| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - praktické rady

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 12231  [Dalších 11931 >>]
K_at 121378
26.9.2022 5:29:45
Vážný, tak bych se omluvila. Druhá věc, jste na tom tak jak jste. Vůbec nerozumím, proč jste třeba v rámci svatby dělali takové veletoče. Já vím, že syn....svatba atd. Ale safra práce.... Nechápu, proč ten maraton. Když mám schizu z toho, že jsem zavalená, snažím se vidět jednotlivé malinké bodíky. Nikoliv hromadu obřích rozměrů. Takže bych prostě asi začala drobnými změnami. Jak píše někdo pode mnou - 1 pytel do popelnice navíc. Pár věcí navíc. Párkrát týdně. Aspoň něco - lepší, než nic.
Půlka psa 24064
25.9.2022 23:26:39
Tyhle věci nejsou na dlouho. Stačí udělat každý den kousek. MM třeba dneska prošel čaje a hrnky. Prošlé čaje a naťuknuté hrnky vyhodil. Já jsem prošla prostěradla a vytřídila jsem několik nepoužitelných (špatný rozměr, skvrny od sava,....). Oba jsme to měli za deset minut vyřešené a zítra uděláme zase pětiminutovku někde jinde v domě. Stačí chvilka, ale když je to téměř denně celý rok, tak ty věci ubývají a nepřibývají.
breburda71 89004
25.9.2022 23:12:44
Vazny, az pujdete priste s kosem, tak vezmete jeste jeden pytel navic a do nej hodte vsechny sirupy a sladky veci..Mate inzuliny, sloniky,leky na kila, vy i dcera jste porad zdravotne na hromade, fakt cukr do piti ani k jidlu nee..Tim bych zacala, nezabere to ani 5 minut..
Vážný2 158667
25.9.2022 19:18:57
Nám prostě na to nejdůležitější, přebírání chybí čas.

Minulý týden jsme byli v hotelu v Ruských Varech, co jsme dostali k výročí (29.). Jenže tyhle víkendové výjezdy jsou víc zátěž, než radost, protože musíte zabalit, napočítat u obou léky, vzít si inzulíny, vzít si sloníky (CPAP/BiPAP), kabely, rozbočky, nabíječky, noční světýlko. A pak jedete někam, kam sotva po práci dojedete do večeře. Ubytujete se, máte 1 den k dispozici na všechno a druhý den už balíte kvůli check-outu v 10.00, co se rozmohl. Nikde moc odpoledne nemůžete zastavit, protože 1x sloník = 40-60 tisíc + počítač atd.

Tenhle víkend žena odpadla nemocná. Já přivážel mladé ze svatebky a krom toho mi v práci vynadali, že jsem pomalej a že to musím dohnat. (Svatba na to měla vliv). Musí jít na PN a doktorka ji nechce vidět bez testu. A příští víkend je sraz širší rodiny u švagra (sloníky, jídlo, kabely na napájení sloníků v podkroví). Atd.
Stáňa * 7932
25.9.2022 18:07:42
No taky to stalo víc než nejaky nový sporák 😄 a i když mám malou kuchyň, tak jsem to tam nacpala.
Fern 155759
25.9.2022 12:13:22
Dík,tak přesně tohle jsem potřebovala vědět-že tam máš ten horkovzduch~;)
Federika 14090
25.9.2022 11:32:34
Nesnáším nic na lince, jsem tím posedlá, jakmile mi tam někdo něco nechá, zuřivě odstraňuju:-)
Stojí tam topinkovač, aspoň designově hezkej když už tam musí bejt. Pak je tam stříbrnej stojánek na prkýnka, ty se taky používají pořád. A na varné desce je konvice na vodu.
Stáňa * 7932
25.9.2022 9:14:27
Buchty tam peču na horkovzduch. Koupila jsem si plech s nastavitelnou délkou.
Přes 6 000 jídelních židlí na jednom místě od ověřených obchodů
Kaliope X 157897
25.9.2022 9:04:39
Já mám na panelák relativně velkou linku, je podél části protějších stěn, ale i tak máme málo úložného prostoru a u robota nebo horkovzdušné fritézy ani nevidím důvod snažit se je někam nacpat, jsou na místech, kde se s nimi rovnou pracuje. Taky máme půl metru sypaných čajů, a to jsou další i ve skříňce ~:-D Pak je na lince rychlovarka, konvice na čaj, topinkovač, elektrický sekáček, keramické nože, na dřezu velká prkénka, zvlášť je prkénko s nožem na pečivo a pak různé proměnlivé drobnosti. Místo na přípravu jídla je volné, jen, pokud chci vyvalovat těsto, musím přesunout pár věcí z jiné plochy.
Evelyn1968,2děti 6269
25.9.2022 0:35:29
Fern, díky za tipy.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 12231  [Dalších 11931 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.