Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
?? |
• |
24.1.2005 16:10:10
ani tady?
|
Janina&2 | 6551 |
9.1.2005 14:00:59
Ahoj holky,
vcera jsem se vratila z cech. byli jsme na vysocine od 30.12. myslela jsem, ze si uzijeme snehu, ale zatim nam zacina jaro. Jitus, tady je to tim, ze komu je do 30.6. sest, tak musi taky do skoly, ale do toho terminu my nespadame, takze az za rok. Prvne jsem myslela, ze by Marcel do skoly sel, ale musi se neustale doma srovnavat se zmenama, tak to radsi odlozime. My totiz bydlime s Marcelem zase sami ve dvou. Takze proto jsem se taky dlouho neozvala. Nemam ted doma pc, jenom v praci a o pauzach stiham psat jen na maminky v zahranici a nekdy ani to ne. mimo pauzy mam porad co delat, takze abych si behem prace nekde surfovala proste neexistuje. Ted sedim u pritele uz dve hodiny na pc a ctu a ctu :) Takze jeste jednou stastny novy rok 2005! snad se ted objevim casteji. |
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 | 10284 |
8.1.2005 16:55:06
ahoj holky,
tak já to už v loňském roce nestihla :) takže všem vám až teď přeju pohodový rok!!! My taky musíme s Vojtíkem k zápisu, ale plánuju odklad. S učitelkou z mš jsem se o tom ještě nestihla pobavit, Vojtík tak kvůli nemocem skoro 2 měs. nechodil (v listop. měl po roce laryngit., pořád byl zahleněný, sedlo mu to na průdušky a dostal atb), takže do školky šel až teď v lednu a jeho učitelka je teď taky nemocná. Někdo mi ten odklad rozmlouvá, jiný doporučuje (hlavně ty mamky, co už mají děti v 1.,2. tř. a vidí, kolik povinností děti mají), budeme muset jít do pedag. psychol. poradny, obvodní dr. už mi lístek s doporučením odkladu napsala, té je to jedno. Vojtíka teď taky hodně zajímají písmenka, hodně a s velkými detaily maluje, ale jsou chvíle, kdy mi připadá, že se chce spíš vyrovnat Víťovi než aby ukázal, jak je rozumný... pořád se o něco tahají a pošťuchují :( všechno řeší silou. Holky, brzy sem zas nakoukněte!!! |
Jitka, Barča 8/99, Terka 9/02 | 606 |
27.12.2004 22:30:48
Také se připojuji a všem bych vám chtěla popřát do příštího roku jen to nej nej a samozřejmě jen to nejlepší pro naše drobečky ;-)
Janino, MOC ráda jsem Tě tu po čase opět potkala! Koukám, že se školou je to u "sousedů" trochu jinak a volnější a docela Ti to závidím :) Tady se k zápisu musí, pokud je dítě do 31.8. šestileté, takže tedy jdeme ;-) Tak se všechny mějte a Silvestra si užijte! |
Janina&2 | 6551 |
20.12.2004 12:32:56
holky,
preji krasne vanoce a stastny nova rok 2005 taky jsem se tu neukazala ani nepamatuju, ale nestiham. navic doma nemam ted pc a ani si zadny porizovat nehodlam. staci mi o v praci. v lete jsem byla porad na zahrace.koupila jsem si jednu, je od bytu 5 km, je na ni domek a v lete se tam da prenocovavat. k tomu jeste i auto, abychom se tam mohli s Marcelem denne presouvat hned po skolce. se skolou zatim nic neresim. tady je termin 30.06. s komu neni 6, ten do skoly sice muze ale nemusi. Marcel je momentalne neustale zasnenej a nez se do neceho pusti, tak mu to desne trva, takze ho necham ve skolce a zacne skolu az 2006. do te doby se aspon stihneme prestehovat a pujde do nejake lepsi skoly (ne to co mi tu ted v okoli mame, tam se spise nauci mluvit turecky nez nemecky psat). navic by nastal problem, jak to vyresim s Marcelem, kdyz bude chodit do 11.30 do skoly a ja delam do 15.30. Sehnat misto v druzine neni jednoduche (a i kdyz je jen na odpoledne, tak je drazsi nez skolka na cely den) a problem je to, ze tam sice udelaj ukoly, ale doma se museji vetsinou delat znova, protoze tam je kazdymu fuk, zda to je dobre nebo ne. Takze spoustu problemu, ktere si rada o rok posunu. mejte se krasne a hezky si uzijte vanocni pohodu! vsechny zdravi Janina s MArcelem |
