| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - praktické rady

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 12231  [Dalších 12051 >>]
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
16.12.2023 19:28:15
Jsme jenom 2, tak to není složitý. Ovšem já mám víc než 10 párů rukavic, občas nějaký ztratím. Čepici nemám žádnou. Manžel nějakou čepici má, ale moc ji nenosí. A co šály a šátky, těch mám tsky pár desítek.
wer 81075
16.12.2023 19:18:27
Taj~s~ vy jste jen tři, z toho dva dospělí a všichni zřejmě disciplinovaní a pořádku milovní.
To je úplně jiná liga.

Taj stejně tě obdivuju a závidím, jak máš všechno promyšlené, srovnané, i v názorech, ráda tě čtu. ~;((
wer 81075
16.12.2023 19:18:23
Taj~s~ vy jste jen tři, z toho dva dospělí a všichni zřejmě disciplinovaní a pořádku milovní.
To je úplně jiná liga.

Taj stejně tě obdivuju a závidím, jak máš všechno promyšlené, srovnané, i v názorech, ráda tě čtu. ~;((
wer 81075
16.12.2023 19:08:55
Komoda v chodbě, dva velké šuplíky. Další časté místo výskytu, radiátory, kapsy, kapuce a rukávy bund, aktovky, batohy, tašky....
Když jsem já někde v bytě potkala, rukavici, šál či čepici, rovnou jsem to házela do těch šuplíků. Pak jsem to jako kouzelník vytahovala, protože na místech kam věci patří je nikdy nikdo nehledá. Aspoň u nás.🙂
Jak děcka rostli, už si to hlídali sami, protože nechtěli mrznout.
Toto až tak velký opruz nebyl. Nebo si žádné rukavicové drama už nepamatuji.
Horší byly všechny přilby a chrániče x 3. To býval horor...
Muumi 41406
16.12.2023 19:00:48
Zvládáme to bravurně. Každý si prohrabe tu hromadu bordelu, co tam vzniká... Tohle (a mnoho jiných věcí) prostě uklidit nezvládám.
TaJ 81121
16.12.2023 18:58:10
Moniko, my máme věšák o dvou řadách, nahoře máme bundy a na těch spodních věšáčkách máme pověšený ten látkový válec na tyhle drobnosti, každý svůj. A pod tím na zemi boty. Máme předsíň asi 1,5 x 1,5 metru 🙂. A to jsme tam kdysi ještě parkovali kočárek 🙂
Žžena 83005
16.12.2023 18:47:22
Moniko,
do kapsy rukavice prakticky vůbec nedáváme. Jednak je maj děcka často mokrý, takže jdou rovnou na topení, jednak nechcem hledat po různých bundách.
No a jak toho máme málo, stačí na všechno i jedna krabice, až letos jsem dala dvě, ale obešli bychom se i bez. No a nemáme v chodbě žádný nábytek se škvírou vzadu, do které by mohlo něco zapadnout.
Každopádně myslím, že nejvíc dělá ten minimalismus. Když máš od něčeho jeden kus, dost snadno se o něm udržuje přehled, nevznikne neurčitá "hromada materiálu", který by se míchal nebo přetékal, no a je to skladný.
vlad. 38059
16.12.2023 18:44:56
Dětii mají šuplík v komodě na chodbě, tam má věci ale jen dcera, syn to asi válí u sebe v pokoji, nejspíš ještě nenastala pravá doba čepic, většinou nosí jen kapuci. Já mám ve skříni v chodbě poličku na kabelky a rukavice, MM nic z toho nenosí.
Nástěnné hodiny na Favi.cz - největší výběr
Monika 123907
16.12.2023 18:41:38
Ženo, o krabicích (pro každého jedna) jsem taky uvažovala, to by bylo asi nadějné řešení, ale bohužel nemáme vhodné místo, kam by se vešly tak, aby každý mohl to svoje dovnitř jen tak vhodit. Cesty rukavic se u nás oddělí obvykle tak, že jedna zapadne za tu poličku nebo za jiný kus nábytku, na který někdo položí celý pár, případně jedna rukavice vypadne z kapsy bundy, co visí na věšáku, někdo ji dá do police k rukavicím, ale už se neví, že druhá stále spočívá v té kapse atd. :-)
Stará husa 154854
16.12.2023 18:39:40
U nás to bylo jednoduché, já čepici nosila jen na delší pobyt v přírodě, měla jsem jednu na polici v předsíni, rukavice jedny, v kapsách a děti i BM měli také jen jednu čepici a jedny rukavice. Lépe řečeno, měli jich víc, ale v " provozu" byly jen jedny, ostatní byly ve skříni a byly náhradní, kdyby je někdo ztratil nebo byly mokré.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 12231  [Dalších 12051 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.