| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 2804  [Dalších 2664 >>]
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354
1.1.2012 11:43:34
Ahoj všichni,

krásný nový rok, hlavně zdraví, spokojenost, lásku...

vyrábět PFko jsem loni nezvládla, tak aspoň takto. Martin se mnou vydržel včera do půlnoci, tak jsme si přiťukli džusem :-), páč jsme oba trochu nachcípaný. To je taky důvod, proč jsme doma. Tatínek s Lukášem jsou do dneška s kamarády na Vysočině.

Vánoce u nás v pohodičce - Ježíšek se "trefil". I když - s Ježíškem jsou kluci na pochybách (tedy Martin). Lukáš mě už před rokem bombardoval otázkami - jak to malé mimino z jesliček může vynést kolo do 4. patra a podobně... Martina jsem letos ještě trošku zmátla hláškou "ještěže dárky nosí Ježíšek, za toto neposlouchání bys ode mne nic nedostal"...

Jinak škola - no, Lukáš v pohodě, Martin - sem-tam přinese poznámku, že je nepozorný nebo že mluví při hodině. Paní učitelka to řeší tím, že má doma krom normálního úkolu napsat ještě jednu stránku. To se mi nejeví moc dobře, Martin mi u toho brečí a vzteká se - myslím, že je toho na něj dost. Hned teď 4. ledna máme třídní schůzky, tak chci s učitelkou hodit řeč.

Zdravotně se jakž-takž držíme. My měli před Vánoci v práci (e-shop) šílený záhul, takže například dárky jsem balila v noci z 22. na 23.12. asi ve 2 hodiny ráno :-(... ani se nedivím, že jsem celý prosinec permanentně nastydlá. Teď se mi udělala docela velká boule na patře v ústech - blbě se mi jí i mluví. Zuby mě nebolí, tak nevím, co to zas je... asi zítra pomažu k doktorce, snad přímo na zubní...

Tak tolik novoroční hlášení od nás.

MĚJTE SE FAJN A DRŽTE SE!
Šárka, Anička 30.8.05 39525
31.12.2011 11:06:40
Hani, hm, to je super ty hračky :-( My máme 2 zu zu křečky a jezdí dobře. I když si s nimi hraje hlavně naše kočka :-)
Sauny, ty taky pořád bojuješ :-(
U nás svátky šílené.. Měla jsem dovču 23., jinak práce. Makala jsem jako šroub, neviděla jsem ani jednu pohádku. Navíc si tchyňa zlomila rameno, takže se staráme i o ně. Ale jedno pozitivum to má- jsou to první Vánoce, kdy jsem zhubla ~z~
Dárky- Andulka se štestím rozbrečela- dostala tu herní konzoli a víc nic. Už ví, že Ježíšek není, tak se mě potom pořád ptala, jestli budeme mít penízky na jídlo. Trdlo....
Mezi svátky na mě v práci pacošci nahrnuli všechny bolesti světa- tohle období je vždycky citlivější...
A dneska Roman pozval velkou společnost k nám domů. Jsem taaaak unavenááá...
mapina+3 kluci(01,05,11) 29057
30.12.2011 10:24:23
Ahoj ,dnes máme konečě trochu volnější den, po Štědrémx dnu jsme jezdili po návštěvách,ale musím říct´ že jsem si Vánoce docela hezky užila.
Kluci byli s dárky snad spokojení,super je hra Titk tak bum, u toho se skvěle bavíme.Kuba dostal ladičku na kytaru a stojánek´tak z toho měl taky radost. no a Vojta lego,plany mobil a taky oba dostali knížky.
Nejhezčí dárek pro nás byl Matýsek, včera se poprvé smál nahlas, je s ním sranda.
Užijte si zítra konec roku a do toho příštího přeju všem jen to nejlepší.
18.11Sauni13 24930
29.12.2011 14:58:15
Ještě jsem chtěla k Hani,ségra je statečná holka,tolik dětí,smekám...pomoct neumím,ale budu upřímně a ze srdce držet palečky,aby se jí něco zadařilo!!!
U bráchy mají čtyři kousky,a vím jak moc je to náročné na všechno.....a ségra je taková ,,borka" že se snaží ,,zachránit"i děti nevlastní....(Nenapadají mě dnes žádné správněé výrazy~a~(.
Ať se co nejdřív zadaří!!!!!!!
18.11Sauni13 24930
29.12.2011 14:54:22
Hani,tak to nas...,takové dražší,vlastně značkové věci a stejněje po nich prd prd...U nás si Štěpán vysněnou pistol rozsedl za půlhodiny a u jeřábu chyběl díl....Ondra je puboš,tak všechny dárky tak jako odkejval...Loni se radovali hrozně moc a letos mám pocit,že jsou mírně ..ehm..rozežraní???

