| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Poruchy učení

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 8287  [Dalších 8267 >>]
TaJ 81121
9.9.2024 8:54:40
Rose, asi máš pravdu, ten film dokáže přitáhnout a nepustit:-). Právě mě to u syna překvapilo, vzhledem k tomu, že je ten film i celkem dlouhý a koukali jsme na něj v televizi, takže ještě byl delší o ty reklamy.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
9.9.2024 7:49:07
forrest je geniální v tom, jak naprosto civilně a jednoduše podává náhled na významné historické milníky a náhled "nejapného blba" to krásně rámuje... jemný humor, jemně podané dojetí, násilí, láska, válka, smrt i zrození, prostě celý život v kostce... je to podle mne film, který osloví každého bez ohledu na věk i míru vědomostí, a klidně se může stát, že v něm každý viděl něco jiného a občas může i při 20. zkouknutí člověk najít něco, co dosud míjel... no asi jsem ta, co ho nejméně 20x viděla :-) zamilovala jsem se do něj hned napoprvé v kině a stejně dobrý byl i teď o prázdninách, kdy jsem ho viděla naposledy ~s~
a je fakt, že i všechny naše děti u něj vydržely sedět a koukat (což už dávno není běžné) :-)
TaJ 81121
9.9.2024 0:55:04
Čumčo, já to mám stejně, ale u syna mě to tehdy docela překvapilo.
Čumča. 160024
9.9.2024 0:08:54
Forrest Gump je lahůdka, TaJ, i kdybych to viděla podvacáté (čemuž se asi už blížím, stejně mě to dojme:-)
TaJ 81121
8.9.2024 23:34:22
Jinak, syn na ZŠ žádnou povinnou literaturu neměl, mohli si číst podle svého výběru a stejně ho to nebavilo, byl vlastně dost problém i něco přijatelného najít. Teď v nové škole zatím neříkal o povinné četbě nic, tak nevím, jestli něco takového budou mít. Češtinu zatím měli jen jednou.
TaJ 81121
8.9.2024 23:31:16
Čumčo, syn ani na filmy téměř nekouká, do kina nechodí vůbec, žádný film ve 3D apod. nikdy neviděl...od doby, co vyrostl z dětských filmů a pohádek, už vlastně nesleduje skoro nic. Občas koukne na Teorii velkého třesku, nebo jeden čas koukal na Přátele, občas s námi na kousek nějakého českého filmu, když to máme zrovna puštěné, ale že by si sám od sebe pustil nějaký film, to už pár let ne...na něco koukali ve škole, třeba nějaká zfilmovaná díla, filmy typu Ostře sledované vlaky, Zlatí úhoři apod., ve škole toho vlastně zhlédli docela dost, často místo tělocviku, když se to sešlo, že jich tam bylo málo, nebo nebyla volná tělocvična a venku bylo hnusně, tak koukali na ta zfilmovaná literární díla, takže něco viděl...a když s ním jedu cca dvakrát do roka sama na dovolenou a něco si pustím, tak taky většinou kouká se mnou, sice někdy na půl oka (druhým do mobilu), ale třeba Forresta Gumpa sledoval úplně celého s velkým zaujetím...a to jsem třeba zrovna tipovala, že ho nezaujme vůbec...
Čumča. 160024
8.9.2024 22:24:33
"...jsou přehlcené vjemy. Nemají čas ani klid na čtení"

souhlasím, čtení je na ně pomalé tempo, ve srovnání s filmem ve 3D neobstojí~d~ Jak je všechno zrychlené, mají úplně jinak nastavené soustředění, pomalejší příběhy jsou pro ně utahané a rozvláčné...

A taky jsou děti otrávené povinnou literaturou už na prvním stupni, čtou z musu, a to je vůbec nejhorší, vztah ke knížkám jim to může naprosto znechutit
monam 158013
8.9.2024 22:17:56
no hele já četla honzíkovu cestu~t~ co tím jako chceš říct? ~t~ Já přečetla všechno, co jsem potkala až do doby, než jsem nastoupila na vysokou. Pak mě přehltily stovky stran odborné literatury a doteď jsem se z toho nevzpamatovala.

Osobně si myslím, že čtení trochu trénuje soustředění, poslech o něco méně, ale obojí stále rozvíjí představivost. Kterou naopak úplně zabíjí ta debilní videa na tik toku, ig apod.

Ani moje děti nečtou. Nejstarší četla na prvním stupni. Prostřední má občas nějaký záchvat, ale rychle jí to přejde. Tuším proč, jsou přehlcené vjemy. Nemají čas ani klid na čtení
Yuki 00,03,07 49504
8.9.2024 21:45:06
já čtu knížky a poslouchám podcasty, ale nestíhám ani jedno

starší kluci četli hrozně moc, teď už málo, není čas, nejmladší nečetl nikdy
a podcasty neposlouchají, ani jeden

nebude to generaci, vždycky byli takoví, co četli možná Honzíkovu cestu
Kaliope X 157897
8.9.2024 21:36:32
Moje dítě čte hodně, ale pouze anglicky.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 8287  [Dalších 8267 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.