Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Monika | 123907 |
23.4.2013 18:32:10
Malý tip: zkus příště např. při tom kojení říct místo "ne" např. spíš "pojď sem, přines mi prosím plínku" n. tak něco "pozitivního" Malé děti prý "ne" moc nevnímají Ale zlobení při kojení je asi bohužel normální :-(
|
Sharien | 55442 |
23.4.2013 18:29:35
Nectu diskuzi, takze nevim, co tam Odpovidam z pohledu "cvicitelky": hodne jde znat, jak dlouho ditko chodi, postupne vi, co ma delat a zapojuje se vic a vic. Bohuzel ne vzdy je k dispozici idelani prostor a pokud je maly, je fajn, kdyz deti spolupracujou, jinak je to celkem na prizabiti Ale vydrz, ono se to srovna, ja kdyz vidim ted 2,5 lete deti, ktere pred par mesici umely maximalne triskat pomuckama o sebe, jak pekne pracujou s monte vecma!
|
Suza007 | 91095 |
23.4.2013 18:24:24
Já mám dvě holčičky a ve dvou letech na cvičení nespolupracovala ani jedna. Dokud to bylo volné cvičení v MC, tak jakž takž, ale jednou jsme zkusili i cvičení podobného rázu jako píše zakladatelka a nelíbílo se to mně ani dítěte. Mmch, to cvičení "vojenského" typu bylo organizované místním Sokolem...
|
Kaja222 | 116819 |
23.4.2013 18:09:09
hm..tohle jsem v synovych 2 letech odpiskala a prestala chodit. Same sikovne holcicky, ktere delaly co se ma a pak nase ero. Zbytecne chodit..
|
Shayla a 3 kluci | 43054 |
23.4.2013 17:17:46
Ja jsem chodila s prostrednim na Yamahu, ocekavalo se, ze bude slusne pracovat, ale bylo to v male telocvicne, coz ho, a i jine chlapce, lakalo. Tak jsme toho nechali a chodili radsi do Sokola. A jak pises, myslim si, ze je to dost i o osobe, ktera to vede.
|
Berda-Berda | 12477 |
23.4.2013 17:16:50
jeste poznamka, jedna moje dcerka na cviceni poslouchala, druha spis neposlouchala a se synkem je to katastrofa jeste nekdy ted ve 4 letech
|
Berda-Berda | 12477 |
23.4.2013 17:15:16
take delam cvicitelku, deti dozravaji ruzne, nektere na organizovanou cinnost mozna nedozraji nikdy
Jeste jsem nezazila, aby delaly vsechny deti co maji. Pisnicky z CD se mi u takto malych deti moc neosvedcily. Vykazani z telocvicny je hodne divny pristup, ale na malem prostoru to vztekajici dite muze byt pro ostatni stresujici. Snazila bych se sve misto udat nahradnikovi, zeptejte se cvicitelky, to by nemel byt problem. Sehnala bych jine cviceni ve vetsi telocvicne a nebo proste zadne cviceni, v tomto veku opravdu o nic neprijde pokud ho to nebavi. |
Roya | 111257 |
23.4.2013 17:13:17
Moje (velmi chytrá a šikovná) dcerka ve dvou letech na ukázkové hodině rozhodně odmítala dělat, co je jí přikázáno, chtěla si s těmi zajímavými pomůckami hrát po svém... Na kurz jsme tedy nechodili. Teď před třetím rokem už nemá problém a ve školce tančí podle pokynů. Každé dítě se vyvíjí jinak, tvůj synek je v pohodě...
|
Eilatt | 120397 |
23.4.2013 17:11:18
Proboha co je to za baby-friendly MC, kurz a cvičitelku? Pro cvičené opičky je to dobrá aktivita, pro malé děti nicmoc.
Můj syn byl nekolektivní ještě ve 3 letech a do MC jsme přestali chodit, místo točení se v kole a dělání zajíčka v jamce radši koumal, jak pustit topení, běhal okolo, házel si s balónkem a nebo šel radši vedle, kde měl klid. Tady jsou teda normální ženský a nikomu to nevadilo, počítá se s tím že děti se zapojit mohou a nemusí, nejsou to vojenská cvičení a má to být radost. Občas nějaké dítě třeba brečelo nebo se na chvíli vzteklo, ale že by muselo opustit místnost a vrátit se poté, to tu taky není striktně dané. Peníze bych vymáhala zpět nějka důrazněji, to by mě štvalo a je to docela velká částka. |
Lída+2 | 28136 |
23.4.2013 17:01:09
beznicku, prootže v Sokole to vedou ženský co mají s těma dětma i 40letou praxi a vědí velmi dobře jak na ně,.....navíc jsem zjistila, že syn si pamatuje co by jako 18-20měsíční batole, že cvičil na kruhách....kdysi koukal na TV a říkal, na tomhle jsem cvičil....
Já bych našla nejbližší Sokol a šla tam. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.