| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vážím 100 kg - akce start

Akce start - Deníček
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 78041  [Dalších 78021 >>]
Myšák*** 31646

Hezký večer

9.2.2008 21:47:29
ad kalhoty - taky nemůžu nic sehnat, =pokud mají velké, tak jsou krátké o:((, poslední dobou jsem se uchýlila k nákupům z katalogů a zatím R^ (Quelle, Neckermann, Next)

Dano, i já tě vítám, také jsem tu nová, chodím sem od ledna a holky tady jsou fat super. Ještě bych ti doporučila přečíst si "Vysokou školu hubnutí" od Edity Sipeky nebo alespoň zkouknout její stránky R^.

ad večerní chutě - zaháním pitím a konzervama Bonduel, hlavně baby karotka a zelené fazolky jsou super, ještě si občas uvařím na páře pytlík mražené zeleniny, většinou Findus a pak během večera chroustám :-D a věř, že je to vážně jen o zvyku, mě třeba po 14 dnech přešly úplně noční chutě na oplatky o:))

Dneska mám za sebou oslavu máminých narozenin (55), celkem jsem se držela, jsem na sebe pyšná ~j~. Příští víkend slaví manžel (35), to bude horší, oslavu a pohoštění musím nachystat já a hned ten další víken slaví švagrová (30!) a pak snad už bude chvilku klííííd :-D.
Lendul* 37206

Re: ČAU kočky,

9.2.2008 21:01:02
JITUŠKO, blbě jsem tě četla, dala jsi sem odkazy dřív - promiň :-)
Lendul* 37206

Re: ČAU kočky,

9.2.2008 20:59:41
Ahojte!
Prvně vítám Danu, jen tu s námi pobuď a držím ti pěsti! Jak jsem šla na večerní hlad? Tak prvně to nebyl hlad, ale zvyk, ale to ti dojde až později. Jídlo tak čtyři hodiny předtím, než jdeš spát. A jak na ten zvyk a chuť? Mě pomoháhal sypaný ovocný čaj, udělala jsem si ho půllitru a usrkávala. A pak hrst slunečnicových semínek. První týden bude tak jako tak krušný, ale přežít se dá, to určitě.
A nevím, jestli ti někdo dával odkaz na naše stránky, kde jse uvítací dopis: http://rodina.cz/nasecile.

MARTO, co operace, minulý týden jsi tu psaa - je vše OK? A jinak - veliká gratulace! A FOTO FOTO FOTO!!! ;)

Děkuji všem za ty gratulace, dneska bylo teda něco malinko nahoře, ale ta 5 je tam zakotvená, výš to nejde. Ale doufám, že co nejdřív si vymění místo se čtyřkou :-D
Dneska jsem plánovala rotoped, jela jsem tedy i včera, ale přeci jen - nakonec mě přemohla jarní únava, takže jsem se na to vybodla a zítra mám už týden rezervovanou hodinu pilates, tak to už se moc těším! R^

MAJDO, doufám, že tě v nových gatích uvidím na Bezedných hrncích! ;)

DAGMARKO, ano, s kalhotama mám hodně velký problém, proto jsem za tyto vděčná! :-)
Jitk@ 46489

ČAU kočky,

9.2.2008 19:14:01
Nejprv, LENDULKO, bezva!!! Marti, no comment. Jsi borka, no!! R^

MAJDI, v kalhotech Tě určitě uvidím na hrnkách, viď? A co takhle barvička, hm??

A taky vítám nováčka!! Zdarec a hodně sil do boje s nadbytečnou zátěží. To bude přítel valit očka, jaká z Tebe bude kočka!! A dotaz, DANO, těch 86 kg je na kolik cm?? Jo a večerní hlad ...?? Spíš chuť, ne? Proti tomu se, holka, moc bojovat nedá. Jenom vůlí. Zkus zatím zahánět chutě zeleninkou. Jinak na rodina.cz/nasecile máš připravený uvítací dopis a některé články, které jsou veřejně přístupné a něco nalezneš i na druhých stránkách rodina.cz/hubneme.

DANUŠKO, seznam holčin, které jedou na Horalku mám já. Rozesílala jsem ho mejlíkem. Došel??

Holky, já byla včera asi po roce plavat. Teda v bazénu, jinak v létě plavu docela často. Nic moc teda. Sice jsem dala skoro třicet bazénů, ale byla mi zima, vcucávala se do mě voda, pak jsem z toho běhala čůrat:-D. Dneska jsem byla na spinu, to byla větší paráda. Zítra jedeme k našim. Taťka slaví narozky a to bude paráda největší~j~.

