| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 6145  [Dalších 6045 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
14.12.2007 10:24:42
Ahoj listopadky a listopaďátka! Doufám, že jste všichni hezky oslavili... Já vám lupnu dvě fotečky z Lenčiných 4. a Nelinčiných 2. narozenin, jó, letí to.





U nás je poslední dobou všechno vzhůru nohama. Začalo to mým ekzémem. Už je to lepší, ale pokoj pořád nemám, v lednu jdu na kožní testy, kožařka si narozdíl od alergoložky nemyslí, že je to alergie na potravinu, ale něco zvenčí - kontaktní ekzém. Jsem docela zvědavá, ale mám podezření na protiplísňový sprej. Pak jsme nabourali auto - teda zezadu nám bylo nabouráno, celý kufr v čoudu, tak jezdíme provizorním půjčeným. Taťka nemocný s očima, Péťa s krční páteří a následně infekční mononukleóza, už je měsíc doma. No hrne se to na nás šíleně, nedělám nic jiného, než lítám s někým po doktorech, už jsem z toho příšerně unavená. Lenka po 2,5 měsících mohla zase od prosince do školky, tak jsem ráda, že už to tam všechno funguje. Včera měli besídku - paráda. Jenom kdyby mě tak nezlobila, zřejmě ten přechod zpátky do školky a 2x denně máme scénu s oblíkáním - ráno do školky, a pak ze školky domů, to je děs, z ničeho nic začne řvát jak pominutá, musím říct, že si vůbec nevím rady. A hlavně nevím ten spouštěcí důvod. Takže jednu chvíli - 2 týdny, jsme byli doma všichni a já teda totálně na palici.

No, tak jsem to na vás hezky nahrnula :o). Doufám, že do vánoc už se probůh nic nesemele a užijeme si to v klidu a pohodě, hlavně já jsem vyšťavená, váha letí dolů, rozhodně je to na velké přemýšlení, co se to v životě zrovna teď děje, že mám tolik kopanců. Takže teď máme to předvánoční těšení - dětičky jsou vyjevené a o ničem jiném se doma nemluví. Pečeme cukroví, vyzdobeno máme. Jo, letos bylo extra hektické vyrobit adventní kalendáře - balila jsem 72 prťavých balíčků, práce na víc než 4 hodiny, skoro do tří do rána :oDD.

Nelinka je naprosté zlatíčko, to je úžasné dítě, vůbec se nevzteká, je s ní ale veliká sranda, ta bude komediantka veliká. Naprosto mě fascinuje, jak je každé z dítek naprosto jiné. Vychovávat ji nijak extra nemusím, ani nestíhám, ona se učí všechno za pochodu a tak nějak přirozeně. Teprve začíná spojovat dvě slova, takže mluvení nic moc, ale je neskutečně všímavá a bystrá. No a je to typický benjamínek, všichni ji rozmazlují, ale rozmazlená přitom vůbec není. Fakt zlatíčko :o).

Bubíškovi gratulace veliká, psala jsem krátce na MSN, snad došlo. Akorát do alba na fotečky se nemůžu dostat.

Alí, asianofil?? Chystám se na kurs tarotu, tak teď spíš čarodějnice??? :oDDD

Jinak Janám teda chci říct, že pochybnosti s předškolákama jsou asi normální. Usuzuju podle sebe a mamin v okolí. Prostě o těch svých dětech pochybujeme, a ony jsou přitom úžasné. Taky jsem přemýšlela, jestli je Péťa na školu zralý a vida, premiant už v první třídě. Dodnes se stydím za to, že jsem mu nevěřila, a on to tak přirozeně a lehce zvládá.
Janna + 2 berušky 22270
26.11.2007 10:13:13
Skoro nastejno, Jani :o)

Proč myslíš, že by Míša ještě na tu školu neměl? Je to přece ještě skoro rok, to ještě vyspěje.
Já o Verunce vůbec nepochybuju, ona na to má, určitě, ale já to jaksi nemůžu zkousnout ;o)))
Nevím, jestli jsem vám psala, že jsme byly v té školičce....no hrůza holky, připadala jsem si tam jak blbec. Ty děti jsou tak ambiciozní a ty rodiče ještě víc! P.uč. hned na začátku řekla, že se budou hlásit a tak, že už si jako budou hrát na školu. Tak Verunka to teda dodržovala, ale ostatní děti ne, tudíž vykřikovaly odpovědi a tak, a Verunka nic, takže vypadala jako že to neví. Pak psaly takový obloučky, všichni už to měly, dělaly něco jinýho, ale pečlivka Verunka ještě psala.... tak jsem z toho ještě víc na větvi, že bude trdlo. Ségra mi tvrdí, že učitelka si toho všimne, že je pečlivější, ale že to umí, ale já nevím, je taková neprůbojná...

