| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 43980  [Dalších 43940 >>]
susu. 129001
2.4.2025 6:43:37
Snažila jsem se napsat, že pro mě to v hotelu není o tom, že bych se chtěla přecpat "jídlem zdarma". Ale spíš o tom, že jím ráda a je těžké hledět na to jídlo a nejíst. Nedát si ještě kousíček toho vymazleného koláčku, ještě jeden kousíček toho dobrého sýra, ochutnat ty párečky,... mňam, jsem mlsná, no. ~f~

A teda taky nejsem ráda přecpaná, tak se, bohužel musím brzdit, a současně stálý boj s váhou mě drží zkrátka víc, než se mi líbí.
Zasjaj. 54917
2.4.2025 4:04:15
"Milovala jsem noční, cestou domů jsem si nakoupila dobroty a pak jsem si četla a jedla, dokud se mi nechtělo spát, vstala jsem, až když jsem se vzbudila:-)." ooo, jak ja ti rozumim, ano, to presne miluju.
Ropucha + 2 120300
1.4.2025 23:52:14
Pravidla proti přejedení jsem nikdy nepotřebovala, není mi příjemné se přejíst. Najím se tak, jak potřebuji. Nevadí mi nechat ležet hromady jídla bez povšimnutí.
Ale pravda je, že když jsem se v nějakých devatenácti letech těsně po revoluci poprvé v životě ocitla v Německu v hotelu, měla jsem z toho všeho jídla oči navrch hlavy a asi jsem se také dost přejídala.
Od té doby už ale docela dlouho vím, jak vypadá jídlo ~:-D a u bufetového stolu nezdivočím.
Ropucha + 2 120300
1.4.2025 23:38:11
Federiko, já mám jídlo ráda a snídani si ráda dám velkou a pestrou, ovšem z popisu tvých kombinací tady se mi pravidelně udělá mdlo ~t~
Ale jelikož jsi v tomto dlouhodobě konzistentní, věřím ti, že opulentní hotelová snídaně není v tvém případě žádná zištnost, ale standard ~:-D
Evelyn1968,2děti 6269
1.4.2025 23:12:51
To bych měla cukr 20~t~
Federika 14090
1.4.2025 22:47:10
A proč se nemůžete přejíst?
Mě to baví, přejíst se a snídani.Snídat dlouho, kolik chci,co chci.
Klidně se přežírám i na dovolené. Nejde mi o to, že je to "zadarmo". Já mám hlad, mám na to chuť a je to po ruce. Dám si klidně vejce Benedikt,slaninu,fazole, rajčátka,opečenou zeleninu,rybičky, kaviár, šunčičky,rohlíčky,křupavý chlebíčky, různý sladký kaše, lívanečky,vafle, buchtičky ,perníčky, cokoli~:-D
Mám na to čas, společnost, nikam nepospíchám, užiju si to. A sežeru klidně všechno.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
1.4.2025 22:25:56
Mně vždycky dr. říká, že min. 8 hodin nejíst, pít jen čistou vodu... A teda než snídat v 6, abych šla na odběr ve 14 hodin, to mi zní daleko děsivější než jít na 8 ~:-D obecně je mi milejší "snídat" po poledni než před osmou ráno ~:-D i když vstávám v půl šesté...
a když si můžu dát kafe nebo aspoň černý čaj, klidně můžu jíst i později...
La Pepa 5341
1.4.2025 22:11:27
Na snídaně nechodíme, ale ráda si udělám hezkou snídani doma.
Na dovolené si snídani vychutnavame, i když si ji připravujeme sami. Pomalé tempo, žádný spěch a prostředí ze snídaně dělá zážitek....

Když jsem ještě jezdila na služební cesty, občas jsem se ocitla v luxusním hotelu se zaplacenou snídaní. Stanovila jsem si pravidla, abych se nepřejedla.... Vyhradit si dost casu. Nejíst uzeniny, sladké pečivo. Většinou si dám vajíčka, uzeného lososa, sýr a k tomu trochu zeleniny. A jako sladkou tečku jogurt a ovoce - miluju čerstvý ananas. Cíleně si vybírám věci, které pro mě nejsou běžné....
Evelyn1968,2děti 6269
1.4.2025 21:18:51
Na cukr se musí bohužel brzy ráno úplně nalačno, stejně mám vždycky 9, z toho stresu, ještě že existuje odběr na ten dlouhý cukr za několik měsíců ~;)
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
1.4.2025 20:49:40
Aha, já myslela, že se nesmí od večera.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 43980  [Dalších 43940 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.