat ho do tepláčků "na ostro" bez slipů. Ve slipech se pravidelně počural, "na ostro" necítil nic na zadečku a říkal si .
Samozřejmě, že ven do písku atd. měl slipy vždycky. |
28.5.2012 13:59:38
RozbityUdelas do nich taky dirku?Asi prsa nehodis do kose nebo kachnam.To bude taky operaceAlespon vidim,ze kazdy resi neco
|
28.5.2012 13:59:01
Můžu se zeptat, proč měla na nočník posadit dcerku dřív než ve dvou letech?
|
28.5.2012 13:57:17
Hlavně se nestresuj. Dvouleté dítě v plínkách a s dudlíkem není nic divného ani v Čechách.
Staršímu jsme vzali dudlík v cca 2,5 roce, nechali jsme ho na dovolené rybičkám a ani si na dudlík nevzpomněl. Ale od té doby přestal spát po obědě (měl ho jen na spinkání už od roku a půl). Mladší ztratil dudlíka ve dvou letech (zapadl za postýlku), dva dny si na něj nevzpomněl, ale pak to začalo a týden, vždycky, když byl unavený, tak řval, že chce dudu. Vydrželi jsme to, akorát začal být víc závislý na prsu. Odstavila jsem ho skoro před dvěma měsíci a teď je závislý na "kakau" (tzn. mléko do lahvičky s pítkem lehce oslazené grankem) . Já bych doporučila zkusit nejdřív dudlík jen na spinkání (prostě ho ven nebrat, přes den ho doma uklidit, aby nebyl na očích) a hlavně vytrvat. Co se týká plínek, tak starší měl plínky do dvou a půl roku, kdy jsem mu je sebrala, ale přestal se přes den počurávat až ve třech a půl a v noci měl plínku do čtyř. A to jsem ho posazovala na nočník od roku a půl (to nechtěl a řval), tak pak pravidelně od dvou let. Prostě na to nebyl zralý (on není podle tabulek). Mladšímu bude brzo dva a půl a přes den plínku nenosí, doma v pohodě, venku má nehody (zapomene si říct). Horší to má s kakáním, to chce jen do plínky, nebo si zaleze někam, kde ho nevidím, a v klidu se vykaká do kalhot. Tak to musíme doladit . Každý je prostě jiný, někomu to stačí vysvětlit a ukázat a nočníkuje hned, jinému to trvá dýl. Jestli jsi rozhodnutá zbavit se plen, tak nos zásobu čistého oblečení a uvidíš |
28.5.2012 13:54:15
|
28.5.2012 13:52:06
To jsem reagovala na Evu T.Nastesti jsem nikoho dospeleho s dudlikem nevidela.....moment....necetly ste o tom tricatnikovi,co chce aby se o nej staralo jako o kojence?
|
Len | 108740 |
28.5.2012 13:50:17
Jj, ja jsem v UK. Trilete dite s dudlikem a plinkou je tu naprosto normalni a z naproste vetsiny vyrostou zcela normalni lide Fakt klid, ono to pujde
|
Donell | 104631 |
28.5.2012 13:48:56
Já mám čerstvého dvouleťáka a taky zkoušíme odplínkovat..no, zatím nic moc..plínu na dopoledne mu vezmu, dám mu jen slipky a kalhoty, co dvě minuty se ho ptám zda chce čůrat, kakat - většinou néé a do minuty je to v kalhotách..no, je třeba vytrvat a vytírat..mám v plánu ho to přes léto naučit, ale kdo ví..uvidíme..s dudlem neporadim, malej ho plival, takže ho nikdy neměl..zato neusne bez prsa..taky se sama psychicky připrvauju na radikální řez - prsa budou rozbitý
|
28.5.2012 13:48:19
Muzu se zeptat,bydlis taky v zahranici?Nejak tady se to neresi a v Holandsku, odkud mam manzela se zacina ve dvou a i ve trech neni neobvykle.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.