Tak jsem se vykecala a jdu dodělat ty vánoce, kocour to tu rozhrabává spolu s Martinkou a dělaj mi v tom pěknej bordel.

Hezký týden přeju!
JANA + 2 prckové 5158
26.11.2007 9:38:17
Bubí, ti jsou nádherní!!! Máš doma super bandu! Moc ti přeju ať už jsi fit, budeš to potřebovat. To musí být pro tělo záhul odnosit dvojčátka! Rodila jsi nejspíš císařem, že?
Janna + 2 berušky 22270
26.11.2007 9:37:14
Bubí, jsou nádherníííí!!!! ňuchňuch, já chci taky malý miminko :o)
A co na ně Dáda?

Tak hlavně se dej pěkně po zdravotní stránce do kupy, ať máš dost sil na péči o ty tvoje čtyři chlapy :o)
Ten datum jsem jaksi popletla, že, ale usoudila jsem to z toho, že jsi mi psala 8., že se včera narodili :o) tak se omlouvám.


My včera upekly perníčky, něco tu trochu nazdobily, teď v týdnu to doděláme. Perníčky jsou dost zajímavý, dělala je s námi i Martinka, takže tvary jsou všelijaký :o)
splechtulka & M+J+R 35354
26.11.2007 6:42:47
Bubíšku gratuluji! Ať jste hlavně zdraví a spokojení a ať se aspoň trochu vyspíš.o))) s dvojkama to asi bude záhul.o)
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
25.11.2007 18:12:48
dala jsem k sobě do alba pár fotek
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
25.11.2007 17:54:13
Ahoj všichni.

Kluci se nám narodili 6.11.2007
Všichni jsme v pořádku. Ale narodili se dřív a bylo vše zase nahonem. No hlavně, že už jsme doma a dávám se dohromady.
Přibrala jsem v těhu 9 kg jako s Dádou a už mám míň jak před těhu. Tak to jsem ráda. Ale ještě se necítím úplně fajn. Ale kluci jsou překrásní a moc hodní, tak jsme z nich všichni nadšení.

Dodatečně všem oslavencům vše nej nej nej.

Zkusím dát do alba fotky.
JANA + 2 prckové 5158
20.11.2007 15:54:02
Skvělýý! Janině posílám obrovské gratulace!!! Několikrát jsem se tu ptala, kdyže má termín a šup! dvojčátka jsou na světě! Přeji celé rodince hodně zdravíčka, štěstíčka, porozumění a síly do budoucna. Kdyby se našla chvilička, tak nám sem Jani napiš, jak si vedete a třeba i nějakou fotečku. Posílám mooc pozdravů!!!

U nás také nic nového, Míšu jsem z toho plavání odhlásila, Julka začala ve školce spát (zatím celkem úspěšně) a já si hledám práci. Míša příští rok začne na 90% také chodit do školy a mám z toho ty samé pocity jako Ty Jani. Příští týden máme schůzku ve školce se zástupci škol, tak jsem na to zvědavá a chci se zeptat na psychotesty, protože mi přijde, že ještě na školu není zralý. Tak uvidíme.

Všechny zdravím a koukejte se také ukázat!

splechtulka & M+J+R 35354
20.11.2007 14:58:18
Všem oslavencům přeji hooodně štěstí, zdraví a kopu hraček.
Unás se marodí, už třetí týden, statečně si to tu všichni předáváme.
Janna + 2 berušky 22270
20.11.2007 11:49:41
mno a ještě jednou já :o)

Gratuluju všem oslavenečkům, mocmoc zdraví, radosti a štěstí a spokojené rodiny. Je to hrůza jak vám vyrostli,co? Hrozně to letí :o(

U nás nic nového, furt jsme v jednom kole, teď ještě k tomu všemu začala Verunka se školkou chodit bruslit (teda od nich za třídy chodí zatím jen dva) a dnes se půjde poprvé podívat na takovou školu nanečisto, bude to každý týden. aby nebyla moc v šoku, až tam v září nastoupí :o) Jsem z toho pěkně na nervy, je mi to tak hrozně líto,fakt,že už je tak velká, jsem cíťa :o(

Jinak zdravý kupodivu jsme. Netroufám si teda říct, že to vydrží, ale možná na to má vliv i ta solná jeskyně? no snad to k něčemu bude.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 6145  [Dalších 6045 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.