Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Marika Letní | 140743 |
18.6.2023 16:20:46
"Nezapojený ho využiju na zasklený balkon jako skladovací prostor."
Jen to ne. Tohle mají na jednom balkonu, někdy jdu kolem, takové skladiště starých mrazáků, kancelářské židle místo normálních balkonových židliček, brr. Jestli potřebuješ skladovat na balkoně, tak radši nějaký regál, skříňku. Mrazák má zbytečně tlusté stěny, zabere víc místa vzhledem k úložnému prostoru. |
angrešt | 114837 |
18.6.2023 16:17:31
Kamarád má takhle na zaskleném balkoně ledničku, skladuje v ní minerálky a pivo, v zimě ji má vypnutou a využívá toho, že mu v ní ty lahve nezmrznou, jak to izoluje proti drobnému mrazíku, na jaře a na podzim ji má pootevřenou a je to jen skladiště a v létě ji zapne a má to zas vychlazený na "pátej schod" :) Ale má to tak teda proto, že má poněkud složiejší ukládání v bytě, z vozejku nedosáhne nahoru, proto má dvě nízké ledničky, jednu v kuchyni a druhá už by se mu nevešla dovnitř, tak je na tom balkoně. Takže u něho to má svůj smysluplnej důvod, jinak mi to teda jako nijak super uspořádání nepřijde a starej mrazák bych takhle nechtěla, je to takovej ošklivej krám na hezkej balkon.
Na skladování brambor a jablek to vhodné není, je to neprodyšné příliš. Na ty lahve to jde. |
Festina lente | 139026 |
18.6.2023 15:17:03
Ahoj, prosím o názor nebo zkušenosti. Kupuji nový mrazák a přemýšlím, co s tím starým.
1) Dopravní služba ho odveze ho k recyklaci 2) Nabídnu ho za odvoz dál, ale bez záruky, že si ho někdo vezme. Je to 18 let starý naprosto funkční Electrolux, ale jeho spotřebu netuším. 3) Nezapojený ho využiju na zasklený balkon jako skladovací prostor. Přemýšlím, jak by prakticky vypadala ta skladovací varianta č.3, jestli by se v tom daly skladovat buď zásoby trvanlivých potravin, nebo naopak jablka nebo brambory. Neplesnivělo nebo nevlhlo by to v tom, když to nemá cirkulaci vzduchu? Využíváte někdo vysloužilý mrazák jako skladovací prostor, co v něm skladujete, a kde vám ten mrazák stojí? Musím to rozhodnout do zítřka Díky za odpovědi. |
TaJ | 81121 |
5.6.2023 12:24:30
Federiko, u nás podobně, my jsme tři a máme doma tři pracovní stoly. Plus jídelní v kuchyni, ke kterému se vejde 5 lidí
|
Federika | 14090 |
5.6.2023 11:11:05
Ten má nejradši stůl jídelní. K mé nelibosti. Ale nedá si říct a nedá. |
mamoch | 107553 |
5.6.2023 11:09:53
....ten si vybere jeden z pěti podle nálady:)
|
Federika | 14090 |
5.6.2023 10:22:50
Je nás doma pět a máme 5 pracovních stolů.
Ještě máme kocoura a ten teda svůj stůl nemá, no. |
77kraska | 132593 |
19.5.2023 12:10:35
Fren, podle mne inzeraty ctou jednotlivci a ti si vezmou jeden stul nebo jednu postel a v Praze jeste kdovi jestli...nebo Ti reknou, ze by si vzali, ale nemaji odvoz a clovek jeste aby jim to vozil
kdyz mam zbytecnych 10 psacich stolu s kontejnery (supliky) a 20 vysokych skrini na spisy, zamykacich, peknych, tak ma smysl rovnou zavolat instituce - mestske casti, skoly apod., tam neni nikdy dost nabytku na papiry, spisy, sanony nebo archivy ve sklepe doma jsem mela jednu skrin, kterou rodice kupovali, kdyz mi bylo asi 5 let...byla sice pekna, ale byla trochu citit, tak tu jsem nechala rovnou rozstipat a kusy jsem odnosila do velkoobjemoveho kontejneru, to byla fakt marnost |
77kraska | 132593 |
19.5.2023 12:00:34
Fren, ja jsem v tomhle "uchyl"....jak jsem byla zamlada v Hnuti Brontosaurus, tak proste tezko snasim, kdyz se neco vyhodi nebo odveze do sberneho dvora, kdyz to muze jeste slouzit....vim, ze si tim komplikuju zivot, ale nekdy mi to prijde, ze to je jen o domluve....u dcery ve skole meli v kabinetech polorozpadle skrinky, ktere skolnik donekonecna opravoval, nahradili je nabytkem z nasi kancelare, kde byly "vedouci kancelare" line nekoho obvolat a radsi by zavolaly stehovaky a nechaly to odvezt na sberny dvur - pritom zachovaly nabytek treba jen 10 nebo 15 let stary, ale "demodovany" ....a to byla fakt asi tri plna auta nabytku
nake drobne veci z meho bytu nebo chalupy uz neresim, ale kdyz jde o 10 psacich stolu a 20 vysokych skrinek na spisy, tak to teda resim a resit asi budu, co budu ziva |
Muumi | 41406 |
19.5.2023 11:45:22
Já jí pochopila. Ale proč se teda nepřestěhuješ do Prahy, tomu nerozumím.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.