25.5.2011 10:54:08 Winky
Re: Oslava - co nachystat?
třeba jestli máš toustovač (takový ten co rozdělí chleba na trojůhelníčky) tak zapečené tousty jsou dobré - teplé i mírně vychladlé (lepší je dát do mísy alobal a mít to trochu zavřené).
Nakrájené sýry (hermelínové klínky, kostičky eidamu, plátky uzeného, kousky nivy či balkánu) s napichovátky
Jednohubky
Nakrájenou zeleninu na špalíčky (tj přibližně 5-8cm dlouhé úzké kousky) - mrkev, papriku, okurku... a k tomu dip (smíchaná 1 zakysanka a 1 měkký tvaroh vaničkový, osolit a okořenit bylinkami + trošku česneku, vychlazený).
Pak taky máme rádi tortilla chipsy a k tomu tu salsu-omáčku (mají mˇíň i víc pálivou)
Ze sladkého ráda dělám muffiny protože to je rovnou "nakouskované" nebo třeba i buchty
Ty šneky se šunkou, kečupem a sýrem z listového jsou taky oblíbené
Od masa mi chutná když jsou malé kousky (miniřízky) nebo studené řezy (třeba masové rolády - upečená, vychladlá, na plátky nakrájená).
Odpovědět