Tak zatím páček. Já zase nakouknu.
Dana a Vojta 77711

Re: Krásný den!

9.2.2008 18:43:55
Tak jsem zase tady. Začala jsem chodit na aerobik a zjistila jsem, že nemám vůbec žádnou výdrž. Všichni makali a já se potácela na pokraji vyčerpání. Taky jsem se chtěla zeptat, čím bojujete proti večernímu hladu. Já přes den jsem docela v pohodě, ale večer bych snědla všechno.
Dagmarka01 73900

Re: Krásný den!

9.2.2008 16:28:42
Lenduli jsi skvělá,snad se tam taky dokopu.Jen tak dálR^ R^ R^
Dagmarka01 73900

Pěkné odpoledne

9.2.2008 16:27:17
Lenduli ,koukám taky máš problém sehnat kalhoty:-D.To mě těší,že v tom nejsem sama.Vždycky sháním horko těžko,jednu dobu měli v CaA,ale jen společenské to jsem si koupila 3 najednou.S džínama to je čím dál horší vždycky jsem kupovala v WD,ale když jsem přibrala byl to problém,pak taky ty palby okolo 1500.-.Jednu jsem ze zoufalství vlezla do Lewise,jenže mi neseděli a ještě stály2700.-Teď jsem náhodou narazila na obchůdek kde mají super strečové moderní džíny do 500.-a super dlouhé i k podpatkům.

Myšáku já minulý týden dočetla posledního H.Pottera chtěla jsem to porovnat s neoficiálním překladem a super.Zákazníci kolikrát kulí oči,že jsem ho četla.Mám ale i 50ti leté zákazníky,kteří si ho u nás objednali a moc se jim líbíR^.

Musím se oblíkat valíme na procházku,před hoďkou jsme přijeli od našich tak chceme ještě ven,když je tak krásně:-D

Eo jak jsi minule psala o těch bezkofeinových čajích,ani jsem to netušila a mám je taky ,teda jen Roibos od Pickwicu a chutná tak jak voní pro mě Africky a exotičně...R^

Jo taky po minulé dvojité návčtěvě bazénu Aqua-aerobucu a plavání jsem vysušená jak treska měli přechlorováno a rozjel se mi zase ekzém;((.Přestávat kvůli tomu nechci ,tak mažu a mažu a ...
Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) 53908

Krásný den :-)

9.2.2008 9:50:14
Všechny hubňulky moc zdravím!!!

Majdi to je super, že jsi sehnala takové perfektní kalhoty R^

Dano s Vojtíškem: vítej mezi námiR^:-)

Ahoj Danuško!~s~

Jinak se musím pochlubit metříkem, už jsem ho tu dlouho nedávala ;)

Dana11 44177

Re: Chci začít

8.2.2008 23:07:18
Tak spolupráce se Šípkovou byla přesně taková jak jsem si představovala a vydržela jsem při ní 10 minut, jsem héééérečka, všude jsem cítila špeky a dělám že žádné nemám, phe

Mějte se hezky, jdu ležet, ráno jdu na burzu, těším se, dlouho jsem tam nebyla asi dva měsíce, ahojky
Dana11 44177

Re: Chci začít

8.2.2008 20:52:21
Tak a mám dočteno,
pamatuji si hlavně konvalinky od Eowyn a krásnou kytici od Dagmarky.
Myšáku já bych taky nic nepila po čem je mi špatně. Taky to může být změna tlaku, některé čaje to dělávají, třeba já moc nemůžu zelený čaj, moc mi snižuje tlak.


Holky jede někdo na Horalku, nebo jsem to přehlídla?

Ivetko já když začne být hezky, tak mi všechno jde, sice pomalu ale jde, ale jestli se objeví mrazy, tak zase znovu zazimuju, znám se.
A jestli by mě vyšla 1.3 ta Ikea, tak bych chtěla být ve stejné váze, ale to uvidím, je to na mrazech

Jsem sama doma, jdu si pustit Šípkovou a myslit na Dašovanku, že to nemám vzdávat, protože určitě budu vždy opakem Šípkové, ona doleva, já doprava, ona nahoru já dolů a stejně budu udejchaná, herdek, za týden jdem na ples, musím to udýchat, jinak bude radši sedět, pak poreferuji
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 78041  [Dalších 78021 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.