19.11.2020 14:13:26 Piggy
Re: Pomalý hrnec - je k něčemu?
Holky, moc děkuju za odpovědi. Pro ujasnění, má to být dárek pro mne, jen se rodiče ptali zda bych o to vůbec stála a to já právě stále nevím.. Navíc vepřové nevarím, hovězí jen občas ..svíčkovou nevařím, jen krůtí guláš či kuře na paprice..Prostě jsem se časově či na pozornost náročným receptům vyhýbala
1. Mám to chápat tak, že ráno tam naházíte syrové maso a nakrájenou zeleninu, zalejete vodou, nastavíte teplotu a čas vaření na několik hodin?? odejdete do práce a až se vrátíte, je uvařeno a nepřipáleno? Nebo se to vaří jen 1-2 hod, jen se zpožděním startu? a nekazí se to tam? Co jídla, která se obvykle předsmažují, lze to přeskočit? Nějak si to neumím představit..
2. Vzhkledem k tomu, že nemám velkou kuchynskou linku (panelák), tak jsem na vážkách, velký krám na lince nechci a těžký asi bude na to abych strkala do skřínky..Má ho někdo s malou kuchyní?
Jaký je rozdíl mezi pomalým a multifunkčním hrncem?
Odpovědět