Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Monika | 123907 |
20.12.2023 6:24:08
Co kleště takové ty se zoubkama (neumím terminologii)?
|
kachna_ | 144932 |
20.12.2023 6:08:45
Igráčci jsou docela dostupní, asi bych koupila náhradního a čepici zkusila vyndat pinzetou.
Tvůj odhad, že umyvadlo může po rozebrání a složení protékat, je správný. Je to mimochodem dost vtipný. |
Girili | 117849 |
20.12.2023 0:16:06
Situace: 4 letý syn dostal ve školce první vánoční dárek panáčka Igráčka (pamětníci znají). Panáček je v tuto chvíli hračka numero uno, byl s námi v bazénu a po návratu ho syn učil plavat v umyvadle. Potud dobrý.
Uprostřed plavání (mimochodem profesionální instruktorské pokyny čtyřleťáka mě naplňují pýchou) si Igráček vzpomněl, že si na koupání neodložil čepici a nenapadlo ho nic jiného než ji strčit do přepadové dírky umyvadla, kde se čepice vlhkostí přicucla na vnitřní zadní stěnu umyvadla. Je přicuclá už několik hodin, v otvoru krásně viditelná. Přepadový otvor je natolik malý, že do něj sice trochu strčím dva prsty, ale manipulovat už nelze a půlkulatou hladkou čepičku nelze uchopit, odchlípnout a vyndat. Když se ji pokusím nějakým nástrojem odlepit, bojím se, že mi zapadne do útrob umyvadla. Netuším, jak vypadá umyvadlo vevnitř, jestli bych se k ní dostala, pokud bych vymontovala sifon a upřímně do toho se mi moc nechce pouštět, abych to pak dala zpátky dohromady a těsnilo to. Manžel není doma, bude až zítra pozdě večer, dítě šlo spát s pláčem. Zítra mám volno, čas na záchrannou misi by byl, ale nápady žádné. Jak by si s tím poradily místní vynalézavé ženy? |
Blanče | 42184 |
18.12.2023 18:17:57
Když byly děti malé, nekompromisně jsem jim provlíkala rukavice do bund nebo kombinéz, většinou se praly a sušily dva v jednom nebo alespoň držely pohromadě tou šňůrou. Čepice byla vždycky jedna oblíbená, nebo si to nepamatuju. Já a manžel dodnes kožené rukavice v kabelce - kapse od kabátu, šály přes tyčku která je součástí věšáku. A pak když děti vyrostly, tak jsme měli proutěný košík a tam byly takové ty obyčejné univelikost rukavice v černé barvě, nebo občas možná jiné. Ale ty černé si člověk prostě dvě vzal a nemusel nad tím dumat. Když jich povážlivě ubylo, patery jsem dokoupila (ale to bylo v řádu let). Teď jsou tak troje v šuplíku ve verandě, minulý týden jsem lovila na zahradu. Lyžařské věci měl/má každý u helmy - děti kukly a čepici s bambulí, já a manžel šátek a tunel, čepice jinak moc nenosíme.
|
K_at | 121378 |
18.12.2023 16:03:44
Vážný, to je teda divný, proč ona to nechce nosit?!
|
Vážný2 | 158667 |
18.12.2023 14:02:35
Čepice nenosím. Manželka občas jo, pokud je extrémní zima, pak vypadá jako trpaslíček. Všechny čepice a rukavice + dary + šílenosti za nás i obě děti (jedno už odstěhované) máme v jednom hrabacím šuplíku 30x15 cm, Nacpané.
Dary: Máme kamarádku, co nám občas dáva rukavice, nákrčníky, ... Šílenosti: Koupil jsem manželce na karneval MŠ z Alíku třeba pleteného Shreka, Medúzu, Fousatého nerda. Nějak to nechce nosit :) |
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
18.12.2023 13:11:31
Každé dítě má v předsíni na dně skříně, kam si věšej kabáty a bundy, dvě krabice od bot, tj. celkem šest. Jednu na čepice a nákrčníky, druhou na rukavice. Funguje to tak středně.
Já mám svoje čepice a rukavice a šály uložené ve své polici v předsíni v krabici s přihrádkami, manžel asi tak různě, to netuším. |
apo-lena | 159305 |
17.12.2023 9:36:50
K tomu máme 40 cm komodu, kde mají šuplík muž i syn. Ti mají k dispozici i horní polici nad vešákem. Na tu já nedosáhnu.
|
apo-lena | 159305 |
16.12.2023 23:45:12
Mám nejmíň 15 čepic a asi 6 párů rukavic. Zrušila jsem jednu políčku v botníku a přikoupila šuplík. Tam to mám podle druhu a barev - rukavice, čelenky, čepice chlupaté, z merina a ostatní.
|
TaJ | 81121 |
16.12.2023 23:05:06
Moniko, jo, my tam právě máme vždycky jen tu jednu nošenou sadu, jinak ostatní čepice, rukavice a další věci, má normálně ve skříni v košíku. A pak je to i o tom celkovém množství, syn by třeba neužil víc, než jednu dvě čepice, jeden nákrčník a jedny rukavice. Prostě, když je to mokré, tak se to usuší a jde to znovu do oběhu, když je to špinavé, tak se to vypere a do druhého dne je to suché (respektive, teď v topné sezóně je to suché už třeba za hodinu). Máme to takhle i s ostatním oblečením - zimní bunda nám stačí každému jedna apod.
Jinak ty válce vypadají podobně, jako tohle, jen to má na horním okraji poutko, za které to visí na háčku věšáku. Tenkrát měli sadu tří stejně velkých - každá jiná barva. Jako malinký to měl na věšáčku v obýváku a měl v tom různé drobné hračky. Po čase to našlo uplatnění v předsíni https://www.ikea.com/cz/cs/p/len-krabice-sada-2-ks-zelena-svetle-seda-80543258/ |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.