| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Nádobí a příbory

  (?)
 Názory 110 z 4128  [Dalších 4118 >>]
EvaKusalova 158160
19.11.2019 10:02:13
~;)Ja vam muzu doporucit kvalitni noze od znacky berghof. Cela moje rodina je puziva a je s nimi velice spokojena. Kvalitni a hlavne dlouho vydrzi~6~
Connie 105813
11.11.2019 10:08:50
Upeče. Stejně jako pečené maso. Samozřejmě není s křupavou kůrkou, ale kdo to má rád, tak si to pak jen hodí v tom hrnci na chvilku do trouby. Já jen po upečení pootevřu víko a ono se to "zatáhne". Kůrku nepotřebuju.
Analfabeta 141613
8.11.2019 19:09:18
Mám, ale vařila jsem v něm zatím jen 2x. Chci se to naučit, příležitost bude až v prosinci.
sally 3140
8.11.2019 18:31:24
mám, používám tak 2x týdně... vařím v tom všechny možné omáčky, hlavně česká jídla (rajská, svíčková, segedín, znojemská... různé guláše a dušené směsi, lečo... ale i exotiku, různá curry, místní corn beef a podobně).
Zvlášť v dny, kdy se vracíme z tréninků třeba v půl osmé večer, je k nezaplacení, že jen zvednu pokličku a servíruju večeři (nemáme teplé obědy, takže ta večeře je hlavní jídlo)...
Tarka 141999
8.11.2019 14:23:50
Já mám oválný pomalý hrnec, je výborný, recepty byly k němu přiloženy a na netu najdeš hodně dalších. Oválný tvar je podle mě praktičtější, když pečeš třeba kachnu nebo kuře, před rokem jsem v něm pekla poprvé, husí prsa, vynikající, i kůrčička se udělala...Důležité: při nákupu si zjisti, jestli můžeš tu vnitřní nádobu dát do trouby nebo i na sporák, ten můj můžu dát do trouby, ale na sporák ne. Takže když jsem například dělala svíčkovou, tak jsem nejdříve v troubě osmahla cibuli a zeleninu a pak jsem dala nádobu do hrnce a přidala maso a koření. Je to pohoda, nastavíš teplotu a čas, přiklopíš víko a můžeš jít třeba spát :o)
-Velšice- 152842
8.11.2019 14:07:18
Dostala jsem jako darek, ale nevyuzivam. Tedy jako 4x do roka jooo, ale nepotrebuji ho. Pomalim v hrnci na varne desce a pecu normalne v troube. Vyhovuje mi to vic.
Bouřka 7675
8.11.2019 13:54:58
Mám malý a velký, malý jede každou chvíli, na běžné vaření mi to stačí, velký už jen sem tam, když potřebuju udělat něco velkého, měla jsem ho jako první. K narozeninám jsem si nechala darovat ještě multifunkční tlakáč, ale čeká na mě u našich, kam se nemůžeme dostat, ten má taky funkci pomalého vaření, ale mám ho kvůli jiným funkcím. V pomalým dělám hodně vývary, pak maso, většinou jen tak tak přírodno, guláše, omáčky sem tam, občas luštěniny, kaše, přepouštím máslo, dělám povidla. Není zrovna na zeleninová jídla, pokud děláte hlavně minutky, tak ho asi tak neužiješ.
neznámá 91073
8.11.2019 13:18:48
Mám už mnoho let, více než 10, tehdá to byl hit a asi se zase vrací.
Nás nenadchnul a to pomalé pečení či vaření praktikujeme často.
Vlastně se používá pouze na výrobu mastí.
Vánoční dekorace na Favi.cz - největší výběr
žlutá růže 79713
8.11.2019 11:58:51
a ta sekaná se Vám v tom upeče ?
čajka 142112
8.11.2019 11:33:24
Měla jsem, dokonce dvakrát, poprvé jsem si ho koupila, podruhé dostala. Neoblíbila jsem si ho, nikdy jsem v něm pořádně nevařila. Oba jsem po čase prodala.
 Názory 110 z 4128  [Dalších 4118 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.