Sádlo |
|
(7.10.2013 18:33:35) U nás je jich letos opravdu úroda. Ale kromě václavkového guláše, jsem z nich ještě nikdy nic nevařila.
|
Martina, 2 kluci |
|
(7.10.2013 19:05:10) Pokud je můžete bez problémů (pro manžela jsou skoro nestravitelné), můžeš je zavařit, podusit pod maso, udělat houbové jitrnice, tlačenku, kubu,...
|
|
Monika |
|
(7.10.2013 19:09:18) My je nakládáme/zavařujeme (s cibulí, jako sladkokyselé). Hlavně se musí vařit aspoň 30 minut, zrovna jsem to někde četla, jinak můžou být jedovaté.
|
|
Epepe |
|
(7.10.2013 19:53:55) Nakládáme, nebo děláme omáčku se ztracenými vejci.
|
|
|