Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ferdulka | 10415 |
20.6.2004 20:22:08
Ahojky,
tak fajn,že jste všichni už vymarodění,vydovolenkovaní-viď,Pavlí:-). MY jsme po antibiotikách,děti měly v těch výtěrech potvoru pneumokoka,Maruška excelovala v 5 leté poradně-dělala testy školní zralosti a uspěla na výbornou:-),byla jsem pyšná matka:-))). Jinak má 18 kg a 110 cm. |
Jitka, Barča 8/99, Terka 9/02 | 606 |
18.6.2004 8:55:31
Ahojík!
Jsem ostuda, já vím, když se podívám na datum mého posledního příspěvku, tak se červenám :) :( Pavlí, vy už jste asi u moře, co? Doufám, že jste všichni fit! Já teda ťuky ťuk musím říct, že už jsme dobrý, Baru měla do středy ATB, poslechově byla teda dobrá už druhý den po nasazení Penicilinu, ale dobírali jsme ho těch 14 dní. S Terkou jsme to nakonec zvládly bez ATB. Barunka už v pondělí půjde do školky, mají mít takový ten předprázdninový týden plný přijemných akcí, tak se snad dokopu vylézt dřív z postele a odvést jí tam :) Teď holky ještě spí, nějak se mi tou nemocí rozválely a lezou z postele až kolem 9.30, v poledne už zase leží, to spí do 15h a po Večerníčku už jsou zase v postýlkách. Když to tak čtu,tak si jich ani moc neužijeme, co? :) :( Pavlí, takovou sekačku dostala Baru taky ke druhým narozkám a Terka měla na jaře období, kdy jsme jí tahali všude na procházky. No, bylo to občas o nervy s tím kraválem :o) To je fajn, že se klukům u zubařky líbilo a že jste takový vzorňáčci :) To jsem vám vlastně taky chtěla napsat - Barunce každým dnem už vypadne zub, to nám ty děti rostou, to je hrůza, jak to utíká!!! Ona Baru měla první zub ve 3m, tak asi o to dřív je bude ztrácet :( Ferdulko, koukám, že Ti ta práce klapla, bude to sice fakt asi záhul takových hodin, ale jsou to dva dny, tak to určitě v pohodě zvládneš! :) Co Ferdík s tou rýmou? Taky jsem měla u Terčiný rýmy strach, že budeme muset kapat Framykoin, ale dr. pravil, že nudle je málo zelená :o))) Tak já se pádím svlíknout z pyžamka a připravit snídani. Pa Jitka |
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 | 10284 |
8.6.2004 22:54:43
ahoj holky,
Jitu, co holky, už jsou v pohodě?? Já dnes s klukama byla u zubařky, byli vzorňáci, vojtík dokonce sám seděl na křesle, při minulých prohlídkách mi seděl na klíně :) Kazíky žádné, takže bezva :) Pomalu začínáme balit na dovču do chorv., snad tam bude lepší počasíčko, než tady? :o) Jitu, to je škoda, že jste museli zrušit dovču, ale co naděláš - hlavně ať se holky pořádně doléčí. My taky slavili narozky - Vítkovy v So, musím se pochlubit - největší úspěch měl dárek koupený na poslední chvíli - sekačka na trávu, při jízdě trochu vrčí a v průhledné krabičce tam poletují kousky zeleného plastu jako posečená tráva :) Pak se mu taky líbí dřevěné puzzle, pěkně skládá, až mě překvapil :o) |
Ferdulka | 10415 |
3.6.2004 15:02:10
Jéje,Jituško,tak to mě moc mrzí.Hlavně to,že se to holčinám tak rozjelo-hlavně Barunce.Tak ať ATB brzy zaberou a Terinka ať je nepotřebuje.
