Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Dojanka | 85301 |
23.7.2012 17:06:09
Ahoj Gerberko,
moc te zdravim a moc se omlouvam, ze pisu takhle blbe z anglicke klavesnice.Byv.manzel mi to dneska cele dopoledne spravoval,znovu instaloval pevny disk, ale bohuzel spletl tu klavesnici,tak musim psat jako v telegramu. Hrozne me to plete.Vecer ti napisu na mejl a poslu nejake fotky,jak jsem slibovala. Jeste jednou se omlouvam. Jinak na uklidy jezdim i ted o prazdninach,jezdi se mnou mama i tata,mame to brzy hotove,uz v 8 hod.jsme doma.Ve 3 to jde rychle. Elinka se dneska rano probudila,byla jeste tma,ja nikde, ale vedela, ze vedle v pokoji je Sarka,tak za ni mohla dojit, ale ona si pry rekla,ze zkusi znova usnout a pry hned usnula a vzbudila se pak az v 9 hodin. Dneska jsme koupili novou sekacku na travu jen za 999 Kc, deda mi to ted na dvorku sestavuje,tak se tesim,az vyjedu do terenu.Jak prselo,tak je to uz zase vsude dlouhy.Snad to nejakou dobu vyzdrzi.Minuly tyden nam odesla stara sekacka po 12 letech. Tak zatim pa,pa a urcite se vecer ozvu bud sem nebo na mejl. Moc te zdravim. |
Gerberka1 | 78633 |
23.7.2012 9:41:21
Ahoj holky,
Lucko – mám radost z Klárky!! Hlavně že ji už máte doma u sebe, snad to bude den ode dne lepší. Ještěže se tak brzo zjistilo, že to byla ta potvora pneumokok, je to hrůza. moji kluci proti těm pneumokokům taky nejsou očkovaní, mají jenom to základní očkování. DOJANKO – ahoj! Jak užíváš s holkama prázdniny? Míváš úklid nebo to máš teď volnější na prázdniny?? Kdy máte to Třeboňsko, až v srpnu? U nás celkem vše OK, Béda odchodil ve zdraví oba dva týdny do školky, díkybohu, vloni skončil hned po prvním prázdninovém týdnu s angínou a antibiotikama, letos se to naštěstí nekonalo. V pátek to bylo pro něho vlastně „naposledy“, takže jsme do školky nesli ještě 2 kytičky – pro moc hodnou paní kuchařku, která byla s Bédou ochotná mávat každé ráno z jeho třídy v přízemí a odvedla ho pak do třídy nahoře, no a druhou kytičku pro jeho učitelku, která tam teď na ty prázdniny byla. V sobotu jsme oslavovali jeho 5. narozky, tak měl dortík a dostal nějaké dopravní prostředky – autobusy, tramvajky, protože s nimi hrozně rád jezdí a hlásí zastávky. Já jsem tento týden ještě celý v práci a od 1.8. už mám 3 týdny dovču, v rámci které chceme zvládnout ty hory, no to jsem teda sama zvědavá, jak to dopadne. Teď hlídá manžel, tak mají vymyšlené různé výlety apod. Tak se prosím tě, ozvi taky a napiš, ať tady pak nevedu monology, ju?? |
brabenec+Adélka | 72965 |
21.7.2012 9:21:07
Super
Klárka se zotaví svým vlastním tempem, neboj. podporujte ji, ale zase bych to nelámala přez koleno. Jakže aby se třeba - jak to říct- nezatvrdila nebo nepropadla apatii, že to nejde podle vašich představ. Podřiďte se jejímu tempu a motivujte ji přiměřeně. Myslím, že se má s čím vyrovnávat-sice "spala", ale co mi víme, co se jí honilo a honí v hlavičce. Každopádně mám z toho radost, jak jste to zvládli |
Lucka Hys. | 131076 |
20.7.2012 19:35:22
Přeji hezký večer všem
přišla jsem se zase podělit o nové zprávy S Klárkou jsme doma, zatím nemáme moc chodit ven. Antibiotika už nebere a všechny hodnoty jsou v pořádku. Zatím se Klárce nechce moc chodit, radši leze po zemi a moc jí toho nezajímá. Stále to není ona, ale každý den se zlepšuje. Na kontrole jsme byly už po druhé, všechno ok jen musíme cvičit, hodně mluvit, hrát si...prostě se snažit Jinak jsem slyšela, že na JIP kde Klárka byla jsou další dvě děti v podobném stavu...je to hrůza ten pneumokok! |
Gerberka1 | 78633 |
20.7.2012 19:20:26
Lucko, jsem moc ráda, že Klárka už mohla domů....
Ať má co nejlepší rekonvalescenci! Bude mít ještě kontroly v nemocnici nebo už dětské doktorky? Bere nějaká atb. nebo nějaké léky? Držím palce Dojanko, jak seš na tom s tím počítačem?? Je šance, že ho budeš mít spravený? |
Honza +// | 96654 |
18.7.2012 20:09:57
Ahoj Lucko,
to je super, teď už bude určitě jen a jen líp . Moc jsem na Vás myslela. |
lipoo | 47870 |
18.7.2012 18:40:06
Lucko-tak to je rychlost teda!!Teď už to bude určitě lepší,když bude malá ve svém a s tebou
|
Dojanka | 85301 |
18.7.2012 15:53:20
Lucko, to je ta nejúžasnější zpráva . Moc moc držím palce, ať je Klárce den ode dne líp a líp. Jste holky šikovné, jak jste to zvládly.
|
simca+klucíí | 66211 |
18.7.2012 15:19:20
to je úúúžasná zprava jen tak dal at je brzy úplně fit
|
Lucka Hys. | 131076 |
18.7.2012 15:15:19
Hezké odpoledne
hlásím, že jsme doma z nemocnice. Klárka se pomalu zlepšuje...chodí, ikdyž jistá si moc není, začala už konečně mluvit jentak v jednoduchých větách, ale domluvíme se Taky jsem moc ráda, že je veselá a pořád se směje. Už věřím, že to bude dobré Zatím jentak v krátkosti, později napíšu víc, teď nemám moc času, tak jen ať víte |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.