| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Bolesti zad

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1701  [Dalších 1591 >>]
Janinka a dvě princezny 132403
25.9.2020 11:10:23
jela bych do nemocnice na příjem resp. nechala bych se tam dovézt (jak řekneš, že si přijela sama tak "si zdravá")
Hr.ouda 123574
25.9.2020 11:09:49
když tak suchý teplo, hlavně ne horkou koupel
136050
25.9.2020 11:07:40
A proč nejedes do nemocnice na příjem?
Federika 14090
25.9.2020 10:26:36
Modřinko,
mně se to stalo před rokem při zvedání koberce. Já jsem nemohla ani lézt po kolenou ani nikam jít. Jen jsem ležela na břiše,
Vypoužívala jsem tuny ibalgin mast a ibalginů, lezla jsem do horký vany (nevím, jestli se to má, ale mně to pomáhalo, na chvilku) a asi tak po měsíci jsem chodila normálně. jinak jsem belhala a trěla i v autě při řízení.
Nikam jsem teda nešla, já jsem hrozná, s těma doktorama.
Takže asi neporadím,ale je fakt, že m to bolí dodnes. Musím začít cvičit.
Alena 129302
25.9.2020 10:24:53
"To si mám zavolat rychlou, aby mi někdo pomohl," ano, jestli dozni ibalgin a nebudes se stale moc hybat, tak to udelej.
Modřinka 37246
25.9.2020 10:23:06
Asi si jdu spíš poplakat...Tak jsem předvčírem večer zvedla spící dítě z auta a luplo mi v kříži. Hodně. Včera jsem celý den se snažila to nahřívat, nezatěžovat, v noci čím dál horší, ráno jsem nedokázala vstát z postele, až když jsem po čtyřech dolezla ke skříni. Volala jsem obvodní, co mám dělat, sestra mi řekla, ať jedu rovnou na chirurgii do nemocnice, že nemá cenu, abych seděla dvě hodiny v čekárně u obvoďáka a pak tam stejně byla odeslána. Po druhém ibalginu jsem se dokázala obléknout, tři prvostupňové děti nechala samotné doma a vyrazila. Na chirurgii mi pan doktor řekl, že nechápe, proč s bolestí zad chodím na chirurgii, že jeho záda bolí cely život a zvednutí dítěte není žádný úraz. Doporučil kontaktovat neurologii v okresním městě. Tam berou pouze na objednání a s doporučením od obvoďáka a rozhodně ne dneska. Známý fyzioterapeut doporučil ortopeda ve vedlejším městě, ten dnes má dovolenou. Jiný poradil soukromého chirurga, ten má dovolenou, ale je tam za něj kolega a ten je ochotný mi dát injekci, když to tolik bolí. To si mám zavolat rychlou, aby mi někdo pomohl, nebo co mám kurňa dělat? Kromě čtyř porodů jsem nikdy doktora nepotřebovala, tohle je teď normální?
Abigail* 76789
5.11.2019 21:51:44
Posílit zádové a břišní svaly. Od té doby, co pravidelně cvičím je to o dost lepší. Jediné co při delší chůzi nesnesu je bohužel batoh.
Kopřiva Dvoudomá 34182
4.11.2019 8:05:46
Zašla bych za fyzioterapeutem. Třeba ti opraví pár pohybových vzorců a ukáže, co cvičit a jak chodit.

Mně moje fyzio znatelně zvedla kvalitu života, a to mě v podstatě nic nebolelo. Jen je mi v těle líp.
Monika 123907
3.11.2019 20:03:49
Mohlo by to být zvýšenou námahou, pokud nejsi na takovou zátěž zvyklá. Zvlášť chození městem (tvrdý povrch) není nic moc, možná i ty boty nebyly pro tebe ideální ... Akutně bych zkusila masáž nebo lépe nějakou odbornější fyzioterapii, dlouhodobě posilování zádových a břišních svalů. Samozřejmě při podezření na gynekologický problém zajít k lékaři ...
troposfera36 152458
3.11.2019 19:13:08
Na testu osteoporozy jsem byla pred zhruba 1/2 rokem. Zatim pry dobry, mam jen vit D.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1701  [Dalších 1591 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.