| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 6145  [Dalších 6065 >>]
Jitulka 18006
18.2.2008 0:31:53
Sev,to je celkem dobrý název pro tvrdou dřinu,třeba by se to někde na pracáku jako nové povolání ujalo...ale ten plat,že...ehm,ehm.

Luki,jsem na tom podobně,zkouškové v plném proudu a já jsem letos nějaká lenošná.Ty už budeš končit,ne?

Pet,Šplechťule,no ahoj babizny :-)

Docela vám ty "mladší děti" všem závidím,tady snad není nikdo,kdo by měl to čtyřleté jako nejmladší,že.No jo,no,neměla jsme si začínat:-D

A co mamča "dvojčátková"...jak stíháš?
splechtulka & M+J+R 35354
17.2.2008 21:35:03
Zdravím ve spolek. No já sem koukám, ale když tady nikdo není.o) U nás vcelku nic nového. Marek měl prázdniny, tak do školky nechodil, teď dost kašle, takže školka asi nehrozí. Před dvěma týdny se vykurýroval ze střevní chřipky, netuším jak bych to dělala, kdybych chodila do práce.... pořád něco.
Johanka se staví, začíná obcházet nábytek, leze za Markem a boří mu všechno co dělá. Takže jsem jim pořád v patách, a pořád někoho od něčeho tahám. Obdiv pro vícero matky. Já na další nemám nerv.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
10.2.2008 11:15:24
Luki, není co obdivovat, ona je to nutnost všechno zvládnout ;). Někdy si spíš přpadám jak logistik nebo manažer domácnosti :-D:-D:-D.

Feng shui je staré čínské umění, které harmonizuje v domě nebo bytě energie. Všechny věci okolo nás mají svou energii a tu je potřeba usměrnit tak, aby jí nebylo ani málo ani moc, aby působila příznivě, né negativně. No, asi z toho nejsi moc moudrá, což? ~k~

Dětičky už jsou na cestě domů, odpoledne tady bude zase rachot. Ale jo, bezvadně jsem si odpočinula, tak zase hurá do krocení dravé zvěře...
Lukina 11228
8.2.2008 16:20:48
Sev, to si s tím maroděním teda užijete. Já tě tedy obdivuji. Tak akorát zvládám 2.děti. Minule u nás spala Barči 6.letá kamarádka a to byl teprve chaos.

Co je to ten Feng shui?

Barča je v mluvení také občas lempl. Suprově umí R a Ř, ale zlobí jí ve slovech ch,c, z. Třeba místo uschneme říkala uskneme. Už to ale napravila. Ale občas rychleji myslí než mluví (to má po mně) a pak komolí.

Bydlení ještě nemáme. Ten Chlumec nevyšel a my se rozhodli že nakonec zůstaneme v Mostě. Manžel sice v Ústí pracuje, ale zas tady máme babičky, které by mi moc chyběly. On je totiž pořád v práci a já pokud chci jít cvičit nebo k doktorovi, tak se bez babiček neobejdu. A taky v Ústí jsou byty o dost dražší než tady. Ale i tak pořád nějaký pěkný byteček hledáme. Chceme pryč ze sídliště, jenže větších bytů v cihlové zástavbě a lepší lokalitě je tu nedostatek.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
8.2.2008 15:23:26
čauky!

No LUki, to jsi mě pobavila - pojďme to trochu rozproudit. Jsem se tady snažila celý loňský rok a prd. Snažila se Bubíšek, Jitulka a to je asi tak všechno. Když už sem ani Alík moc nenakukuje, tak je to teda v pytli.

No ale vás dvě tady teda vidím mooooooc ráda!!!

U nás jsou teď jarní prázdniny, takže mám Péťu s Lenkou u našich v Krnově a je to teda bomba, s jedním dítkem!!!! Naprostá paráda. Sice jsem si naplánovala, co bych všechno mohla stihnout, za ten týden, ale nakonec jen lenoším a užívám pohodičky. Ráno nemusím vstávat, letět rozespalá do školky, od rozvařeného oběda odbíhat vyzvednout Lenku, maratón s kroužkama..., dělám si kdy chci co chci a né kdy zrovna musím, nikoho furt nemusím honit, aby se stihlo toto, tamto. FAkt balzáááám! Jsem za ten týden odpočatá jako snad nikdy, nasosala jsem energii. No, je mi jasné, že hned v pondělí ji vyflusám :(.

Zdravíčko se mi snad už trošku umoudřilo, akorát jsem absolvovala kolečko různých vyšetření, a kde nic, tu nic, žádný nález, takže jsem asi fakt malinko hotovson ze stresu. Jediná dr. na alergologii mi řekla, že mě naprosto chápe, že i doma se třema dětma můžu být ve větším presu než třeba kdybych chodila do práce. Protože jsem už Nelinku dokojila, byla jsem na alergo na testech. No za těch pár let doma se mi rodinka alergií rozrostla téměř na všechno - jarní, letní a venkovní plísně - ty jsou v podstatě celý rok, pokud je teplá zima. Takže paráda, frkám celý rok ;((. Ale aspoň už můžu začít s léčbou. Můj na podzim objevivší se ekzém je taky super, drží se mě a kožní testy neukázaly nic jasného, takže zřejmě atopák. Fakt paráda na stará kolena!

