| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 6145  [Dalších 6055 >>]
Jitulka 18006
5.2.2008 21:28:14
Ahoj holky,kde je kdo?Jak se všem daří?No,neříkejte,že vám nikomu nejde net....
Jitulka 18006
4.1.2008 23:57:20
Ahoj v novém roce,tak se také přidávám s přáním všem všeho dobrého.
Chtěla jsem vložit péefku,ale jsem prostě sklerotik,už si vůbec nepamatuju,jak se to dělá,tak jsem jí posílala mejlem,doufám,že všem dorazila.
Vánoce super,je vidět,že tohle je přesně ten správný věk pro vánoční nadšení našich drobečků a jak to zvládaly mamči s těma malýma nebo mladšíma či přímo nejmladšíma (Bubíšku)?
Šťastná To Žena 12756
4.1.2008 20:05:33
Přidáváme se k přáním všeho nejlepšího do nového roku 2008, hlavně zdraví a ať se každý splní i to nejtajnější přání - ať je jakýkoliv, prostě pohoda jazz :oD

(ještě že mám heslo uložený, zapomněla jsem ho :-D)
Ivka a holky 17840
3.1.2008 21:42:40
Všem přeji krásný nový rok. Našim dětičkám zdravíčko, nám spokojenost, klídek a lásku našich protějšků.
Chodím sem pravidelně, ale nějak mi nefungovalo přidávání příspěvků, tak to už snad bude dobrý
splechtulka & M+J+R 35354
1.1.2008 0:17:57
Všem listopadčatům a jejim maminkám a sourozencům přejeme všechno nej nej nej k vonému roku. Krásný rok plný radosti a hlavně zdraví přeje Mareček a spol.o)
JANA + 2 prckové 5158
31.12.2007 0:00:59
Ahojky všichni!
Snad se všem vánoce vydařily ke spokojenosti, u nás naprostá pohodička:-) Děti čím jsou větší, tím si to víc užívají... dokonce letos už skoro bez pomoci rozdávaly dárky:-) Míša projevoval u každého dárku hroznou radost, ale hned ho odložil a šel na další, to Julka když něco rozbalila, tak si s tím hned začala hrát, kdybychom jí nenabádali na ostatní, tak by je nejspíš měla nerozbalené ještě dneska:-)) Taky jí pak trochu pomohl Míša:-) Na štědrý den by nejraději nešly vůbec spát, i tak šly až ve dvanáct hodin, jsou to nezmaři!

Přeji všem Šťastný nový rok, hodně zdravíčka, lásky a pohody!!!

Tady máte jednu vánoční od nás...



Abcded 23276
24.12.2007 4:23:32
Ahojky,

tak koukám Sev, že jste se opravdu nenudili a bylo u vás fakt "veselo". NO ale teď až půjdeš na ten kurs tarotu, tak už tě jako čarodejnici nic nepřekvapí, když si to všechno přečteš dopředu v kartách ne?:-))) Budeš se na všechno moci krásně připravit. Ale každopádně vám přeju, abyste už byli všichni zdraví a všechny nemoci jste na dlouho zažehnali.
Ale si dobrá, žes balila 72 balíčků, to já to balím pro všechny čtyři dohromady, takže jsem jich měla jen 24 a i tak jsem toho měla plný brejle:-)
Jinak fotky moc pěkný, holky už jsou fakt veliký.

Jitulko to teda nemám strach, že by se ve vaší hudební rodině nenašlo dostatek hudebních nástrojů:-)

A taky vám všem přeju ať si ty Vánoce hezky užijete!


Jitulka 18006
23.12.2007 22:47:23
Tedy Sev,to opravdu hrozně letí...a taky jsem koukala,jak jsou si holky podobné.

Alíku,nakonec nic muzikantského,je to ale asi tím,že jsem nevydržela dostal už na narozky dřívka,flétničku už má dlouho...no,takže teď fakt váhám mezi kláveskama ( má to děsné dětské piánko s knížkou,které jsem koupila a nemyslela u toho)a kytarou,ale to je trochu problém,na normální je ještě malý a ty dětské buď mají nějaký silon či co to je a nebo místo strun klávesnici.Ale neboj,jak se znám...však ono je t ěch nástrojů u nás nakonec stejnak dost.