Tak jsem dohodnutá na letní zástup-pohoda-jen dva úterky v srpnu-ovšem od 7 do 17,no to budu grogy,ale dva dny se vydrží:-).Jenže není školka,tak bude mít někdo-nejspíš tatínek-na krku děti obě:-). Já dnes vzala ještě děti na výtěry krk nos na ORL ráno,protože mají oba už přes měsíc rýmu,Ferdík dokonce zelenou,už to měli na podzim a měli tam nějakou bakterii,tak se bojím,že zas.Dostali tenkrát antibiotika,tak uvidíme.Zatím máme Framykoin do nosu kapat. Dětský den dobrý,sice jen vevnitř kvůli počasí,ale soutěže a balíček dobrot:-) Máju uspokojily. Teď v sobotu jí budem přát k narozkám my,jsem zvědavá,bude koukat,dostane kolo:-).Ježíšek jí totiž přinesl kolo,na kterém bude moct jezdit tak za rok...Neumáčkne brzdy,nedosáhne na zem a nemá to torpedo,takže z něj padala a padala:-(.A tohle menší pak zdědí FErdík,takže se neztratí. |
2.6.2004 21:58:32
Ahojky,
jen v rychlosti. Chci vám napsat, jak jsme nakonec dopadli. Holky v noci obě dost kašlaly, sice nic dusícího, ale dost často, ráno měly obě i vysokou teplotu. Na laryngitidu nijak naštěstí netrpíme, ale právě, že jsme si jí vloni taky jednou prožili, tak mám teď fobii z každého podobného kašle. Barunka už nemohla skoro popadat dech, tak jsem jí třetinu toho čípku dala. Jelikož zabral, tak to asi laryngitidní kašel byl (dle názoru dr.). Dneska nás ale dr. poslechl, Terka prý naštěstí jen nosohltan, ale Baru má nález na plicích, takže šupem na RTG a máme dvoje ATB :( Aaachhh jo, ale můžeme býát rádi, že neskončila v nemocnici! Myslím, že jsme to podchytili brzy a že se pořádný zápal plic ani nerozjel, dr. říkal, že na levé plící je ložisko zápalu. Rozumím tomu jak koza petrželi, ale chápu to tak, že máme na mále :( Dovolenou jsem teda zrušila, mrzí mě to, i jsem si to obrečela, ale zdraví holek je na prvním místě! Jen se teď modlím, aby to Terezce taky neslezlo dolů!!! Ferdulko a jak se Marušce líbil dětský den: Já jsem o něm doma radši vůbec nemluvila, Baru to obrečela, že tam nebyla :( Jsem zvědavá, jak se dohodeš v práci a s manželem na tom možném přivýdělku. Určitě by to mohlo být fajn, ne? Každá kačka je dobrá, stát nám to přestal omezovat a vypadla bys z každodenního stereotypu kolem dětí :) Tak pa pa |
Ferdulka | 10415 |
2.6.2004 13:47:01
Jíťo,tak ať se holčičky co nejdřív uzdraví!Vy trpíte na laryngitidy,že ten Rectodelt?To je mi moc líto.Maruška ji měla jen jednou a stačilo.Naštěstí jsme to ustáli a léčili jen doma,ale byl to děs,chuděra malá.