No na umření nejsem, takže je to ještě dobrý. Teď o víkendu jsem byla na druhém kursu feng-shui, nádhera! Teď to jenom uvést do praxe, ale některé drobnosti už se začínají projevovat.

No jinak u nás nového nic moc. S Neli chodím na hodinu týdně do školky do baby-klubu, taková příprava na školku, aby se tam děti rozkoukaly. To se jí dost líbí. V dubnu půjdeme k zápisu, chci ji dát až od ledna příštího roku, ale raději jsem opatrná, míst je málo, tak nevím, jestli mi ji vezmou. Když jo, bude to paráda, když ne, svět se nezboří. Pak s ní ještě chodím na výtvarku, zpočátku se jí to moc nelíbilo, teď už jo, i když dlouho teda nevydrží, ale snaží se, je tam nejmenší.

Lenička chodí do kroužku tanečků, takže tam různě cvičí a tancují, do toho se učí písničky, rytmus. Chodí tam ráda, ale doma nám nechce nic ukázat. Navíc začala šišlat (asi se chce vyrovnat s Nelinkou, na kterou určitě žárlí) a nemůžeme ji to odnaučit, hrůza.

Péťa je v pohodičce, ve škole je nejlepší ze třídy, chlubi chlub ;). Na podzim prodělal mononukleózu, takže je ještě na slabé dietě, ale jinak to spěje ke zdárnému konci, jaterní testy se zlepšují, tak snad na jaře už bude fit a bude moct i normálně běhat a cvičit a hlavně už teď začne chodit zase do družiny, to mu moc chybělo.

No, tolik román od nás, tak pište, pište, ráda si přečtu, co je kde nového.

Luki, bydlíte furt v Mostě, když ten Chlumec nevyšel, nebo jste přesídlili jinam?

Jani, tak co Míša, podali jste ten odklad školy?
Lukina 11228
7.2.2008 23:23:17
To víš, že si tě Pet pamatuji. Kolikrát jsem si říkala, že je škoda, že sem už nechodí "staré" známé tváře. Ani nevím, že máš druhé dítko. Kdy se narodil Martínek? Já mám ještě Andrejku, tý byl koncem října rok. Takže jsou holky téměř 3.roky od sebe.
Když se Ája narodila, tak jsem si taky říkala, že to je celá Barča. Všichni říkají, že jsou celé po tatínkovi :-)

Barča chodí už druhým rokem do školky. Letos začala i na aerobic (spíš takové cvičení) a ve školce na angličtinu.

Jinak je Barča strašně zvídavá. Pořád se na něco ptá a něco rozebírá, až mě z toho někdy bolí hlava a už nevím co jí na to říct.
A je to hrozná parádnice. Fakt nevím po kom to má. Nejraději nosí šaty (doma pořád princeznovské), zajímá se o moje šminky. Ráno už si sama vleze do skříně a vybere (a obleče) si triko a punčocháče podle toho co se jí líbí.

Ale je to velká ségra. Občas se sice předvádí a vynucuje si pozornost, ale Andrejku by za nic nikomu nedala.
Šťastná To Žena 12756
7.2.2008 21:04:33
hezký večer
Luki jéé to je hezký že si na mě ještě někdo pamatuje :-D...:-))

Přemýšlim jak bych se rozepsala, u nás tak nějak normál, Eli chodí do školky, Martínkovi už byl rok, takže je s ním sranda :-))
Jsou si s Eli hodně vzhledově podobný, jednou jsem jako hádanku posílala fotku tatíkovi a ten se spletl :-))), prostě to byla Eli a on řekl že je to Martí, a spletla se i tetka, takže jsou si fakt hodně podobný :-)

tak já zase nakouknu, jestli je tady něco novýho.. :-)
Lukina 11228
7.2.2008 20:46:07
Hele holky, nelamentujte tady, že se to rozpadlo a pojďte to trochu rozproudit. :-)

Mám teď zkouškový, tak se snažím učit.

Jdu uspávat Ájinu, ale ještě se ozvu...

Jo a zdravím Pet, tu už jsem tady hóóódně dlouho neviděla. Škoda že o sobě toho nenapsala víc.

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
6.2.2008 23:22:33
Tak, tak, net by šel, ale tady se to už zjevně úplně rozpadlo :o(.
JANA + 2 prckové 5158
6.2.2008 21:54:13
Ale jde ... jenže sem už nikdo nechodí;((;(( a povídat si sama nejdeRv
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 6145  [Dalších 6065 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.