Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Gavašetka | 111364 |
25.7.2012 15:14:28
Byla jsem na dovolené, tak koukám, co nového... A ejhle, taková prima zpráve! Tak si spoou užívejte, ať se holčičce daří!
|
Gerberka1 | 78633 |
25.7.2012 14:35:22
Lipoo, kdy a kam máte namířeno??
Dojanko, tak s tím Bédou teda nevím...volala jsem zase dom a teplotu prý nemá, manžel ho měřil, má pod 37, ale prý když jedl, tak ho "bolelo ucho", pak už zase ne, chvilku tam lítá, pak zase ne, položit se nechce a odpočinut. Těžko říct. Uvidím, až přijdu dom a to bude až ke třičtvrtě na šest, páč tady dneska jsem dlouho, je středa ACH JO. |
lipoo | 47870 |
25.7.2012 10:13:52
Gerberko,tak at je krk ok.ted se ma zas menit pocasi!a samo,az pojedem my,tak ma prset-klasika:-(
|
Gerberka1 | 78633 |
25.7.2012 9:40:05
Lipoo, aha, tak my ty prestižky boty nekupujeme.
Dojanko, tak jsem volala dom a Béda prý ráno o krku hlásil, že ho už nebolí nebo že ho bolí míň a vycumlal jednu hallsku. Pije prý vodu nebo čajík s citronem, ten mám doma pořád. Už jsem pro jistotu volala té zaskakující dr. a mám napsané její ordinační hodiny. Že by byl horký nebo horečku to prý nevypadá, tak uvidíme. Já nějaké léky taky budu brát s sebou, ale atb. žádná, to ne, jenom na teplotu, sprej do nosu, endiaron atd. a jsme tu v ČR, takže v zahraničí je to taky jiné. Že jste měli s sebou ty atb., jak jsi psala, bylo jen dobře, v tom zahraničí je vše složitější. |
lipoo | 47870 |
25.7.2012 9:02:45
gerberko-nejsem drsná,prostě Danek má jen jedny boty.Kupuju mu prestižky-ty jsou super...uvažovala jsem,že bysme mu mohli koupit nějaký záložní botasky u vietnamců-ale zas bych ho v tom stejně asi nenechala jít celodenní tůru,a druhé prestižky za tisícovku mu kupovat nebudu....tak asi zůstanem u těch jedněch.Kdyby jel sám,tak je to něco jinýho-to dvoje bude potřebovat,vidiš-mají jet na školu v přírodě na čtyři dny v září,tak mu ty záložní pak budu muset koupit-ale tak tam nikde na celodenní tůry chodit nebudou.
|
Gerberka1 | 78633 |
25.7.2012 7:43:06
Dojanko,
tak máme teda víc než týden do odjezdu a v noci jsme asi 3 hodiny nespali, protože Béda se vzbudil, že ho "hrozně bolí v krku". Nic jinýho než Nurofen na bolest jsem doma neměla, tak jsem mu dala dávku, žádné cucavé pastilky doma nemám....On stejně kromě Sněhulek nic jinýho na krk nevycucá. Vůbec nemohl usnout, pak šel do velké postele, kde teda zabral. Teď jsem už v práci, doma jsou s manželem, když jsem odcházela, tak všeci spali. Budu dom volat, jak to vypadá. Naše dr. má tento týden dovolenou, museli bychom k jiné (ale tu už známe od loňského července, byli jsme u ní taky). ACH JO. Určitě napíšu, jak to vypadá. DÍKY MOC ZA VŠECHNY TVOJE TIPY Gumáky kupovat nebudu, už jsem se rozhodla. Stejně beru dvoje až troje botasky. Lipoo - seš drsná, že bereš jenom jedny + záložní fén. Když jel Jindra v červnu k té úči na chatu, a to bylo jenom od středy do neděle, tak měl taky dvoje botasky, jedny na nohách a druhý v tašce a udělali jsme dobře, bylo tam mokro, tak si je vyměňoval. Dojanko, moc děkuju za podporu, sama sebe nechápu, moc se těším, ale jak se to blíží, tak teda ty obavy.... Ještě k těm gumákám - tak když byl Jindra malý, nikdy žádné neměl, samotnou by mě nenapadlo je kupovat. Ani Béda je neměl. Až ta praštěná ředitelka v Béďově školce, jak už teda naštěstí odešla, tak na první třídní schůzce pro nováčky všem rodičům tloukla do hlavy, že všechny děti MUSEJÍ mít ve školce i gumáky, páč oni chodí ven za KAŽDĚHO počasí, i v hustým dešti. Tak já poctivec jsem je Bédovi koupila. Ve školce je měl, ANI JEDNOU je neměli na sobě, protože samozřejmě když lije jak z konve, tak ven nejdou. Ta ředitelka byla fakt praštěná pytlem přes hlavu, kr... jedna. Dobře, že už tam není. |
Dojanka | 85301 |
24.7.2012 15:50:48
Gerberko,
gumaky nekupuj, ja se priznam, ze holky nemely ani jedna nikdy v zivote na noze gumaky. Pari se v tom noha, vemte si obycejne botasky na prochazky do lesa a okoli. Jestli vzpomenu jeste na nejaka rychla jidla, tak napisu. Jo, ted jsem si hned vzpomnela na lancmit a k tomu brambory, okurka nebo rajce a prima obed nebo vecere. Urcite si to uzijete, nemej z niceho obavy a rikej si, jsem v Cechach, domu se muzu vratit kdykoliv, kdyby neco. |
lipoo | 47870 |
24.7.2012 15:17:39
tak gumáky my nevozíme-ale my chodíme na tůry...takže na tůru by v gumákách nešel,tak pro nás zbytečný vozit...má jen jedny botasky,tak budu trnout,aby mu třeba do druhého dne uschly-pro tenhle případ beru fén
|
Gerberka1 | 78633 |
24.7.2012 15:03:40
Dojanko,
dík za ty tipy na vaření. Krom té čočky jsem to tak nějak taky měla už nachystané, co koupím za suroviny. ještě nevím, jestli mám brát Bédovi gumáky, fakt netuším. Já bych musela koupit nové, ty, co má, jsou mu malé. Fakt netuším, zas to táhnout, aby to pak vůbec nevyužil, se mi nechce |
Gerberka1 | 78633 |
24.7.2012 11:11:22
Ahoj Dojanko,
fotky jsem zkoukla, paráda!!! určitě jste si to všichni super užili u moře!! Buď prosím tě tak hodná, ze všeho nejdřív mi napiš tipy na ty rychlý jídla, cos tam vařila, moc prosím, buď sem nebo do mailu, to je jedno. Já už něco tak vím, ale zkušenosti nemám halt žádný. Děkuju!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.