| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Panenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 822  [Dalších 562 >>]
Pam-pela 97353
25.10.2013 11:00:56
Víš, ale kde je ta hranice, kdy necháme veřejně děti výchovně dělat, co se jim zamane?
Je tohle opravdu tak ok a naprosto neškodné?
Nebo příště budeme veřejně podporovat jiné věci - vraždu, znásilnění, akt s dítětem? A budeme říkat, ať si na to ten člověk přijde sám, že se to tak nedělá, jen ať si to vyzkouší...?

To není o výchově, to je o podporování něčeho, co zcestně zřejmě považujeme za normální, nabo dokonce za umění, zábavu, zajímavost a dáváme tomu prostor.
To mě děsí...ne ten akt sám...ať si kluk dělá, co chce.
černá kočka a dva kluci 128489
25.10.2013 10:56:50
Další umělecký skvost : obraz Zvířátka obdivují pí.u + ta legenda k tomu o hajném Řepkovi z Mukačeva a jeho ženě Sulice. Kdo jste neviděl a nečetl, rozšiřte si své kulturní rozhledy.~t~
Pam-pela 97353
25.10.2013 10:55:59
Neříkám zákaz, ať se obnažuje, kde chce...i když - kdyby to dělal na ulici, sebrali by ho.
Říkala jsem, že mi přijde dost děsný na veřejném místě to PODPOROVAT a ještě tomu tleskat.
Nakonec kluk už jistě získal dojem, jak je výjimečný...což bezesporu je .

Navíc pokud je to student, myslela jsem, že aspoň nějaké IQ by mohl mít...možná má ~d~, EQ ale asi na nule.
CPO 111394
25.10.2013 10:53:39
No, to bude možná právě výchovnější, než odsouzení, zákaz atd. ~t~
magrata1 95172
25.10.2013 10:49:55
a co teprve až "selže" před tolika diváky~t~
CPO 111394
25.10.2013 10:47:51
"takováhle kravina moc práce nedá, ale v novinách se ocitl raz dva.."

No, prostě je na levelu "potřebuju být vidět". Později zjistí (až si jednou dokáže položit otázku "a proč vlastně?" a dokáže si na ni odpovědět, že třeba už vidět být nepotřebuje, nebo minimálně už ne skrze tento typ publicity.
A nebo k tomu v tomto životě nedospěje...ale zákazem by se přece nic nevyřešilo. ~;)
Pam-pela 97353
25.10.2013 10:44:41
...tím jsem chtěla říct, že napadnout to může kdekoho, blbý se mi zdá, když je to podporovaný a dává se tomu pozornost. Možná větší než tomu, když někdo dokáže něco opravdickýho užitečnýho, hezkýho a tak.
Pam-pela 97353
25.10.2013 10:42:21
No, nevím...já teda taky potřebuju občas dojít až do nějaký krajnosti, ale myslím, že něco opravdu zkoušet netřeba...zrovna tuhle jsem o tom mluvila s 13tiletou dcerou, co je v tomhle po mně.
Už si taky párkrát natloukla nos...a uznala, že něco jde odvodit i rozumem, něco právě tou vnitřní osobní morálkou (nevím, jak líp to říct)....prostě v určitých věcech má taky nastavenou hranici, přes kterou už ne.
Zrovna TOHLE si myslím, že jde děti naučit svým příkladem a výchovou...CO už je přes čáru. Vyzkoušet to pak samozřejmě mohou ~d~...a třeba zjistí, že je to fajn, když je to učinilo slavnými. Asi tenhle kluk v ničem jiném nevyniká...takováhle kravina moc práce nedá, ale v novinách se ocitl raz dva...
Grainne 67561
25.10.2013 10:36:10
Já vůbec nevím, co si o tom myslet. Zřejmě je to už mimo moje dimenze chápání, ale žádná novinka to není, v dávných dobách se zřejmě jednalo o symbolický akt obětování panenství, ovšem s patřičnými rituály okolo....

Možná to tam někde "podprahově" pořád je. Kdo ví.

Na jednu stranu jsme horzní puritáni, na druhou stranu nám údajné puritánství nebrání do mrtě rozebírat všechno, co se týká (cizího) sexu.
Správný puritán by na to ani pomylset neměl~t~, natož se tím do podrobna zaobírat.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 822  [Dalších 562 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.