Přeji vám krásné prožití vánočních svátků...
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
22.12.2007 12:37:27
Ahoj, ahoj!

Jani, tak klídek do vánoc nebyl, v úterý Nelince píchali obě ouška :o(. Pro mě úplně nová zkušenost, protože starší dětičky tohle nikdy neměli. No, furt se člověk učí.

Jinak doma je ta správná předvánoční atmosféra. Nachystáno všechno je, letos to mám nějak v klídku. Pečení jsem nehrotila, jen pár druhů, dárky jsem měla včas, no a úklid... to jaksi nepřežije 5 minut. Dětičky jsou natěšené, už pár dnů se u nás doma hovor o ničem jiném netočí, je to prostě s nimi nádhera. Tak si to užívám. Na Štědrý večer mám každý rok větší touhu zalézt do koutka a jen zpovzdálí sledovat a nasávat ten cvrkot :oDD.

Takže přejeme všem krásné Vánoce! Hodně rodinné pohodičky, lásky a pochopení, no a pod stromečekem pak hoooodně radosti. Do nového roku spoustu a spoustu zdraví, lásky a dobrá nálada, ať vás neopouští!


JANA + 2 prckové 5158
20.12.2007 10:30:18
Všechny Vás moc zdravím!

Sev, fotky jsou super, holky tedy pěkně vyrostly a jsou si strašně podobné!!! No a koukám, co se na Vás nahrnulo:-(, tak snad už je to všechno zdárně za Vámi a budete mít klid!!! Já mám teď Míšu už taky třetí týden doma... byli jsme minulý týden na trhání nosní mandle, tak jsem ho nechala doma už o týden dopředu, aby se ve školce třeba něčím nenakazil, čekací termín na nadstandart je skoro 3 měsíce, tak aby jsme ten náš nepropásli, když už jsem se tedy rozhodla, že do toho půjdeme. Malá začala kašlat, tak už je taky týden doma. Dneska jen zajdeme do školky na Míšovu besídku, Julinky jsme bohužel propásli, byli jsme v té nemocnici.

Janni, s tou školou je to těžké... já už skoro byla rozhodnutá, že ho tam tedy dám, říkala jsem si, že je to přeci jen ještě skoro rok než začne a může to být v pohodě, ale teď mě zase zvyklala paní doktorka na logopedii. Úplně sama začala s tím, jestli náhodou neuvažuji o odkladu, že si myslí, že by Míšovi prospěl. On totiž Míša nevydrží vůbec v klidu, pořád musí něco dělat s rukama nebo s nohama, nevydrží se moc soustředit, poslouchá tak na půl ucha, jak mu něco nejde, tak jde od toho a vůbec si nechce nechat poradit nebo pomoct. Zdá se mi, že má pořád malou slovní zásobu, třeba v porovnání s Julinkou, snažím se mu pořád něco vysvětlovat (i když o to nemá zájem), vypravovat(o to taky nemá zájem), čteme, ale nevidím vůbec žádný posun. U Julinky vidím, že používá slova, která slyší okolo, kolikrát mě překvapí co všechno si pamatuje a pak využije v praxi, ale tohle právě Míša nedělá... Nemá vůbec zájem se něco nového učit, pořád by si jen hrál. Třeba příklad, máme ve středu kroužek malování a pak má Míša ještě předškoláčka, takže přijdeme domů asi tak v půl sedmý, no a jak jsme nebyli celý den doma, tak Míšu pak nic nezajímá, jen aby už si mohl hrát s autíčkama. Já tomu říkám, že má "absťák":-)))) Paní co je vede na tom předškoláčkovi, tak mi říkala, že by asi taky byla pro odklad, že je Míša nejistej, když má něco odpovídat nebo dělat před ostatními, že by potřeboval si být jistější. Navíc jak je levák, tak má pořád problém se stranami. Podepisuje se AŠIM a třeba čísla taky píše obráceně.
No je toho hodně, ještě si chci promluvit s učitelkami ve školce a uvidím.

Přeji Vám všem krásné vánoce, hodně dárečků a hlavně zdravíčka!!!
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 6145  [Dalších 6055 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.