Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lou+3 | 30918 |
23.1.2010 9:45:33
Maji vlatni web : http://www.prekopova-pevneobjeti.cz/ tam najdes uzitecne kontakty i informace.
Vysla nedavno knizna Jiriny Prekop Pevné objetí. PEVNE DRZIM PALCE, at vam to pomuze. L. |
Arwen1 | 100405 |
23.1.2010 8:04:42
Zkus se zeptat v RC Rozárka nebo v MC Máj. Jinak na Dámě.cz je celá diskuze o problematice autismu.
Napiš mi na můj e-mail svůj e-mail a jméno a já tě zkontaktuji s maminkou,která má stejně postižené děti. Nechci to tu víc zveřejňovat,protože je to velmi citlivé téma. |
Gramca | 100994 |
23.1.2010 0:45:53
dobry den,mam 3.5leteho syna,kteremu ve 2 letech na zaklade EEG vysetreni byl zjisten ADHD syndrom.Velice se nam osvedcila metoda pevneho objeti,ale bohuzel u teto metody pro mne vyvstalo nekolik otazek,na ktere neumim reagovat.S touto metodou jsem se seznamila pred 3mesici u logopeda,ale bohuzel take neni v tomto smeru specializovany odbornik a nedokaze me dotazy zodpovedet.Prosim,muzete mi nekdo poradit nebo doporucit v okoli C.Budejovic nejakeho odbornika zabivajiciho se touto metodou?Moc dekuji,Gramca.
|
studentka | 101973 |
4.11.2009 14:16:12
Ahoj,
obracím se na všechny maminky, které se někdy u svého dítěte setkaly s Terapií pevným objetím - hledám ty, které by byly ochotné se se mnou podělit o své zkušenosti. Jsem studentka na Univerzitě T. Bati ve Zlíně a o této terapii píšu svou diplomovou práci. Protože o ní ale doposud žádná podobná práce napsána nebyla, těžko se mi hledají zkušenosti s ní. Proto prosím, pokud máte ve svém okolí maminku, která by byla ochotná mi své zkušenosti s TPO předat, dejte mi vědět, nejlépe na můj mail : malotova.j@seznam.cz. Moc mi to pomůže a budu vděčná za každou maminku. Díky, J.M. |
studentka | 101973 |
4.11.2009 14:15:13
Ahoj,
obracím se na všechny maminky, které se někdy u svého dítěte setkaly s Terapií pevným objetím - hledám ty, které by byly ochotné se se mnou podělit o své zkušenosti. Jsem studentka na Univerzitě T. Bati ve Zlíně a o této terapii píšu svou diplomovou práci. Protože o ní ale doposud žádná podobná práce napsána nebyla, těžko se mi hledají zkušenosti s ní. Proto prosím, pokud máte ve svém okolí maminku, která by byla ochotná mi své zkušenosti s TPO předat, dejte mi vědět, nejlépe na můj mail : malotova.j@seznam.cz. Moc mi to pomůže a budu vděčná za každou maminku. Díky, J.M. |
studentka | 101973 |
4.11.2009 13:31:06
Ahoj,
obracím se na všechny maminky, které si někdy se svým dítkem prošly Terapií pevným objetím - hledám ty, které by byly ochotné mi o této metodě a zkušenostech s ní něco povědět. Jsem studentka na Univerzitě T. Bati ve Zlíně a o této terapii píšu diplomovou práci. Ale protože o ní zatím žádná taková práce napsána nebyla, těžko se mi hledají zkušenosti s ní. Proto prosím, pokud máte ve svém okolí maminku, která by s touto terapií zkušenosti měla, a byla by ochotná se o ně se mnou podělit, dejte mi vědět. Moc by mi to pomohlo, za každou maminku budu moc vděčná. J.M. |
Hanka,2 děti 5 a 2,5roku |
• |
17.5.2009 22:38:47
Holčindy poučte mě,metoda pevného objetí,co to přesně znamená?Na čtení s těma 2 ďáblama nemám moc čas,ale vztekací je ten mladší opravdu na 1.Takže znamená to jako místo trestů nebo poučování ho při vztekání pevně obejmout?U staršího jsem to nikdy nepotřebovala,takže vypadám asi divně že se ptám co?Ale už si s ním nevím rady,od rána co vztane mi přijde,že mi dělá naschvály a čím více na něj křičím nebo oddaluji od té činnosti,co nemá dělat,dělá ji tuplem,prostě snad na just.Na just vylévá pití,bouchá s dveřmi,kouše,na procházce nejde ani když už mě z dálky nevidí kde jsem,to se tam raději vzteká a za to ho mám ještě obejmout?No nevím,funguje to někomu u takovýhleho provokanta?Nebo nějaká jiná metoda než jsem tu doposud našla?
|
Mo-Nina | 6386 |
5.1.2009 21:56:14
Jen tak čistě náhodou jsem sem zabrousila a i když mám děti od sebe 11let, napadlo mě, jestli se ta starší dcerka opravdu necítí "mimo hru" a tímto zlobeníčkem chce na sebe strhnout pozornost a lásku rodičů..... proto třeba pak žadoní o to chování když by měla být potrestaná..... mno ale je to jen takové moje prvotní vnuknutí ) Mám 6letou dceru a ta je příííšerně zlobivá žárlivka a tu starší 17letou nám "mučí" )
|
chajim | 88592 |
25.10.2008 13:28:18
Doporučoval bych přečíst si knihu od Jiriny Prekop Prvorozené dítě.
|
Centrum Filipovka - Praha |
• |
4.5.2008 14:26:03
Dne 22.5.08 od 16.00 hod. se v Centru Filipovka (Filipova 2013, Praha 4 uskuteční zajímavá přednáška. Povídat budou manželé s dlouholetou praxí při individuálních terapiích a seminářích v oblastech reflexní terapie, psychotroniky, reiki, rodinných konstelacích, při řešení zdravotních, životních, rodinných a partnerských problémů. Od obtížné cesty bez úsměvu k obtížné cestě naplněné láskou, nadějí a radostí. Satya Sandeh & Veet Chitta Libuše a Edvard Pytlovi. Přednáška je určena pro rodiče dětí se zdravotním postižením, ale také pro širokou veřejnos. Symbolická cena za přednášju je 30,- Kč. V případě zájmu - prosíme o Vaše nahlášení kontaktní osobě: Alena Krnáčová, krnacova@hornomlynska.cz, 739 224 792, 271 910 328. Děkujeme a těšíme se na setkání!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.