Jitka, Barča 8/99, Terka 9/02 | 606 |
13.12.2004 17:28:42
Holky, kaju se kaju, já vím, jsem ostuda a prostě není omluvy, že jsem se tu půl roku neukázala :(
Asi před čtvrt rokem jsem Ferdulce slibovala, že se tu určitě ukážu, no a jak to dopadlo? :-/ A co vy? Co dětičky? Plánujete, že vám děti půjdou do školy? Já jsem byla jednu chvíli přesvědčená, že dáme odklad (Baru je 27.8 a Terka 10.9., tři roky věkem a čtyři roky školou ;-)), ale poslední dobou začala mít Bára takový vyloženě školní zájmy - hodně chce psát, malovat čárky, počítat, stále vysvětluju, co je tohle za písmenko atd. a tak si říkáme, aby se nám příští rok v tý školce nenudila. Uvidíme, co u zápisu, ale do školy teda asi půjdeme a s Terkou to budu řešit za 3 roky, uvidíme, jestli bude mít třeba stejné zájmy, že bych jí naopak dala do školy dřív. Jinak máme furt rýmu, popř. i kašel, je to běs tohle počasí a bojím se, že to s těma bacilama do jara lepší nebude :( Do školky chodíme hodně málo, protože je to tam právě samý prskal. Tuhle jsem se chytla s Báry učitelkou, když jsem jí řekla, že Baru zůstane doma, že má rýmu a nechci, aby to prskala na zdravý děti. Sice beru její názor, že rýma není nic hroznýho, ale zároveň nevidím důvod, proč by měla chodit usoplená do školky. No a teď piště vy! Co Vánoce? Máte vyřešenýho Ježíška? Holky dostanou společně MP3 přehrávač do pokojíčku, Terka nějakou edukační hračku, pak vláček a Baru hafo věcí na malování (strašně jí to baví, chodí i do LŠU na výtvarný obor), něco oblečení a hlavně chtěla líčící hlavu (taková ta hlava od panenky, co se může česat a líčit) pa pa snad někdy dřív, než příští rok ;-) |
Ferdulka | 10415 |
7.8.2004 20:35:03
Kdo chcete,jukněte,máme v albu pár nových fotek-konečně:-).
|
Ferdulka | 10415 |
6.8.2004 7:25:56
Ahojky,
Pavlí,je fajn,že vám dovča vyšla,my máme letět teď ve středu do Řecka a tak trochu se těch davů obávám.Loni jsme tam byli v září a to byla pohodička,no uvidíme.Navíc akorát začíná olympiáda.Ale budem dál od toho,v Nei Pori. My se plácáme v samých nemocech,s Ferdíkem jsme byli kvůli zácpě na 4 dny v Motole,teď měl manžel salmonelu,já do toho zablokovaný krk,pak já a děti taky průjem,ale snad už to bude o.k. a máme vybráno na dlouho dopředu. K moři se těším,jedem se švagrovou a dětmi a tchýně,no a místo šváry letos můj manža,se chlapi vystřídali:-). Jinak jsme byli týden v Krkonoších hned po tom Motole,to bylo fajn. Tak užívejte prázdnin. |
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 | 10284 |
27.6.2004 16:49:46
ahoj holky,
hlásím návrat z dovolené :) Bylo tam moc fajn, jen první 3 dny bylo pošmourno, nic moc, ale pak už bylo jenom krásně, lezlo to až přes 30 st., to už by se nám pak i špatně spalo v apartmánu, i lidí na plážích teď podstatně přibylo, tak jsme byli rádi, že odjíždíme v pravý čas. Kluci to po zdravotní stránce zvládli na výbornou, žádný problém. a natírala jsem je hoooodně poctivě, takže se ani moc neopálili, Vítek je trochu hnědší, Vojtík je bledule odjakživa. Před chvílí šli chlapi na prochajdu, ale už je tu mám zpátky, protože se docela rozpršelo, achjo :( dnes je mi celý den zima :( Jitu, ty máš teda holky spáče :) Kámošce i teď na dovolené vstával klučina v 6h, jednou snad i po 5.hod., šílené! Ale před polednem už pak odpadá, ani se nezvládne kolikrát najíst a usíná u jídla. |
Ferdulka | 10415 |
21.6.2004 7:32:35
V albu máme fotky z nové školky-z dětského dne,můžete juknout.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.