| TaJ | 81121 |
|
|
5.12.2025 16:42:27
Dneska jsem se jen tak poflakovala doma a odpočívala po dvou fakt náročných dnech v práci. Teď jsme dovařili polévku na zítřejší výlet, ještě upeču pizza šneky. Zítra budeme všichni tři celý den někde na výletě - plánoval syn, samozřejmě nějaké vlaky a taky cestou naplánoval prý nějaké překvapení pro mě
. Večeři uvaří Globus, až se budeme vracet . V neděli budeme celý den péct cukroví, všichni tři a ještě přijede manželova maminka, pečeme takhle společně každý rok. Tím pádem budeme mít cukroví hotové, zbydou perníčky a vosí hnízda, to udělám nějaký všední den, až budu mít volno. |
| Senedra | 14756 |
|
|
5.12.2025 16:34:43
Dnes jsem měla v práci den, který se povede tak jednou, maximálně dvakrát za deset let
. Vypadla jsem brzo, s dcerou jsme se sešly ve městě, daly si oběd, obešly nějaké obchody a nakoupily pár posledních dárků, ještě jsme si daly kafe. Teď jsem zapnula pračku, uklidím kuchyň a protože se mi rozjíždí kvalitní migréna, tak se asi na chvíli natáhnu. Mám puštěný biatlon v TV. večer žehlit a plést. Zítra úklid, zadělat těsta a snad něco upéct. V neděli obdobně. Advent je tady, budu péct tvarohovou štolu A ještě hodně práce do práce. Vzhledem k počasí ani nemám chuť někam vyrazit. |
| Gavašetka | 111364 |
|
|
5.12.2025 15:18:07
Chystám 2 těsta, zítra přijede dospělá dcera a budeme spolu dělat perníčky a pracky. Jinak normální víkend, ještě musím objednat nějaké dárky, většinu ale už mám. Doufám, že mi zbyde čas na knížku a procházku.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
5.12.2025 13:59:01
my jdeme dnes s dětma do města, projdeme trhy, koukneme na orloj, pod stromem si popřejeme, olíbáme se, dáme nějaký ten svařák, perníčkové kafe a tak
okoukneme pekelnou a nebeskou chásku ![]() zítra ráno chci do zahradnictví, zjistit, jestli budou mít nějaké věnce nebo aspoň chvojí (na hrob), jestli náhodou nedělají mé oblíbené stromky vyvázané z větví... a možná rovnou vezmu nějaký kus zvěřiny ze zvěřinomatu (ten se mi opravdu moc líbí) ![]() no a pak spustíme akci "cukroví" - naplácám těsta, ostatní budou vykrajovat, plnit do formiček, nakonec všechno upeču... ráda bych během toho víkendu měla upečeno komplet, abych pak postupně už jen lepila, plnila, zdobila, to se dá i po večerech po práci... jo a mezitím a přitom se budu prolévat horkým čajíčkem, abych konečně vyhnala toho bacila, co mě pořád drží ![]() jo a vařit budu guláš - to se dělá samo a při všudypřítomné sladké vůni bude fajn něco z druhého pólu chutí ![]() |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
5.12.2025 13:52:20
Mám dnes půlden dovolené, ale řeším ještě nějaké resty do práce.
Stihla jsem brzy ráno strčit do pračky záclony, které jsem vytáhla až teď a umyla jsem chodbu, protože tam kočky natahaly na tlapkách bordel. Kocour řve, že chce ven, ale už jsem ho dnes 3x čistila (v šest, devět, jedenáct) a na další nemám náladu. Jinak zítra jdeme na vánoční koncert a v neděli jedeme na návštěvu příbuzných. Mezitím něco lehce doma, pustím si k tomu nějaké vánoční písničky nebo film. Syn přijel z VŠ na otočku domů, zítra budu hodně vařit, aby si měl co nabalit s sebou. |
| Anthea | 47738 |
|
|
5.12.2025 13:45:39
Já dneska HO, vpodvečer kafe s kamarádkou. Muž má předvánoční posezení z práce, dcera jde někam do města taky se svou kamarádkou.
Zítra velký nákup, pak udělám vepřo knedlo zelo a budu začínat lehce s předvánočním úklidem. Večer relax u knížky. V neděli opět vaření, prani, pak půjdeme s manželem na koncert na náměstí. Vpodvecer pojedeme na návštěvu manželových rodičů. A večer že záznamu Toulavka, Objektiv a hobby pořady, které bývají obzvláště teď v adventu dost zajímavé. Jo a chci skouknout další adventni koncert, zapálit další svíčku, zprovoznit aromalampu s vůní vánočních perníčků a dát si první letošní svařak. Už na něj nazrál čas. ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
5.12.2025 12:08:05
Radko, jo, já taky tak nějak... o víkendech jsem buď v práci, nebo jsme někde na výletě. A ve všední dny buď chodím z práce úplně vyřízená a nemám chuť s nikým diskutovat, jen třeba relaxuju u nějakého seriálu (třeba Ratolesti) a nebo si někde na netu jen tak čtu...udělám něco doma, popovídáme se synem, má teď nějaké sdílnější období, tak toho musím využít. Vlastně ani nějak nemám co bych tu diskutovala, na Vánoce v podstatě všechno připravené, máme už dokonce vyřešené i jarní prázdniny a rodinnou dovolenou na léto..synova škola už taky běží v podstatě v pohodě... A žádné téma k založení diskuze mě nenapadá, takže asi tak
![]() |
| byvala radka | 154149 |
|
5.12.2025 10:44:18
Pracuju a ziju a vyletuju
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
4.12.2025 21:01:43
Sedím se čtyřma chlapama, takže tam to nehrozí, se třesou co donesu já.
|
| Federika | 14090 |
|
|
4.12.2025 20:56:33
Neuklízím nikdy nějak jinak než přes rok.Prostě tak nějak průběžně, když se mi chce. že bych dělala kdykoli během roku nějaká mimořádný úklid, to fakt ne.
|
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.