Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
19.12.2024 9:52:19
takhle jsem si upekla plastový nůž
nechala jsem v troubě plech s perníkem a plastovým nožem (nějaký ten, co nepoškrábe povrchy) a zapla předehřev... no perníku se nic nestalo, ale nůž se scvrkl na méně než poloviční velikost zajímavé, že se vůbec nezdeformoval, ale jak teda "ztloustlo" to ostří, tak už nekrájel |
Janinka a dvě princezny | 132403 |
19.12.2024 9:50:06
fyzický pocit, že nechci svátky je přesně vystiženo. To co bych asi chtěla je být hostem na našich svátcích, kdy ONO SE TO.
Nechci ani nic sepisovat a delegovat, protože u nás v rodině i přes drobné úspěchy mé velké snahy nejde překročit stín ženy a každý vždy poradí deleguj, řekni si a u nás se nestane nic, případně máme nejasnou debatu na téma "co mi zase je" a "jsi zase přetažená". Nikdy se nekoná tak si napusť vanu a já ten salát udělám. Neumí to. NIKDY ho nedělal. Můžu ho poslat nakoupit, ale mentální zátěž v podobě toho co je potřeba, napsat seznam a ještě zvládnout x telefonů na téma zda tohle nebo tamto je správně z toho stejně neodpadne. Potřebovala bych některé věci delegovat natolik, abych je mohla zcela vypustit a vůbec se o ně nezajímat a to nelze. |
neznámá | 91073 |
19.12.2024 9:47:47
Nechápu, kde berete energii na pečení cukroví, ja se vždy hecla a jeden večer zadělala těsta a celý druhý den pekla, letos se hecnou neumím. Ty včerejší másla na těsta jsem zase uklidila.
Můj největší počin bude asi vánočka a štrůdl. |
neznámá | 91073 |
19.12.2024 9:46:03
KAt, u nás ve školce také lítá vzduchem nějaká nemoc, holky už to drží více než měsíc. Vždy nechám starší pár dní doma, ukecá mě, že už nemá rýmu a chce do školky a začne to nanovo. Nejradši bych ji nechala doma dlouhodobě, ale chce do školky.
Doufám, že o Vánocích někoho nenakazíme. V naší školce rýmy a kašle nikdo neřeší, razí promořování, zrovna jim tam chrchlají všichni včetně učitelek. Nechápu, u kluků řešili každé zakašlání a teď jsem na podzim byla svědkem, jak jim tam dítě zvracelo z kašle a v pohodě, normálně chodilo dál do školky. |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
19.12.2024 9:44:12
resty? ani nevím
každopádně úklid neřeším, jediné, co musím, je vyklidit bordel na skříňce, na kterou chci dát stromeček... stromeček je koupený, nádherný, částečně ozdobený z obchodu, jen na něj přidám pár drobností a světýlka... tchýnin stromeček ozdobím až u ní, ukázalo se, že švagrová našla na půdě ten loňský včetně ozdob, shledala ho jako celkem použitelný, jen prý trochu suchý a vystavila ho, takže až dojedeme, oberu ozdoby a převěsím na nový (stromeček kupuju z živých větví, vyvázaný do tvaru stromku) cukroví je krom jednoho druhu hotové, chybí mi jen poleva na pomerančovém a hlavně teda chybí nepečené, dneska chci zkusit svůj boj s větrnými mlýny (vosí úly), holky udělají nějaké lotuskové kuličky... dárky jsou po kupě, ovšem nezabalené... ale mám hotové krásné jmenovky! ještě jsem slíbila dceři, že v neděli uděláme nějaké jedlé dárky - nakládané sýry a svařákový sirup (btw díky za nápad, původní plán vaječňák bez vajec a bez laktózy by asi fakt nedopadl nijak slavně ) většina nákupů je taky za mnou, ještě teda nějaké drobnosti jako pití, ovoce, kapr (snad budou mít filety) zítra musím udělat salát a řízky na sobotu k tchýni, rozdělit cukroví do kolekcí (to dost možná přehodím na manžela) no a v pondělí bych ráda upekla vánočku a tvarohovou štolu - kdyby to neklaplo, mám koupenou jednu mandlovou štolu a miništoličky muž dostane za úkol nahledat vánoční melodie (sinatra, barry white, tom jones...) a připravit je do mobilu, abychom je pak u sestry mohli pustit jinak už mám úspěšně za sebou všechny tradiční fáze předvánočního běsnění od "vůbec nemám vánoční náladu", "těším se jako dítě", "nic nestíhám", "dejte mi všichni pokoj", "nesnáším vánoce", "ať už je 27.", "však ono to bude dobré", až po stav smíření se a "no však to nějak dopadne" |
Lenka Pražanda | 128023 |
19.12.2024 9:41:35
Taky mi nějak uniká ten přešlap To, že sklidím prádlo, jdu ho uložit a pak udělám milión jiných věcí a na sušák zapomenu, takže stojí opuštěný v obýváku vedle gauče! do druhého dne, je naprosto normální stav.
Čekala jsem veselé historky typu posolila jsem cukroví nebo vyměnila jsem dárky, takže šéf dostal balíček pro kamarádku |
K_at | 121378 |
19.12.2024 9:38:12
Jo. A dnes jsem se vzbudila a pálí mě strašně v krku. Tak to teda fakt potřebuju. Ať už je zítra po obědě.
|
Muumi | 41406 |
19.12.2024 9:32:36
Senedro, považuješ-li toto za přešlap, zvu tě na prohlídku stavu naší domácnosti:).
|
Balbína | 99798 |
19.12.2024 9:31:21
Už druhý den polehávám, není mi dobře.To se úplně nehodí. Zrušila jsem předvánoční setkání.
Mám 4 druhy cukroví (linecké, perníčky, vanilkové a kakaaové rohlíčky). Mám skoro všechny dárky. A resty: chybí mi pár dárků, s nimi počítám na víkend, až mi bude líp. Úklid, nákup. Upéct vánočku. Jo nemáme ještě stromek. |
Termix | 105545 |
19.12.2024 9:30:05
Kat, já taky. A pal jsem koukla z okna a viděla, že sušák, co jsem na zahradu dala v létě, tam stále je. Náhodou super vědět, že ho nikdo neukradl. Jdu se taky nad sebou zamyslet. Jen mně je nějaký sušák úplně šumák.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.