Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
K_at | 121378 |
26.9.2022 5:29:45
Vážný, tak bych se omluvila. Druhá věc, jste na tom tak jak jste. Vůbec nerozumím, proč jste třeba v rámci svatby dělali takové veletoče. Já vím, že syn....svatba atd. Ale safra práce.... Nechápu, proč ten maraton. Když mám schizu z toho, že jsem zavalená, snažím se vidět jednotlivé malinké bodíky. Nikoliv hromadu obřích rozměrů. Takže bych prostě asi začala drobnými změnami. Jak píše někdo pode mnou - 1 pytel do popelnice navíc. Pár věcí navíc. Párkrát týdně. Aspoň něco - lepší, než nic.
|
Půlka psa | 24064 |
25.9.2022 23:26:39
Tyhle věci nejsou na dlouho. Stačí udělat každý den kousek. MM třeba dneska prošel čaje a hrnky. Prošlé čaje a naťuknuté hrnky vyhodil. Já jsem prošla prostěradla a vytřídila jsem několik nepoužitelných (špatný rozměr, skvrny od sava,....). Oba jsme to měli za deset minut vyřešené a zítra uděláme zase pětiminutovku někde jinde v domě. Stačí chvilka, ale když je to téměř denně celý rok, tak ty věci ubývají a nepřibývají.
|
breburda71 | 89004 |
25.9.2022 23:12:44
Vazny, az pujdete priste s kosem, tak vezmete jeste jeden pytel navic a do nej hodte vsechny sirupy a sladky veci..Mate inzuliny, sloniky,leky na kila, vy i dcera jste porad zdravotne na hromade, fakt cukr do piti ani k jidlu nee..Tim bych zacala, nezabere to ani 5 minut..
|
Vážný2 | 158667 |
25.9.2022 19:18:57
Nám prostě na to nejdůležitější, přebírání chybí čas.
Minulý týden jsme byli v hotelu v Ruských Varech, co jsme dostali k výročí (29.). Jenže tyhle víkendové výjezdy jsou víc zátěž, než radost, protože musíte zabalit, napočítat u obou léky, vzít si inzulíny, vzít si sloníky (CPAP/BiPAP), kabely, rozbočky, nabíječky, noční světýlko. A pak jedete někam, kam sotva po práci dojedete do večeře. Ubytujete se, máte 1 den k dispozici na všechno a druhý den už balíte kvůli check-outu v 10.00, co se rozmohl. Nikde moc odpoledne nemůžete zastavit, protože 1x sloník = 40-60 tisíc + počítač atd. Tenhle víkend žena odpadla nemocná. Já přivážel mladé ze svatebky a krom toho mi v práci vynadali, že jsem pomalej a že to musím dohnat. (Svatba na to měla vliv). Musí jít na PN a doktorka ji nechce vidět bez testu. A příští víkend je sraz širší rodiny u švagra (sloníky, jídlo, kabely na napájení sloníků v podkroví). Atd. |
Stáňa * | 7932 |
25.9.2022 18:07:42
No taky to stalo víc než nejaky nový sporák 😄 a i když mám malou kuchyň, tak jsem to tam nacpala.
|
Fern | 155759 |
25.9.2022 12:13:22
Dík,tak přesně tohle jsem potřebovala vědět-že tam máš ten horkovzduch
|
Federika | 14090 |
25.9.2022 11:32:34
Nesnáším nic na lince, jsem tím posedlá, jakmile mi tam někdo něco nechá, zuřivě odstraňuju
Stojí tam topinkovač, aspoň designově hezkej když už tam musí bejt. Pak je tam stříbrnej stojánek na prkýnka, ty se taky používají pořád. A na varné desce je konvice na vodu. |
Stáňa * | 7932 |
25.9.2022 9:14:27
Buchty tam peču na horkovzduch. Koupila jsem si plech s nastavitelnou délkou.
|
Kaliope X | 157897 |
25.9.2022 9:04:39
Já mám na panelák relativně velkou linku, je podél části protějších stěn, ale i tak máme málo úložného prostoru a u robota nebo horkovzdušné fritézy ani nevidím důvod snažit se je někam nacpat, jsou na místech, kde se s nimi rovnou pracuje. Taky máme půl metru sypaných čajů, a to jsou další i ve skříňce Pak je na lince rychlovarka, konvice na čaj, topinkovač, elektrický sekáček, keramické nože, na dřezu velká prkénka, zvlášť je prkénko s nožem na pečivo a pak různé proměnlivé drobnosti. Místo na přípravu jídla je volné, jen, pokud chci vyvalovat těsto, musím přesunout pár věcí z jiné plochy.
|
Evelyn1968,2děti | 6269 |
25.9.2022 0:35:29
Fern, díky za tipy.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.