| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 28265  [Dalších 28245 >>]
Petra + 3 35414

Re: ahoj holky,

31.8.2006 13:33:39
modroočko, koupila jsem dvě bodýčka s dlouhým rukávem, jedno bílý na křest a jedno růžovo-bílý s obrázkem, jedny mléčně bílý dupajdy s obrázkama a tři overálky, z těch už totiž vyrůstáme děsně, hlavně rukávy má už na nich děsně krátký. a kdy teda vy křtíte? my už tuhle neděli. já už se těším!

dneska je hnusnej vítr, ani nejdem ven.

no jo, radunka taky nemá cvičební úbor :-)))))))
Kačka + Eliška + Anička 11839

dovolená

31.8.2006 9:49:04
nám ještě pokračuje, ale protože dost pršelo, tak jsme si ji jeli "doužít" domů.

Byli jsme v Jizerských horách v Desný a na Branžeži. Bylo to moc fajn, malá na čerstvým vzduchu krásně spinkala. DOma přes den moc nespí, ale tam spala hodně. Taky se dost nosila v šátku - chodili jsme dost na houby. A byli na celodenní túře - s Eliškou jsme ušli asi 9 km (šli jsme to teda asi 6 hodin) a malá byla celou dobu v šátku. Jenom jsem ji vyndávala na kojení a přebalení. Je to super i kdyýž prší - dá se schovat pod bundu (teď se mi hodí těhu bundy).
Šátek se moc osvědčil - Hani, dáváme ji pořád do kapsy na stranu, aby viděla ven. Manželovi to jde líp, protože je větší a má v tý kapse víc místa.

Jinak to bylo dost náročný, na chatách s malou. Hrozně ráda bych jeal do nějakýho penzionu nebo hotelu - klidně i k moři, ale manžel po takovýhle dovolený toužil, tak jsem mu chtěla udělat radost.
Haňula* 37995

ahojky

31.8.2006 9:48:56
Modroočko, já si říkám, že čím později bude očkovanej, tím skoro líp, aspoň se s tím to tělíčko snáz vyrovná.
A už máte něco na ten křest? A kdy vlastně křtíte?

Dneska je ale pěkná kosa, co? Doufám, že nás ten vítr neodfoukne i s kočárkem. CHladno je i v bytě, máme starý okna, takže větráme i když jsou zavřený :o) A to nechci vidět to navlíkání na ven v zimě. Zatím ani moc nemám představu, do čeho ho budu oblíkat.
Modroocka+J5/06,Š6/10+ A2/12 38805

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,

31.8.2006 9:19:03
Kacko, vitej po dovce, jak jste se meli? To baleni a vybalovani je na tom nejhorsi:(

Magic, to je dobre, ze uz pak byla Sandra po tom ockovani v pohode.

Ivco, taky jsem si rikala, ze to budeme pestovat, kdyz jsme ji nemohli nejdriv sehnat:) To je smutne teda, to miminko...ja porad rikam, ze tohle by se dit nemelo. Tak snad se jim podari brzy mit dalsi miminko, ale musi to byt silene!

Zebru, to je teda pech a hned dve auta...:( a co jsi RAdusce koupila pekneho? Taky se dneska chystam, ze udelam diru do penezenky a Jajinkovi neco koupim. Zkus, je to zazrak, mizi to pres noc ten ekzem.

Hanulko, kazdy rika neco jineho, v lekarne rikaji, ze po 4. by mela byt. No 14.zari uz mame 4mesice, tak by bylo na case.

Helco, jak to vypada s tim cvicem? Volala jsi tam vcera? Ja porad premyslim, v cem bude Jajinek cvicit:) a v cem maminka:)
Haňula* 37995

Hezké ráno

31.8.2006 8:12:54
Dneska HOnzík vstával o půl hoďky dřív. Zjistla jsem,že vstává tak 10 minut před taťkou. Ten dneska šel taky dřív tak asi proto. O víkendu vydrží spát i do osmi.

Heli, v úterý se sejdem v těch 12.50, raději v té hale u spodního vchodu, já tam ještě budu poklízet kočárek (jestli nebude pršet a nepojedeme autem).To jsem zvědavá, jak ti naši kloučci budou tu vodu prožívat. Koupila jsem Honzíkovi plínky do vody, prý je do 10 měsíců lepší, když je mají. JInde je zase vůbec nepoužívají. No uvidíme.

