Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
tinas | 8544 |
16.9.2009 15:17:03
Snow . Chodí na GJS a hrát by chtěl. Teď jenom čekáme,jak se zaběhne ve škole a pak by asi začal chodit. V zimě s námi chodil trénovat.Nechci mu teď dovolit všechny aktivity co by chtěl,aby neflákal školu. Přeci jenom ten přechod ze základky je náročný. Navíc si zapsal bubny,tak chodí bubnovat. Seznámit je určitě můžeme a hlavně bychom konečně mohli udělat nějaký ten srazík ještě,než holky porodí. Zn. fofrem Sylva už to má za pár ne za par. ))))
|
tinas | 8544 |
16.9.2009 15:12:31
Ahojky.
Májo, myslela jsem tebe. Jedna z vás má i a druhá y. Rozhodně to nevzdávej. Je to prima relax. A co jinak,jak se ti daří a co kluci. Už jsem tě dlouho nikde neviděla a Snow ostatně taky ne. Absentérky. )))) Sylvo, nezoufej,tak místo na golf budeme jezdit k tobě na houby. Letos jsem nebyla ani jednou. Předpokládám,že teď stejně nerostou,protože je sucho. Půjdeme do lesíka a skončíme u Dašů. |
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 | 10139 |
15.9.2009 23:05:16
Snow, Kubík je 100% byla jsem na odběru choriových klků, něco jako amnio, takže pokud někdo v laborce napoplet výsledky, překvapení na sále se nekoná, i dle UTZ pindík nemizí :o))
Ok, tak na drive bez kočáru....to by mohli hlídat taťkové, ne?? U kafíčka a pak by milostivě mohli jít na hřiště. Já zas nechápu maminy, co berou kočár na hřiště, když vidím, jak nevyzpytatelně balóny lítaj, je to o strach. Tinas, jj, strategie to asi bude, co jsem neschopná obejít hřiště, je P. na hřisti furt a do toho si střihl Greentour :o))))) Májo, Tinas myslela tebe :o)) je to škoda, ale chápu..... |
Mája + 2 | 16059 |
15.9.2009 17:06:06
myslíš mě Tinas, nebo Piškota?
Já už zo asi vzdám, loni jsem špatně odhadla možnosti hlídání a tak jsem od lonského listopadu (mimo 2 návštěv Konopiště na jaře) nebyla na cvičišti |
SnowWhite | 63543 |
14.9.2009 21:58:11
Tinas máš pravdu, možná je to nová zákeřná strategie. Já ovšem za sebe mohu potvrdit, že jsem vyléčena a naprosto imunní ).
Kam chodí Tvůj synek do primy? Jen tak mě napadlo, zda ho neseznámit s dcerkou (taky prima) a pak jim najít trenéra ). Zoufale potřebuji najít motivaci |
SnowWhite | 63543 |
14.9.2009 21:56:05
No musím se přiznat, že i tento model jsem vyzkoušela, ale naše uřvané dítko to úplně neocenilo, páni na drivingu taky ne a já měla jen nervy, zda se nějaký jiný šikula nestrefí do kočáru - to mě napadlo poté, co jsem několikrát trefila odpalovací budku . Lepší je to rozhodně bez nich
|
SnowWhite | 63543 |
14.9.2009 21:54:02
Tak to už máš za pár . Držím moc palce a neboj, když to máš tak super naplánovaný, tak to určitě vyjde. Já byla dneska už potřetí v řadě a po lehké úpravě švihu (rozuměj totální přestavění držení, postoje a vůbec všeho) to zase trošku lítat začlo . Mladší dcerka byla vražena do školky a jak jí to jde a starší má ZK od léta a teď se staví na zadní....budu jí muset vychovat, patrně golfovou holí.
Držím palce a těším se na novinky ohledně Kubíka - je to jistý ? Teď se jedný známý narodila holčička a taky zaručeně čekala chlapečka.... |
tinas | 8544 |
14.9.2009 16:59:38
To je tedy holky normální rozklad golfistek.
Je mi to jasný. Chlapi si chtějí hrát sami tak vymysleli novou strategii ,jak ty ženskýz hřiště dostat. A co Silva. Doufám,že alespoň ta bude hrát. |
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 | 50923 |
13.9.2009 22:20:08
Piskotko, diky. Taky drzim palce No, jasne deticky budou koukat, jak maminy trenujou
|
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 | 10139 |
13.9.2009 20:19:34
Katko, moc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To je sranda, už to vidím, na drivingu zaparkovaný kočáry a matky trénujou :o))))) Tak přeju pohodové těhotenství!!!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.