Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Vendy a dve holky | 109075 |
28.5.2012 14:27:57
Line materstvi
|
Evik+Šmudla+Šmudlinka | 108978 |
28.5.2012 14:27:22
Jéé, tvého potomka jsem nemyslela Jen jsem si spoměla na tlupu dětí nepřizpůsobivých rodičů, kteří fakt mění dudlíka za cigáro, a na tom příkladu jsem chtěla demonstrovat, že čekat, až dítě odloží dudlík samo, by se mohlo klidně protáhnout dýl, než by ti bylo milý
Desetiletí fakt nejsou (ty už spíš s tím cigárem), ale pětileťáky jsem viděla. |
Arni | 19497 |
28.5.2012 14:27:21
Můj tříleťák měl dudlík donedávna, ale jen na usínání. Už jsme to ale chtěli odbourat, za chvíli půjde do školky a tady to není tak tolerováno, jako v cizině. Takže jsme ho věnovali kamarádovi miminku, dva dny si pofňukal večer, že ho chce od Danečka zpátky, ale při pohádce se hezky zklidnil a usnul. Čekala jsem horší průběh a byla jsem mile překvapená, že to šlo tak hladce. A rozhodně jsem ráda, že jsem u něj čekala, až se ho vzdá sám. Je hodně svéhlavý, někdo by řekl silná osobnost S plenkama na tom byl obdobně, nočník nesnášel, měl ho na hraní. Nehrozilo na něm posedět. Nehrotila jsem to, občas nabídla. Ve 2 letech a 2 měsících z ničeho nic zavolal, "já chci na záchod" a šli jsme rovnou na wc. Nočník se nikdy nekonal a jsem ráda Od té doby je spolehlivý a hlavně, jakmile to pochopil a dozrál, zůstával i v noci suchý, takže jsme plenky zrušili jednorázově. A už se od té doby nepočůral
Takže za mě, nehroť to a nechej dceru dozrát, holky jsou šikovnější, pochopí to třeba už brzy. |
Binturongg | 104880 |
28.5.2012 14:25:44
Já tomu nerozumím
Chápala bych to, kdyby šlo o předškoláka, takhle ne. Připadá mi to stejné, jako dát dítěti od narození do postýlky usínáčka a v době, kdy tomu ještě nerozumí, ale už na něm visí, mu ho sebrat... |
Pole levandulové | 23006 |
28.5.2012 14:25:24
Nech ji dozrat, oboji pak zvladne sama behem chvile a bez nervu. Otci rekni, ze preferujes line materstvi a nech ho byt. Moje deti se plen zbavily v temer trech letech, zato bez nervu a behem tydne i na noc, nemely ani nehody. Dudlik mela jen dcera, zacla ve dvou letech po odstaveni a pul roku ho vyzadovala. Pak prestala ze dne na den.
|
Donell | 104631 |
28.5.2012 14:11:55
Díky za tip - zkusíme to..
|
28.5.2012 14:10:10
No to ti drzim palce,ale co kdyz soucitit nebudeNebo se te zepta kde mas bebi,ze nic nevidi.Moje dcerka dokud by krev netekla proudem,tak by na me nevericne koukala,kde mam bebi
|
Dani.K, K 05, P 09 | 47447 |
28.5.2012 14:10:01
Říká se, že naše maminky posazovali děti na nočník ještě, než začaly samy sedět a že byly všechny děti bez plen od roka . Ono to taky nebylo zas tak horký, jasný je, že děti chodily do jeslí, tam byly drezůrované hned od malička (všechny najednou posadily na nočník v pravidelných intervalech, s plenama to bylo složitější než dneska), ale i tak děti k tomu dozrávaly stejně, jako dneska, tzn. průměrně od toho roku a půl. Někdo dřív, někdo později, brácha se prý počurával celé jesle a plínu na noc nosil skoro do čtyřech. A naše máma z toho rozhodně nedělala vědu
|
28.5.2012 14:07:31
Dik,ono je to asi treba brat s humorem a ne jak to mam ja s Veruskou,kdy mi blika kontrolka,ze uz by mela delat to a to a zacit s tim a tim
|
Donell | 104631 |
28.5.2012 14:07:09
kachnám je bohužel nechodim, to je pravda...budu se muset spolehnout na to, že přijme mámino bebí..
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.