9.10.2012 13:57:13 Lei
Re: Valašské frgály u Prahy
Však může kamarádka dělat dvě varianty
.
Já mám přísun domácích, tudíž bych nekupovala, ale jde o vynikající věc, která se podle mne prodá, a kdyby se rozkřiklo, jak jsou dobré, tak tím spíš. Je fakt, že je to věc zbytná, a taky bohužel platí, že hodně lidí stále nakupuje raději šunty - koblihy "s ovocnou náplní" (kde je marmeláda???), zákusky s tou příšernou rostlinnou šlehačkou (o které prodejce klíďo tvrdí, že je z mléka), croissanty, které Francii neviděly, chudáci, ani z rychlíku a jsou tuhé jak veka. Ve výsledku však tyto superdobroty nejsou o tolik levnější a gurmánský zážitek z nich nula, takže kvalita by se postupně prosadit měla. Hele, kdyby kamarádka pekla koblihy...nepamatujete někdo na malou pekárničku na Husitské kousek od VŠE, kde měli na začátku tisíciletí tak božské fakt smažené koblihy plné marmelády? Uá, co já se jich najedla...
Ad ta stovka - propočítala si to kamarádka dobře? U nás na FT (menší město v pohraničí daleko od Moravy a taky daleko od nadprůměrných platů) chtěji za celý 140,-.
Odpovědět