. Kustovnice je sušené ovoce, tu vodu nechej chvilku odstát, ne úplně vařící. Můžeš si ji dát i do jogurtu (pro tebe bez laktózy), do buchty při pečení, do salátu
. Je mi jasné že při dlouhodobějším užívání toho je moc, tak si dej vždycky třeba pár dní malou pauzu, ať ti to neleze krkem. K tvému dotazu - bylinky samozřejmě v čerstvém stavu jsou ideální, ale u některých právě tím louhováním nebo případně varem se do té vody dostávají ty cenné látky, to není jak s vitamínem C. Některé byliny se zase macerují ve studené vodě nebo alkoholu, je to různé. 
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.