| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mateřská centra

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 364  [Dalších 304 >>]
Katsue 134623
23.4.2013 16:56:48
Tak podle mě prostě nemá moc smysl chodit na kurz, který je založený na společných aktivitách, když to dítě zcela bojkotuje. To je fakt lepší jít na hřiště nebo do herny, kde se individuálně vyblbne a nebude nikoho rušit.
Některé děti na to v tomhle věku ještě nejsou zralé, na tom není nic divného, prostě potřebuje víc času.
Taky bych ho odhlásila a chápala, že mi nevrátí kurzovné, protože chyba je na naší straně. Tím spíš pokud by podmínky (ne)vracení kurzovného byly známy předem.
Paní bych doporučila, aby dělala ukázkové hodiny nebo umožnila placení první hodiny zvlášť.
A.
  • 
23.4.2013 16:55:13
holčičky jsou jiné než kluci, já bych peníze chtěla zpět
Luc. 57250
23.4.2013 16:54:59
S tím souhlasím Sokol vyjde mnohem levněji a má o dost větší úroveň, než MC. MC si dnes založí kdekdo, ani to s dětmi pořádně neumí, neumí je motivovat, zabavit a stojí to šílené peníze.
Lída+2 28136
23.4.2013 16:45:27
A proč nechodíte do Sokola, cvičení z dětma vyjde velmi levně.~;)
Lída+2 28136
23.4.2013 16:44:56
Holčičky jsou mentálně o 1-2 roky napřed...nemůžeš srovnávat 2letou holku a kluka...tam je obrovská propast, kterou špatně dohání.....
takže za mě můžeš srovnávat 1rok slečnu a 2-3letého kluka..... a 2 letou slečnu a 3-4letýho kluka.....

Najdi si skupinu kde budou jen kluci.~;)

ivaxx 44192
23.4.2013 16:43:49
Vykašlala bych se na peníze - resp. píšeš, že je přetlak na kurzy - tak bych zkusila naše místo někomu udat. A se synem bych šla radši na hřiště.

Starší syn byl také nespolupracující - začal se začlěňovat až kolem 4 let a i to mu občas šlo ztuha. Tak jsem ho tím moc netrápila a chodili jsme jen plavat a občas prubli sokol, zda by to už nedal. Nyní je nadšený vymetač sportovních kroužků.
Dcerka byla nekonfliktní a nadšeně se účastnila všech kolo-kolo atd. a zůstalo jí to i na dále.

Takže - vycházej z toho, jaké máš dítě a nestresuj ho. Také si živě pamatuji beznaděj ze syna, když jsem pozorovala jiné děti. Pustilo mě to, když jsem to přestala řešit a vykašlala se s ním na organizovanou činnost.
sally 3140
23.4.2013 16:28:09
všichni ostatní jsou schopní spartakiádu odcvičit, protože jsou to holčičky. Holčičky od přírody mají snahu udělat radost autoritám, od přírody spís budou sedět a čekat co se ze situace vyvine. A holčičky od přírody bude víc těšit tancovat kolo kolo na povel a ve skupině.

Kluci budou lízt po žebřinách a objevovat nové obzory.

Peníze zamrzí, ale prostě bych tam nechodila a pro kluka našla něco zajímavějšího. Kdysi jsem se svým chlapeček zkoušela chodit na něco podobného a bylo to to samé - tam ho teda nechali lítat a objevovat, ale platit hromadu peněz za to, že on si lítá po tělocvičně, mi přišlo bezpředmětné - lítat si může na hřišti, nakonec i ten míč a obruč mu tam přinesu :-)
Lei 37503
23.4.2013 16:26:35
Nakoukla jsem, protože jsem doufala, že to bude o tom, co potřebuji vyřešit i já, mám bez měsíce dvouletou holku a občas přemýšlím, jak založit a vhodně naformulovat téma na Rodině, anžto ona má někdy chvíle, kdy mě slyší, přesně ví, co chci, a dělá, že neslyší, a ještě ne, že by jako koukala stranou, ona si schválně začne pro sebe něco říkat nebo strašně důležitě něco řešit jiného - no prostě jako dospělý. Někdy s ní pohnu, někdy absolutně ne. Dost to teda souvisí s tím, zda má dělat něco, co za důležité považuju já nebo to, co za důležité vnímá i ona. Bohužel, mám zároveń i tříměsíční mimino a holt třeba když kojím, a ona se rozhodne, že se poleze na linku, já říkám ne, leze, opakuju ne, leze, zvyšuji hlas, leze, no, pak zakřičím, co mě štve, protože vím, že to je k prdu, leze, nu tak odložím chudáka kojené mimino (jinak bych pro ni došla hned a křik by se nekonal), jdu ji sundat...někdy má na tohle člověk trpělivost, někdy ne...

Ale organizovanou činnost na ni ještě nezkouším, takže neporadím, řekla bych, že se holt sešla opravdu spolupracující děvčátka a do toho Tvůj drak je zvyklý na staré pořádky, no...
Dari79 114243
23.4.2013 16:18:38
Jo, ještě podotýkám, že jsou to max. čerství dvouleťáci - nar. duben - září 2011.
Eržika. 36295
23.4.2013 16:17:33
Jedno moje dítě by vzorně spolupracovalo, druhé dítě by se na to vybodlo, a to cca celý předškolní věk. ~j~~;)

Nyní oba navštěvují základní školu - spolupracující dítě nyní chodí na fotbal, nespolupracující na individualistické boulder lezení. ~;)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 364  [Dalších 304 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.