Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
klikli | 93034 |
7.2.2018 20:20:31
Já bych se spíš pozastavila nad tím, jestli školka má kapacity, aby mohla třeba polovině rodičů dovolit nosit si vlastní obědy. Pak se díky ohřívání, když bude školka dodržovat pravidlo, že jídla ohřeje mimo společné stravování, doba oběda protáhne, možná by byla potřeba v každé třídě pracovní síla navíc, takže je to i o podmínkách školky a penězích, nejen o neochotě, si myslím.
Moje dítě mělo kvůli dietě donášené jídlo do školky několik let. Školka neměla problém koupit kvůli ní do třídy ledničku a mikrovlnku. Ale ať jsem dělala, co jsem mohla, jídlo z mikrovlnky prostě nebylo ono a občas bylo někde studené, někde horké a dcera začínala dělat scény, na objem snědeného jídla a jeho kvality moc nerostla apod. Já měla nervy z každodenního vaření, ráno jsem dovařovala přílohyk, aby aspoň ty byly čerstvé. Pak začala chodit na oběd k mým rodičům, kde měla jídlo teplé, čerstvě uvařené a najednou skokově vyrostla a začala mnohem líp prospívat, je z ní mnohem spokojenější dítě. Krabičkové stravování by se mi líbilo v tom stylu, že na oběd by byl nějaký salát, obložený chleba apod. a teplé, čerstvě uvařené jídlo až večer. Sama mám dietu a krabičky mi v práci nevoní, nemám to moc kde ohřát, kulturně sníst, takže si vařím většinou něco rychlého a čerstvého až doma odpoledne. |
libik | 142094 |
7.2.2018 20:17:11
Margotko, vegetariáni jedí promyšleněji, jejich shánění potravy je pracnější, většinou hranolky vůbec nepozřou a pokud, tak stejně jako ten takzvanej všežravec.
Jinak, abych rozptýlila tvůj pocit, že jim něco chybí, mrkni se třeba sem http://www.sunfood.cz/vyrobky.phtml |
Ananta | 97295 |
7.2.2018 20:15:02
Tak asi jo, mně někdo tvrdil, že tam musí být určitý poměr bílkovin, sacharidů...
|
daba+holčička | 55689 |
7.2.2018 20:11:16
jo, dokud se dítě neumělo bránit, mělo velmi alternativní vyváženou biostravu, pak si začalo samo říkat o řízek a knedlík s omáčkou :) Ono většině dětí ty různý směsky nejedou a dušená zelenina s bramborama zas za chvíli leze krkem.
|
Vítr z hor | 100046 |
7.2.2018 20:10:38
Samozrejme. Vygoogli si neco o spotrebnim kosi. Jsou tam polozky jako maso, brambory, zelenina, lusteniny, ryby, mleko...a minimalni mnozstvi.
|
. . | 133444 |
7.2.2018 20:10:17
Margotko, znám i tlusté všežravce, kteří se snaží docpat kdečím, protože tělu něco chybí To si nevybereš.
|
daba+holčička | 55689 |
7.2.2018 20:08:37
já bych to ráno ohřála a dla to do termosky na jídlo - ty 3 hodiny to vydrží teplý, přibalila vlastní příbor, ubrousek. No a sníst si to snad může, na to už jsou argumenty hygieny krátký.
|
libik | 142094 |
7.2.2018 20:05:39
Za mě je zelenina s čočkou taky super, nicméně mé dítě by se nenajedlo ani té čočky s vejcem, nedovedu si to vysvětlit, u nás se stravuje vegetariánka, takže má od mala po ruce velmi nekonvenční varianty jídla, ale je neuvěřitelně konzervativní. Prostě guláš a řízek jsou jistoty.
|
libik | 142094 |
7.2.2018 20:02:03
Doležal je militantní demagog a horší se v argumentaci, příklad "veganské" stravy v případě "blbých" učňů, tedy koblihy a chipsy, je vrchol.
Pokud požadavek na stravu organizace školky dovoluje, je právo rodiny krmit dítě podle jiných představ než má Jirka. Pohleďme na sebe (vyjma běžkyň), jak jsme pěkně vyžraní z té takzvaně pestré stravy, kterou tvoří přesolené uzeniny, polotovary, bílá mouka a občas kousek chemicky ošetřené zeleniny. Očekávám, že matka, která táhne spor k ombudsmance, má sakra vyváženou i když rostlinou stravu pro své dítě. |
Ananta | 97295 |
7.2.2018 19:17:00
No jestli si myslíš, že jezení masa denně je zdravé, tak to je pak těžký. Bílkovina není jen v mase. Mnohem zdravější bílkovina je třeba v luštěninách a mléčných výrobcích.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.