| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mateřská centra

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 364  [Dalších 244 >>]
adelaide k. 20327
1.3.2013 10:55:29
Sam, bezohledné to jistě je, hlavně k tomu nemocnému dítěti, to už jsme psala. Nakazit se nemusí, to je fakt, ale i lékaři se shodují že je to v dětském věku přijatelnější varianta než pak riskovat třeba v těhotenství. Takže já třeba smysl v očkování proti neštovicím nevidím (myslím u malých dětí).

NAvíc je směšné, vymezovat se proti nebezpečným bacilonosičům s pupínkama, protože těch je minimum (většina má příčetné rodiče), na rozdíl od těch, na kterých to ještě není poznat, i když už vesele plivou nákazu všude kolem.~d~
Termix 105545
1.3.2013 10:53:21
Musím na tento příběh pořád myslet. Jak jsem psala výše, dcera ekzematička má zrovna teď špatné období, souvisí to s tím, že venu je zima a vlhko, to se jí to výrazně zhoršuje, už se těšíme na jaro a teplo, až se jí ručičky úplně zacelí.
Ale pamatuju si na spolužačku, která má lupénku. A trpí dodnes :-(
Veveru
  • 
1.3.2013 10:52:56
Adelaido,

pro těhotné to opravdu tragedie může být. A pro některé děti také.
janna001 59890
1.3.2013 10:52:25
A ona je nějaká vyrážka infekční? Měla jsem zato, že vyrážka je projevem něčeho nekalého v organismu, kopřivka třeba. Opary, bradavice, neštovice atd. nepočítám mezi vyrážky/ ekzémy.
Veveru
  • 
1.3.2013 10:52:17
Vanko, a jak reaguješ ty, když vidíš cizí dítě, kterému teče z nosu jak z kohoutku?
Posíláš své dítě, aby si s ním hrálo?
Sam01 129844
1.3.2013 10:50:48
Adelaide,
nakazit se nemusí. Já jsem neštovice doposud neměla a v současné době existuje proti neštovicím očkování.
Já to beru jako velkou sobeckost a nezodpovědnost od rodičů,kteří záměrně vystaví ostatní děti-lidi infekční chorobě.
veverkaa
  • 
1.3.2013 10:50:23
no super, už vidím nějakou fůrii, jak se mi snaží přesvědčit, že moje věčně žluté dítě (podotýkám, že není asiat :-) ) má žloutenku. přitom má jen anemii. to abych na veřejná místa pro jistotu tahala nějakou zdravotní zprávu. lidská blbost nemá mezí.
adelaide k. 20327
1.3.2013 10:47:54
Veveru, a je to fakt taková tragédie, i když se dítě nakazí? U zápisu, v zoo, nebo ve školce, stejně ty neštovice jednou chytne ~d~ Brát takhle nemocné dítě na výlet nebo do kolektivu je hlavně bezohledné vůči němu.
Kromě toho svrabu (který bych taky nerozpoznala :-)) mě nenapadá žádná HROZNÁ CHOROBA, kterou by navíc dítě nemohlo chytit kdekoliv jinde (a možná mnohem snáz), tak proč kvůli tomu terorizovat exematiky.

Mmch, jak už někdo psal, dětské kolektivy jsou zdrojem všemožných nákaz, s tím se musí počítat.
Shayla a 3 kluci 43054
1.3.2013 10:47:11
Aha, tak dite s nestovicema na parniku, chudak.
Shayla a 3 kluci 43054
1.3.2013 10:44:53
Mno, mela jsem ekzem jako dite dost hrozny a obcas ho mam dodnes. Predpokladam, ze je kazdy schopen odhadnout zdravotni stav ditete a podle toho s nim jde ven mezi lidi. Na druhou stranu kdykoli jdu s detmi do kolektivu, riskuji nakazeni chorobou prenasejici se v kolektivu, treba od ditete, ktere je v inkubacni dobe a nema priznaky, tudiz rodice to nevi. Nezijeme a nikdy nebudeme zit ve skleniku.Jako matka/babicka ekzematika bych to resila stiznosti na vedeni herny a zadala omluvu.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 364  [Dalších 244 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.