Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
wexi | 119051 |
23.2.2023 16:40:05
V baráku záclony a závěsy nevedeme, tak krapet tápu. Potřebovala bych do jedné místnosti dát závěs, ideálně co nejvíce ke stropu/na strop, aby ta kolejnice nebyla ideálně vůbec vidět, a aby byl lehce do oblouku (ne pravý úhel). Kam se pro to vydat? Jaký systém uchycení se vám osvědčil? Aby se to dobře a lehce zatahovalo a nespadlo nám to na hlavu :-D
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
26.9.2022 12:31:01
Příště se s dárcem domluvte ať vám nekupuje zájezdy, o které nestojíte a zaplatí vám na víkend úklid. To je taky pěknej dárek.
|
TaJ | 81121 |
26.9.2022 11:17:49
Tatramelko, mám to podobně, akorát mám kuchyň v jedné lince - lednice, 60 cm pracovní plochy, sporák, hned vedle dřez bez odkapávací plochy a cca 180 cm pracovní plochy, nad kterou je po celé délce okno. Horní skříňka jedna s dvířky, plus dvě mělké s otevřenými policemi. Spodní skříňky tři (všechno šuplíky) plus jedna pod dřezem, kde je jen výsuv na odpadkový koš a různé úklidové prostředky. Vaříme taky pořád, takže taky se tam snažím mít minimum věcí. Na protější stěně naproti lince je jídelní stůl, dveře a v rohu potravinová skříň.
|
...j.a.s... | 81911 |
26.9.2022 11:04:09
Vážný a co zaplatit komerční úklid, aby vám jednou někdo pomohl byt debordelizovat? Koukni na tohle: https://odomove.cz Ty ženské měly i svá videa na mall.tv a věnovaly se jednak úklidu a jednak i tomu, jak nastavit systém, jak co uklízet, kam, abyste to zvládli udržovat. Myslím, že kdyby vám někdo pomohl udělat těch prvních pár kroků, že už se v tom pak budete orientovat.
A slazené sirupy (i ty tzv. bez cukru, cukr obsahují) vyhoď, z těhle zbytečných věcí se nejvíc tloustne. Džbán s vodou si můžeš ochutit třeba jen kouskem ovoce nebo zeleniny (např. salátová okurka). A vůbec nejlepší je, se naučit pít obyčejnou vodu. |
Tatramelka+3 | 66284 |
26.9.2022 10:24:22
Neotročím, jen mám malou linku. Lednička, plocha pro konvice, dřez s krátkým odkapávačem a 60 cm pracovní plochy a jednu dvojskříňku nad pracovní plochou a dřezem. Na protější straně mám digestoř a okno a pod ním varnou desku a 150 cm. prac. plochy. Není možné tam udržovat bordel neb bych neměla kde vařit a vaří se u nás pořád něco
|
breburda71 | 89004 |
26.9.2022 10:11:42
Umělá sladidla speciálně pro lidi s chronickou střevní chorobou opravdu nejsou dobrá..Poškozují střevní mikrobiom a navíc ovlivňují i metabolismus glukózy..
Ale to je jen odbočka, co vyhodit z kuchyňské linky jako první, dle mě🙂 |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
26.9.2022 7:14:54
Já vím, ale někdy mám chuť na sladké, občas to mlsám,kdyz už nemůžu nic jinyho
|
breburda71 | 89004 |
26.9.2022 7:11:59
Evelyn, ani sirupy bez cukru nejsou žádná hitparáda, spousta chemie, umělé sladidlo fakt nic moc..
To byl příklad věci, nad kterou se nemusí až tak přemýšlet, prostě pryč s tím..Já uklízím kuchyň ne najednou, na to už nemám energii, ale fakt po šuplíkách, skříňkách, každý den něco..Zabere to málo času a energie, a za pár dní je hotovo.. |
susu. | 129001 |
26.9.2022 7:09:10
Mám opravdu malou, panelákovou, verzi linky.
V levém rohu, u dřezu, je láhev sirupu a nádobka s jarem. Houbička je v košíku ve dřezu. V pravém rohu je varná konvice, kávovar a stojan na nože. Podél zadní zdi jsou hrníčky a kořenky. A uprostřed mám dokonce nějaké volné místo na práci. |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
26.9.2022 7:06:25
Myslím, že u Vážných mají ty sirupy bez cukru.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.