Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Stará husa | 154854 |
3.1.2025 22:51:16
U nás sněžilo večer na Silvestra a přes den to i leželo, bylo pod nulou. Ale u dcery půl hodiny vlakem, nebyla ani vločka. Včera večer taky sněžilo, ráno sníh byl, ale přes den všechen roztál, bylo 5 nad nulou a chvílemi sluníčko.
|
Stáňa * | 7932 |
![]() |
3.1.2025 22:46:32
Tady padal mokry snih, velke vlocky, takze to nepichalo. Ledovka nebyla a doufam, ze ani nebude. Musime zitra a v pomdeli do krajskeho mesta, kam to mame nejakych 60 km.
|
Stáňa * | 7932 |
![]() |
3.1.2025 22:44:12
To jsou vase cesty, ze si je prohrnujete sami? Tady se o obecni stara proste obec. Dokonce vim o par lidech na samotach, ze obci plati, aby prohrnuli i jejich soukrome cesty.
|
neznámá | 91073 |
3.1.2025 22:33:39
U nás máme asi čtyři centimetry sněhu. Sněžilo celý den, ale bylo kolem nuly a tálo to, na silnici kalamita, náledí.
Fakt doufám, že je vyvezená popelnice. Kolem nás traktor projel, ale kopeček si musel hodit štěrkem. My jsme na samotách, prohrnujeme si sami. A jak má každý barák vlastní traktor, tak jsou všichni chlapy na prohrnování natěšení. Mě to nádhera nepřišla, foukal severák a krupice šlehala do obličeje. Jedna holčička brečela, že chce domu a druhá brečela, že chce jít dál na procházku. ![]() Už jsme týden bruslili, led byl jak zrcadlo a až strašidelně průhledný, teď to zapadalo břečkou a je po ledě. Manžel bude zítra celý den na cestách, snad se počasí umoudří. |
Stáňa * | 7932 |
![]() |
3.1.2025 22:24:54
Neznámá,
já dnes řešila telefonicky něco s jednou paní z krajského magistrátu. Dokonce mi sama volala a dost mi pomohla. Takže někde něco funguje. |
Stáňa * | 7932 |
![]() |
3.1.2025 22:23:30
Neznámá,
koukla jsem teď z okna, máme cca 10 cm a stále poletuje sníh. Zítra musíme jet do krajského města, bude to boj dostat se po obecní komunikaci na státovku. Dnes obecní traktor neprojel ani jednou. Byla jsem dnes na procházce lesem, byla to nádhera. Jen já, les, ticho, padající sníh. |
neznámá | 91073 |
3.1.2025 22:21:57
U nás také funguje akorát Kaufland a lékařská pohotovost. Jinak mrtvo, nic nekoupíš a nic nevyřešíš.
Nám na Vánoce praskla voda, tak se to nějak provizorně omotalo (jako doslova omotalo) a čeká se, až otevřou obchody, aby se mohla vyměnit trubka a celé to pořádně udělat. |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
![]() |
3.1.2025 22:15:25
U nás má ta naše mezinárodní Kolbenka volno až do pondělka, tak tu nefunguje skoro nic
![]() Já jsem mívala služby v nemocnici na ŠD i na Silvestra v noci, pak v ambulanci jsem si brala dovolenou, stačily 2-3 dny, když to dobře vyšlo. Ty dny mezi svátkama mám nejradši, když se nic nemusí. |
neznámá | 91073 |
3.1.2025 22:03:59
To bych měla kouknout, jestli máme vyvezenou popelnici, zrovna jsem tam vyhodila něco, co fakt potřebuje odvézt.
![]() U nás od rána poletuje sníh a je kolem nuly, strašně to klouže. Byla jsem po obědě s dětma venku a foukal severák, pocitově fakt hnusná zima. Pohádky jsem viděla asi všechny a některé i dvakrát, manžel si udělal z gauče pelech a pasoval se na pána ovladače. Ještě pár dní a podávám žádost o rozvod. ![]() |
Termix | 105545 |
![]() |
3.1.2025 22:00:13
Knedli, musím se smát. Jsem úplně obyčejná máma a strašně mě vlastně baví, když můžu hostit jiné. Syn tu měl spolužáky na Silvestra, teď zase dcera kamarády z Rakouska. Náhodou tohle je úžasná akce. Sport spojuje. Dcera i ten rakouský kamarád se seznámili na mezinárodním turnaji. V létě byli oba na sportovním campu v Rakousku. No a teď kamarád přijel ještě s jiným jejich kamarádem, se dvěma sestrami a s oběma rodiči.
Jediné, co mi vadí, je pak žehlit to množství povlečení, ale i to jde, když si k tomu pustím film. A studenti, no od šesti učím víckrát týdně, studenti jsou většinou online. Dokonce i manžel jedné zdejší uživatelky začíná brzy, ale až v 6.15. Mně tohle nevadí vůbec, stejně v tu dobu už nikdy nespím. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.