Zebru, nakupovala jsem v OP Prostějov na Jánské (nebo některé souběžné???). No a za tu pokutu už by bylo něco hezkého,co? ALe pořád lepší odtažený než ukradený.

Kačko, myslím, že se nedělo nic významného, jen se k nám připojil Rklokan, ale to už možná dřív než jsi odjela.

Clitter, tak ať vám ta hypotéka no ale hlavně to vlastní bydlení vyjde. přeju úspěšnou kontrolu, bude i s očkováním?

Dáši, to je trápení, když nevíme, co těm našim mimískům chybí, co? HOnzík taky někdy nemůže usnout, když je přetaženej, ale pomáhá ukolíbat ho na rukách nebo dát mu napít a u toho zabere nebo jeho plyšovýho mazlíka na hlavu, rád tak spává. TeĎ ho ještě radši žužlá, dává mu pěkně zabrat, budu ho muset dneska vyprat. JO a když spí neklidně, tak ho na chvíli chytnu za ručičku nebo ho hladím po hlavičce a většinou se zklidní. ALe to jen při usínání, nejde to praktikovat celou noc.

Modroočko, mě říkala doktrorka, že 4. září začnou tu hexa teprve distribuovat od výrobce do velkoskladů a pak teprve do lékáren. Jinde zase říkají, že už 4. bude...
Jajka+Milanek 41109

ahoj holky,

31.8.2006 6:31:54
tak poslusne hlasim, ze Milanek vazi 6,20. Takze on vazne tak rychle pije, protoze z porodni 3040 za tri mesice zdvojnasobil vahu, no jo je to chlapak, co by se s tim pitim paral...

Lino, Janiku, diky za rady ohledne postylky, tak ja ho snad budu muset napred povozit a pak predelat nebo nevim...

Zebrus, tak to je pech. Ty prachy by me tedy pekne sr.... Nenadelas nic, aspon ze jsi si pak udelala radost:-)))
Petra + 3 35414

Ahojec,

31.8.2006 1:04:30
nějak vůbec nestíhám, tak v rychlosti:

Modroočko, tak to já ten Cutishelp taky zkusím.

Janíku, ahoooj, kluci ti teda rostou, Honzíka bych už ani nepoznala, jak vyrostl... hrozně to letí. A moc jim to tam sluší.

Jajko, tak snad bude Roland v pořádku. To měl teda pořádnej pech.
A to usínání ráno znám taky. Taky bývám po noci tak mimo, že jak ráno Radka zabere, tak padnu taky.

haňulo a kde jsi ten kostým pořídila? Já jsem přemýšlela o něčem novým na křtiny a na bráchovu svatbu, ale asi ne, nějak jsem na nic nenarazila a teď do nedělních křtin už asi nic nepořídím, tak holt budu muset vytáhnout starý zásoby.

Lino,Verunka při píchanečku jen kvikla? To je teda hrdinka. Radunka se rozeřvala jak pavián. :-)) Ale ztišila se hned, jak jsem ji vzala do náruče a pak už taky dobrý. A je to teda kus baby! :-)))
Niki, tak to my budem asi "brněnská výjimka" - co se velikosti mimča týče. Nebo že by to bylo tím, že Radunka vlastně "pochází" z Jeseníků????? :-))))))))))))

Dášo, jak bylo na dovolené? přeju, ať se Matýsek brzo uklidní.

Kačko, taky ahoj doma, měli jste se fajn?

Ivo, to je smutný s tím miminkem. Já si často říkám, jaký to je štěstí mít zdravý miminko. Kristýna to s tou vrzající postelí teda nevymyslela, to ji asi ještě nenapadlo :-)))))


A ještě vám musím napsat, jací jsme doma blbouni, já i Rklokan. Oba jsme zapomněli, že se dneska čistilo parkoviště, na kterým míváme auta, a samozřejmě nám obě dvě odtáhli! Já myslela, že mě raní mrtvice, když jsem si to odpoledne šinula pro auto a obě pryč. Manža hned volal na policajty a na odtahovou službu a hned pro ně valil - měli jsme ale štěstí na chápavou policistku, která dala jenom symbolickou pokutu, ale ten odtah byl drahej jak blázen, takže jsme tam nechali 2250 kč. No, vydělali jsme si dneska... :-(

Tak jsem si pak odpolko udělala radost a utratila další hříšný peníze za nový oblečky pro Radku (ze všeho už začíná vyrůstat) :-))))
clitter@cácorky12/03,5/06 35300

Re: zpátky

30.8.2006 23:11:54
Kačko vítej jak bylo? Vybalování nesnáším, raději balím:)

Magic taky doufám že si Bája najde kámarády, jsem zvědavá za jak dlouho přijde že se jí tam líbí nějaký klouček;)

Dášo je škoda že do těch dětských hlaviček nevidíme co?:(
A nemá třeba žízen? Zkus čajík.

