Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
adelaide k. | 20327 |
1.3.2013 10:42:53
Dari, určitě si to nevyčítej, pokud nejsi taková ta aktivní povaha, tak je těžké na fleku reagovat. Aspoň poučení pro příště.
|
Vanka | 26819 |
1.3.2013 10:41:10
Veveru - nesouhlasím.
Když je někdo rádoby znalec, který pozná pohledem nakažlivou chorobu, tak by také měl vědět jakou chorobu myslí. Nebo tobě příjde normální vidět dítě s loupající se kůží a začít vykřikovat jé fůj on nakažlivý. Spíš je to naprostá ignorance, protože atop není ani vzdáleně podobný jakékoliv nakažlivé nemoci. a já jsem se dodneška nedobrala toho, aby mi někdo vysvětlil z které že nakažlivé nemoci jsme to byly podezírání - že by mor? |
Ida |
• |
1.3.2013 10:39:26
Vanko, máš můj obdiv.
|
Vanka | 26819 |
1.3.2013 10:37:10
Můj syn míval také atopák na obličejíčku který budil u okolí rozpaky - v obchoďáku štítivý odstup, v herním koutku žádost o potvrzení, no prostě to co popisuješ.
Brala jsem to jako fakt a nenechal se rozhodit . Časem jsem se naučila, že jsem hned u vstupu přistoupila k obsluze, ukázala syna a upozornila na atopický ekzém, s dotazem zda smíme vstoupit. Nevím jaká psychologie v tom sehrála roli, ale vždy mi vstup povolili a ještě dávali k dobru historky o tom, že to znají, ví a že samozdřejmě. |
Veveru |
• |
1.3.2013 10:35:07
Dámy, já vás a všechny ekzematiky naprosto chápu, ale taky je mi jasné, že laik kolikrát nemá šanci poznat, od čeho pupínky jsou.
Sama jsem se několikrát setkala s dětmi, které měly neštovice, a jejichž matky to vůbec neřešily (jedna si toho týden nevšimla) a vodily je do kolektivu. Dítě s neštovicemi, uštvané a naložené na golfkách, jsem potkala i na parníku ze ZOO ("dyť už mu nic neni a co s nim mám furt doma dělat, tak sem s nim šla do zoologický, a co má bejt"). Ale co pak s tím, aby se laik neděsil pupínků a ekzematici nebyli stigmatizováni? |
susu. | 129001 |
1.3.2013 10:32:26
"Kdyby se člověk mohl spolehnout na to,že jsou lidi normální,tak by se nemusel obávat podobných scén jako popsala zakladatelka."
Sam, přesně. Naprosto mě dorazilo, jak psala Ida, že maminka poslala na tábor dítě se svrabem, prý ekzém od mala. Ach jo. |
Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
1.3.2013 10:30:37
"Kdyby se člověk mohl spolehnout na to,že jsou lidi normální,tak by se nemusel obávat podobných scén jako popsala zakladatelka."
|
Sam01 | 129844 |
1.3.2013 10:28:43
Kapradino,
když oni jsou někteří fakt totálně blbý. Když jsem byla s dcerou u zápisu,tak se tam přihnala maminka s dítětem,které evidentně mělo neštovice. Mělo je dokonce zapudrované. Prý,aby o to chlapeček nepřišel. Kráva blbá! Že díky tomu nakazila X dalších dětí včetně mojí dcery neřešila. Hlavně,že její drahoušek o zápis nepřišel. A o tom,že ve školce bylo každou chvilku nějaké usoplené dítě ani nemluvím. Já mám děti astmatiky,což není nakažlivé a do školky jsem je nedala dokud jenom trošku kašlali a i tak jsem kde komu musela vysvětlovat,že mají astma a ne nakažlivou nemoc. Kdyby se člověk mohl spolehnout na to,že jsou lidi normální,tak by se nemusel obávat podobných scén jako popsala zakladatelka. U nás ve školce to nakonec dopadlo tak,že u dveří vraceli děti s rýmou,protože spousta maminek je tam prostě dávala i nemocné. |
Ida |
• |
1.3.2013 10:26:06
Těžká věc. Dcera jezdí na tábory jako vedoucí a taky jim tam jednou předala maminka dítě s tím, že dítě má ekzém - prý od mala. Jenže to nebyl ekzém, ale svrab a byla z toho docela nepříjemná záležitost. Takže se obávám, že bych byla asi zticha.
|
Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
1.3.2013 10:23:25
chápu, že se na to díváš z pozice matky "ekzematika", já sama bych rozhodně nebyla z těch, kdo by se snažil zmíněnou babičku s dítětem vyhnat. Ale na druhé straně Tvoje tvrzení, že mely odejít ostatní matky se mi zdá přehnané. Jít s dítětem, které by mohlo ostatní nakazit do dětského centra, považuju ze bezohledné. Jasně, že kdekoli mezi lidmi člověk něco může chytit, ale vědomě šířit nemoc?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.