Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 | 50923 |
13.9.2009 18:25:08
ahoj tinas, neboj pristi rok se urcite zase pridame
|
tinas | 8544 |
13.9.2009 15:26:52
Ahojky. Tak mám pocit,že je tu nějaká epidemie nebo co ne? Samé budoucí rodičky místo aktivních hráček. Tak vám holky držím palce a přeji co nejméně komplikované těhotenství,porod a krásné a zdravé dětičky.
Já jsem se včera konečně zase domluvila s panem Pechanem na další trénink,takže od soboty zase začínáme chodit. Lákal nás teď v říjnu na golfový zájezd do Turecka,ale bohužel bych neměla kam dát děti,takže nic. Syn je v primě a tam by mi ho neuvolnili. S malou by to bylo v pohodě,ale stejně by je tu neměl kdo hlídat. |
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 | 50923 |
13.9.2009 11:08:42
ahoj holky, taky zdravim po delsi dobe a pridavam se do klubu momentalne nehrajicich. Snad uz to nezakriknu, tak jsem se osmelila zase prispet, v breznu cekame prirustek do rodiny, takze na golf se dostanu taky maximalne pristi leto... Manzel si pretrhl slachu na malicku na ruce, takze me aspon neprovokuje, ale urcite zacne zase hrat driv nez ja
|
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 | 10139 |
12.9.2009 14:56:19
Snow ahoj!!
Ok, tak neobdivuju, jen závidím :o) to že jsi nakonec rodila dřív může být a taky nemusí zaviněné golfíkem. Ale mě to tááák chybí, když mi chlap domů tahá vyplněný skore karty tak mi kanou slzy :o) No snad se dočkám, na jaře vyfasuje tchýně kočár a já jdu, i kdybych měla líko Kubovi odstříkat mám to pěkně naplánový, ale je mi jasný, že skutek utek. Tobě přeju úspěšný návrat na green a ať ti to lítá! Termín mám na přelomu října a listopadu, dle MS 25.10. dle UTZ 3.11. tak jsem zvědavá. Ještě cca 2-3 týdny a pak má povoleno se začít klubat, už toho mám plný kecky. |
SnowWhite | 63543 |
11.9.2009 22:16:53
Ahoj Piškotko,
moc neobdivuj a radši odpočívej....zapomnělas na moje velké finále a to předčasný porod, který dodnes nevím, zda nebyl následkem mých aktivit. Stejně Ti nic neuteče. Já se k pravidelnému golfu stále ještě nedostala. Nicméně od příštího týdne začínám chodit. Už se moc těším. Kdy mimčo čekáš? |
1.9.2009 21:51:58
Tinas ahoj!
Tak o golfové dovolená si já nechám zdát, P.byl na jaře ve Francii a byl nadšený, ale to je teď pro mě dost pasé. Ale jednou....snad.... :o))) Já rostu pořádně, jsem prostorově výraznější než normálně :o)) mám sice jen +1kg, ale pupek řádnej. |
tinas | 8544 |
1.9.2009 15:44:25
Ahojky vespolek.
Přiznávám se,že teď nebyl fakt čas,ale už se zase chystáme. Pan Pechan nás ještě lákal v říjnu do Turecka,ale to bohužel kvůli dětem-škole nezvládneme. Od příštího týdne,ale zase budeme chodit. Už se docela těším. No a jak ti roste bříško? |
31.8.2009 21:58:13
Ahoj, tak hraje se tu, nebo ne?? :o)))
My neříkejte, že to tu chcípne a až budu na jaře chtít vyrazit, nebudu mít s kým, či co?!?!?! Jsem v 32tt a vůůůůbec nechápu Snow jak zvládala hrát i později :o) jestli Snow čteš, máš můj obdiv :o) Koukejte se ozvat!! PA |
Radka + 2 |
• |
9.7.2009 10:40:12
Ale já chci umět, než půjdu na hřiště a chci trénovat sama i s trenérem. Nechci tam jít aniž mám natrénováno. Ale pro mě je motivace, ten fakt, že můžu.
A pak budu chodit více - méně s lidmi, které dobře znám a kteří to umí. Právě ti mi řekli, že je to jako řidičák. Dají ti řidičák, protože umíš to, co chce komise, umíš pravidla, ale nemáš reflex - ten správný, nemáš předvídavost, NEUMÍŠ řídit. Co je to 28 hodin? Co je 28 hodin jízdy po městě a couvání? Naučíš se až dlouho po tom, co máš řidičák, pokud nejsi super talent, to jsem tedy nebyla :) Děkuju za radu s Hostivaří. Problém mám spíš na cestách, v ČR hlídání mám. |
tinas | 8544 |
8.7.2009 21:11:51
Radko,asi si opravdu nerozumíme.
S tou zelenou kartou je to skutečně jako s řidičákem. Na to,abys byla připuštěna k řidičské zkoušce musíš mít najeto 28 hodin jízd + tuším 2 hodiny zdravotnictví a teorie. Možná se to od doby co jsem si dělala řidičák změnilo,ale zhruba takhle to funguje. Nikdo tě nevezme hned první den s autem na zkoušku s tím,že to co neznáš se později nějak doučíš. Musíš si to poctivě odřídit a zažít a teprve potom jdeš na zkoušku a,když jí uděláš získáš řidičák. Úplně stejné je to s tou zelenou kartou. Nejdřív si musíš natrénovat a teprve potom jdeš skládat zkoušku. Takové ty rádoby tří denní kurzy,kdy získáš kartu a neumíš nic mi připadají nepoctivé už jenom s ohledem na ty,kdo poctivě trénují. Věř mi,že na hřišti budeš stejně zdržovat i když budeš trénovat jak divá,než se prostě posuneš jinam. Pokud budeš mít štěstí a dostaneš do flightu prima lidi ochotně ti ještě poradí,jak na to. Pokud budeš mít smůlu narazíš na někoho,kdo ti to dá sežrat. Prostě i získání zelené karty má svůj postup. Chápu,že tě to možná štve,když venku můžeš leckde hrát i bez karty,ale u nás jí prostě potřebuješ. Osobně ani trenéra,který by ti dal kartu hned neznám a ani bych ho nechtěla znát. Golf je sport gentlemanský. Mimochodem třeba v tom Hostivaři to máš i s hlídáním a dětskými koutky. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.