| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mateřská centra

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 364  [Dalších 254 >>]
Kapradina 34186
1.3.2013 11:02:17
Nemám díky bohu žádné dítě ekzematika. Jen se snažím vcítit do pocitů těch, co ho mají a jednoduché to určitě nemají ...
Předpokládám, že pokud by to byly neštovice, tak by byly i jinde po tělíčku i na obličeji, takže to by ostatní maminky poznaly, pokud to nepoznala ta hlídající babička ... jinak mně opravdu nenapadá jiná nemoc, která by byla pouze na ručičkách a byla infekční. To se častěji děti nakazí obyčejnou rýmou, kašlem, rotavirem - ten na rozdíl od jiných dětských nemocí není vidět ani slyšet.
Mám dvě malé děti a nikdy jsem je neseparovala, když bylo jedno nemocné, tak jsem prostě čekala, jestli to dostane i to druhé a vlastně čím dřív, tím líp, abychom co nejvíc zkrátili dobu, když jsou obě nemocné. A málokdy se mi stalo, že se od sebe nakazily. Jedno mělo třeba šestou nemoc a druhé ne - a to spolu tráví veškerý čas. Proto tuto popisovanou hysterii u tototo tématu nechápu.
susu. 129001
1.3.2013 11:01:59
Nevím, že by skutečně dítko mělo od mala nepoznaný svrab.
cimbur
  • 
1.3.2013 11:01:30
A o jakou konkrétní přenosnou chorobu z bazénu šlo? Neznám nemoc "červené pupínky z bazénu".
adelaide k. 20327
1.3.2013 11:01:28
Cimbur, asi tak. A pokud náhodou jo, tak to spadá do kategorie "riziko podnikání". Chválit takového člověka nebudu :-) ale ani si zakládat na žaludeční vředy nad každým pupínkem.
Sam01 129844
1.3.2013 11:00:44
Adelaide,
obě moje děti měli u neštovic velmi (až nezvykle) jednoduchý průběh. Možná díky lékům na podporu imunity a u dcery,která měla homeopatika to také bylo velmi rychlé se sotva 20-ti pupínky. Já jsem byla v kontaktu s neštovicemi několikrát a nikdy jsem je nedostala.Syn je měl,když jsem byla těhotná s dcerou. Jestli je někdy dostanu fakt nevím,ale vědomě se jim fakt vystavovat nehodlám. Manžel měl neštovice ve 20-ti a prý trpěl hodně.Měl horečky 40 a pupínky v puse i všude po celém těle.

Mě nejde o to,jestli je lepší se nakazit nebo nenakazit,ale o to,že někdo má tu drzost,hloupost nebo já nevím co a jde vědomě nakazit další lidi. Všichni snad vědí,že neštovice jsou velmi infekční.
cimbur
  • 
1.3.2013 11:00:42
No to je problém s tím svrabem - pokud rodina dodržovala hygienu, svrab mohl vypadat docela netypicky a nejspíš ho nerozpoznal ani lékař.
susu. 129001
1.3.2013 11:00:42
Cimbur, já mám právě kamarádku, která si červené pupínky na zádech a zadku přinesla z bazénu. Holt někdo nebyl soudný a ona pak skončila na kožním.
cimbur
  • 
1.3.2013 10:57:56
No lidi jsou různí Veveru, ale já mám pořád takovou tu docela hloupou důvěru, že většinou vědí, co dělají a do bazénu či dětského centra s infekční vyrážkou nelezou. On je přeci jen obraz dětských infekčních nemocí doprovázených vyrážkou docela typický, navíc u toho bývají děti schvácené.
adelaide k. 20327
1.3.2013 10:56:59
Veveru, to rýma, která přejde ve vážný zánět ucha taky ale nepředpokládám že se 6 měsíců v roce vyhýbáte pohybu mezi lidmi ~d~
Dee Dee+2 kluci 91465
1.3.2013 10:56:10
Co si myslím já:kvoky, kvok, kvok, kokokodáááááák.

Proto nechodím do MC, přesto,že moji synové mají kůžičku jako samet
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 364  [Dalších 254 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.