Počasí včera a dnes nic moci se docela ochladilo a k tomu déšť.Takže i dětský den měly ve školce děti místo venku uvnitř. Do nové školky se Mája těší,jdem tam koncem června na dětské dopoledne na zahradě-asi jako seznamku:-),tak uvidíme. My zatím jasno v dovolené nemáme,pokud se zadaří,tak nějaký LM v létě - moříčko.A šéfka mě láká pracovat i v létě,tak se musím domluvit i já v práci a manžel v práci. |
1.6.2004 12:23:20
Aha, tak koukám, že s tím Terčiným ekzémem jsem se opakovala. Pardon :)
|
1.6.2004 12:19:20
Ahojky po trochu delší odmlce, ale nestíhám :(
Pavlí, podívej se z okna, už se docela oteplilo, tak i dovča se určitě vydaří! My máme jet s holkama do těch Jeseníků 13. června a nevím nevím, jestli nepřibalit i lyže. Na Pradědu se prý ještě lyžuje :o) Kdoví, jak to s celou naší dovolenou vůbec dopadne, protože holky nám ulehly. Barunka přinesla ze školky příšernej kašel (mamka říkala, že po víkendu přišla jen půlka dětí). Dneska mají dětský den, tak je Baru docela smutná. V nocic ze soboty na neděli jsem už nevydržela a opět jsem kašel utlumila Rectodeltem :( Teď už hezky vykašláváme, ale spustila se rýma a Baru nám dost topí, ráno vstávala a měla skoro 39st. :( Terka je zatím relativně v pohodě, jen pokašlává, ale jestli se jí to rozjede podobným způsobem jako Báře, tak tu dovču zruším, protože Terezka se z toho bude lízat o polovinu času dýl, neumí ještě tak dobře smrkat, neumí být celý den v posteli, prostě ty choroby logicky dýl trvají :( Tak něco veselejšího :) Ferdulko, to je super, že jste chytli místo ve školce u vás. Co Maruška, těší se? Gratuluju k narozeninám a zároveň Ferdíkovo svátku. Na fotečky juknu - díky! My holek narozky taky slavíme najednou, Baru je má 27.8. a Téra 10.9., je to přesně čtrnáct dní rozdíl, tak vybereme víkend někde mezi :) Taky jsem měla teď v červnu nastoupit do práce na zástup za kolegyni (taky 2 dny po 4h), co jede na dovču, ale zaprvý se to kříží s tou naší plánovanou dovčou a zadruhý šéf je blázen a jakmile by mě tam měl, tak by mě jen tak nepustil, takže jsem to odmítla. Ferdulko, držím palce, aby ten nový homeopat byl úspěšnější! Já jsem Terce před dvěma týdny s hrůzou objevila pod koleny a na ručičkách klasická ekzémová ložiska. Byla jsem docela hotová, protože Terka s pokožkou problém nikdy neměla a vždycky jsem musela dávat pozor na Barunku, ale Terka byla dosud bezproblémová. Hned jsme udělali koupel z vloček a namazala jsem to Excipialem a po pár dnech se to vyloupalo. Tak jen to nezkřiknout a doufám, že to je fuč. Tak si užívejte konečně jarního počasíčka a ať jsou dětičky zdravé P.S.: Jaro miluju, ale mám sennou rýmu, takže si užívám rozkvetlých šeříků jen nadopovaná Zyrtecem. Po šesti letech konečně trochu snesitelnější jaro - 0d podzima 1998 jsem nemohla - těhotenství, kojení, těhotenství, kojení :) Pa |
Ferdulka | 10415 |
30.5.2004 7:30:31
Pavlí,ať se dovolená vydaří!!!
|
Ferdulka | 10415 |
30.5.2004 7:29:57
Ahojky všem,
konečně trochu jarní počasí,že.Mohlo by to už vydržet,zimy bylo dost. Marušku nám tady od září do školky paní ředitelka vzala,tak se těším,že budem chodit málem za roh:-). Homeopata jsme vyměnili,nevedlo to nějak už k ničemu,tak jsme opět v začátku,ale snad to opravdu pomůže a ne jen na půl. Teď tedy ekzém máme rozjetý:-((,svědí,Zyrtecujem. Jinak jsme včera slavili Maruščiny páté narozky,fotky jsou v albu-rodina.cz/silni,slavili jsme o týden dřív-s FErdíkovým svátkem,protože babička s tetou pak jednou na 3 týdny pryč,tak aby u toho byly:-). Jinak my jí budem přát tedy až za týden. Já jdu teď v červnu do práce-na zástup na 2 dny v týdnu(vždy na 4 h.),tak si odpočinu od mateřské a budu si pobytu doma třeba zase víc vážit:-). Tak zatím ahojky všem! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.