| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mateřská centra

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 364  [Dalších 294 >>]
Pišťucha 111171
23.4.2013 16:14:34
Mám 2 letého syna a choval by se stejně jako ten Tvůj...
Jestli jsou na to dětičky zvyklé od mala, tak asi poslouchají. Ale podle mě ty dáváš svému synkovi potřebnou volnost - jak jsi psala, oba jste byli spokojení v tom řpedchozím cvičení, takže bych našla podobné.
Že mi nevrátí peníze by mě asi naštvalo, ale zkusila bych se třeba s někým domluvit ať to dochodí nebo tak. Jen kvůli tomu že je to zaplacené bych tama si nechodila - stejně to prosedíte v šatně ;-)
Dari79 114243
23.4.2013 16:08:27
Tak tak nějak, jako ten tatínek s tím chlapečkem, jsem se cítila. Proto jsem ho taky odhlásila.
Dari79 114243
23.4.2013 16:06:45
On právě na starém cvičení taky min. z 50% spolupracoval, ale nikdo ho tam prostě nenutil po 3,5 miinutách odevzdat balónek (kdybych mu takhle sebrala hračku doma, se kterou si zrovna hraje, tak udělá hysák i doma...). Tam byl prostor velký, byla to středně velká tělocvična a dětí tam chodilo na kurz 7, max. 8. Taky kurzy na sebe hned nenavazovaly, mohli jsme přijít třeba o 15 min dřív, vylítali se a pak se cvičilo. Tady prostě kurz začíná 9:30 a to právě odchází mladší děti, takže žádný prostor nikde...
Dari79 114243
23.4.2013 16:03:44
No jo, to právě nešlo, je tam přetlak dětí (zájemců), tj. platil se celý kurz ještě před začátkem. Chtěla jsem zkušební hodinu v březnu (kurz leden-březen), že se přidáme, ale odmítla to. Tenhle kurz duben - červen jsem si troufla zaplatit právě proto, že malý na starém cvíču byl úplně v pohodě.
Jarca75 101772
23.4.2013 15:57:13
Jooo, je to depka, kdyz ostatni deti poslouchaji na slovo a to moje si dela, co chce.
Rekla bych neresit a nenutit - ve dvou letech je brzo, nejsou to stroje.
Chodime na cviceni, ktere je podobnejsi tomu volnemu. I presto na zacatku (temer) vsechny deti sedi v krouzku a treba i cekaji, az na ne prijde rada. Jenom ty moje dve cacorky behaji na druhem konci telocvicny. Jeste ze to nikdo neresi.
Dee Dee+2 kluci 91465
23.4.2013 15:57:04
Mám velmi inteligentního,ale velmi nespolupracujícího synka. Chodíme na Yamaha class.První hodiny vypadaly tak,že holčičky ABSOLUTNĚ poslouvchaly, syn naopak skoro vůbec. Ale učitelce to nevadilo. Nebyl hlučný a nenarušoval.

Po pár hodinách se to začalo otáčet, syn se zklidnil a začal zapojovat a naopak holčičky si všimly, že synovi leccos projde, tak teď občas vzdorují.

Ale suma sumárum panuje dobrá nálada. Protože děti nejsou cvičené opice, většinou spolupracují, protože sami chtějí.
Raduza 68805
23.4.2013 15:55:00
Napadá mě k tomu jedno. Holčičky jsou moc šikovné. Hrozně by mě zajímalo jak se sešla taková skupinka.
papírník 132969
23.4.2013 15:53:17
Já měla spolupracující holčičku a takhle nespolupracující dítko bych měla za rušivej element.Vždy jsem chodila na ukázkovou hodinu rozhodně bych hned neplatila celé kurzovné,ale nevrácení peněz chápu.
Luc. 57250
23.4.2013 15:51:53
N., s tim souhlasím a je to tak jak píšeš, od toho jsou tam rodiče, aby prcky usměrnily a motivovali je spolupráci :-).
Ale nechat tam dítě bezprizorně lítat, protože "je přece ještě malej" nejde.
N.
  • 
23.4.2013 15:48:12
Tak samozrejme uplna anarchie na cviceni vladnout nemuze, lae od toho tam ty deti maji rodice, aby si je zpacifikovali. Ale cekat od dvouletaka, ze bude 100% poslusne delat co ma, to je utopie.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 364  [Dalších 294 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.