Ivčo to byla fakt trefná poznámka na tu postel:) Kristýnka je fakt kočka:)
Je mi líto že jim miminko umřelo, je to hrozná věc když se něco takovýho stane:( At raději ti naši drobci brečí a zlobí než něco tak hroznýho:(
Přeju jim at se brzy s té ztráty vzchopí a at už je jejich život jen a jen štastný a prosluněný!!!

Tak Zuzanka krásně usnula a ve čtvrt na 11 se vzbudila opět prdíky, tak jsem nevydržela a pomohla jí rektální trubičkou a hned se vykakala, jupí!!!
Kdyby jste viděli jak byla štastná vískala a ten snad už zase spinká. Zítra si řeknu o ty kapičky sab simplex snad trochu pomůžou.

Tak pa a dobrou noc a at dědičky v noci moc nezlobí...
Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 31128

Re: Re: Re: Re: ahoj holky,

30.8.2006 21:53:30
K tý domácí práci.Je celkem jedno kolik toho udělám za den protože sotva jsem do tý firmy vlezla a ptala se zda něco mají tak jsem hned hlásila že si chci jen přivyělat k mateřský a že to budu dělat je po večer a když budu mít čas.Další moje podmínka byla že mi to nesmí dávat do krabice ale do tašky nebo batohu protože krabici kočár a dvě děti bych neuvezla.Nechvátají na mě až to přivezu tak to přivezu.Jinak nedělám jen ty houbičky dělala jsem i jiné práce.u nás jsou celkem 3firmy s domácí prací a další je kousek od Domažlic.No na měsíc mi vyjde si přivydělat zhruba 700,-Zítra je posledního a beru kolem desátýho tak řeknu kolik jsem dostala.S touhle firmou už mám zkušenost a nejen já ale i moje mamka.kdysi to mi bylo asi 17 jsme dělaly taky houbičky a já nevím co ještě.Dokonce jsem kompletovala kružítka.ty byly nejlepší.Jen ten bordel z nich.

Dášo tak to je divný.Nevím čím by to mohlo být.A jaký spánek máte vy rodiče?nemůže to mít po někom z vás?
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky,

30.8.2006 21:48:52
Dekuju vsem moc za pochvalu Veruncicnych 3 mesicnich mir a vah. Vsak jste ji na sraziku videli, je to fakt kus baby.:-) Jajo, Anicka je sikulka, ze se uz prevraci za brisko a plazi se pryc. To bude asi brzo lezt a chodit.:-)
Jinak Verca dneska fakt moc plakala, pro me je to u ni dost nezvykle, jesteze je Rada pryc. Chovala se jako Radecek ty prvni 4 mesice - taky furt plakal. Ale zato mi to vynahradila vecer. Nakojila jsem ji behem 10 minut, pak uz nechtela, vubec neusnula u kojeni, tak jsem ji dala do postylky a tam bez jedineho kviknuti necekane usnula.:-)

Jajko, nektere deti se nauci samy spavat driv, nektere pozdeji. Na nekoho rvaci metoda brzo zafunguje, na nekoho vubec. Me Verca vetsinou usne u kojeni, a pak ji prenesu do postylky. Vetsinou se neprobudi a spi hezky. Pokud u koja neusne, tak ji necham chvili plakat, pak chvili chovam a pak zase dam k prsu. To vetsinou uz usne. A vyjimecne usne uplne sama v postylce bez chovani. Rada mi taky usinal u kojeni a casem, az byl starsi (8-9 mesicu), prestal, a tak se musel naucit usinat sam. To jsme u nej sedeli a drzeli za rucicku, nez usnul. Takze ja byt tebou, bych to zkusila ho dat do postylky, uvidis, jak na to bude reagovat.

Janiku, Jenik fakt silene vyrostl. Ale pises, ze ma uz 1,5 roku, tak ma na to narok. Neni to tak davno, co jsi psala, ze se naucil sam chodit.:-)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 28265  [Dalších 28245 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.