Nejlepší zápich byl,když jsme byli dát na Štědrý den zvířátkům do lesa,trošku! jsme se zamotali,a když jsme skoro za tmy konečně vylezli z lesa tak Štěpánek sepnul ruce k nebi a vyřvával:,,Děkuju,Ježíšku!"....byli jsme rádi,že jsme v šest večeřeli(jindy začínáme aspoň o hoďku dřív).

Jinak Štěpánek trochu srajdí-nevím z čeho,celkem nikde nebyl,téměř nejí,hubený je jak koza :-( a jediný ,který to u nás nepotřebuje se s prominutím ,,vysírá z podoby".

Práce: Byla jsem pět týdnů na zkušené v nové práci,mám si jít pro smlouvu za 14 dní...Práce mě tam nebaví,jsem špinavá a zmrzlá....Dělám kalkulace cen,ale jsem hodně ve výrobě a na place,neboť je to práce s kameny,pomníky, kontroluju co chlapi udělali,co se má naložit,kde co je....Penízky tomu neodpovídali,je to na dojíždění-hodně projedu,se Štěpánem a školkou náročné,ale lidi tam dobrý -krásně mě vzali-většinou chlapi,kterým tak trochu ,,velím"-stráááášně jsem se jich bála,jednání slušné,na vánoce jsem odcházela s bohatým prezentem,byla jsem pozvaná i na besídku...ale zkrátím to -děsně jsem to odmarodila/tu zimu-když stojíte venku na místě.něco kontrolujete v inverzi-žádné teplé oblečení Vás bez pohybu neochrání/-spodek,močák a nachlazení....Holky,šlápla jsem úplně vedle :-( ....No nic, s majitelem jsem si plácla,že po Novém roce nastoupím-nic jiného nemám, i když je to víc mínus než plus,a vím,že bych se stejně poohlížela jinde...No a manžel přišel s tím,že jim mění provoz,že půjdou na tři směny v práci!-což jsem v pr...protože nikoho za zadkem nemám,kdo by mi dal kluka do školky(ze školky mi za úplatu pomáhá kamarádka),a od Nového roku má v práci přísný zákaz jakéhokoli přehazování směn-do teď to šlo...Takže jsem nahraná....protože fakticky teď můžu dopráce jen na ráno,bez dojíždění,protože to nikam jinam nedám...gggrrrr.Začínám si slušně zoufat....Holky ,holky....no zas jsem si vylila srdíčko-a zas to nějak snad půjde...

Vánoce máme za námi...tak Šťastný vstup do nového roku,pevné zdraví Vám i celým Vašim rodinkám,pohodovou stálou a bavící a aspoň přiměřeně slušně ohodnocenou práci všem nemateřskodovolenkujícím...

krupice. 33843
28.12.2011 23:31:46
Holky, chtěla jsem se zeptat, nevíte někdo o práci na doma, nejlépe na PC? Hledám pro ségru. Je v docela blbý situaci a od ledna přijde i o práci na doma. Jejich firmu koupila konkurenční firma, proto o práci přijde. Navíc má od září v péči manželovy 3 děti z prvního manželství - tedy dohromady 5 dětí, splácejí půjčky, které si vzali, aby vyplatili bývalou manželku. Ta je tak trochu sociopat a blázen, přetahují se stále o děti, i když o ně nemá zájem a neplatí zatím žádné výživné. Pracovat jít ségra nemůže, protože nejmladšímu jsou 2 roky a s jedním s těch starších kluků se musí každý den učit - má nějaké ty poruchy učení a vůbec, je to na dlouhé vyprávění. Navíc v jejich kraji je o práci opravdu nouze. Se svým bakalářským titulem by mohla tak leda do kravína. Kdybyste měly nějaký tip, budu vděčná.
krupice. 33843
28.12.2011 21:49:32
Tak jsem byla dneska reklamovat ve sparkysu toho zhu zhu psa. Vyplnili reklamační protokol a do 30 dnů se mi ozvou. Přede mnou tam taky lidi reklamovali nějakou hračku a hned po mě už tam čekal pán s další reklamací...Garáž asi nějak slepíme či co.
Petinka24, Tomík02/Vojtíšek05 22725
28.12.2011 14:44:48
Hani, myslím, že říkali, že pro reklamaci nemusí být krabice, ovšem, pokud chceš zboží vrátit, to už by být měla.
Odůvodňovali to tím, že bychom jinak museli mít sklep plný krabic, kdyby náhodou...takže držím place.
Kluci dostali osvědčené Lego, a žádné jiné blbiny (kromě pokladniček, skákacích kuliček a podobně)v podobě reklamních hraček neměli. Je fajn, že už jsou starší...dostali k tomu společenské hry - zatím vede Ubongo, tak máme o večerní nudu postaráno ~z~
Každopádně, mít holčičku, tak nevím nevím ~:-D takže tě i chápu ~6~
krupice. 33843
27.12.2011 18:10:08
Ahoj holky, zdravím po Vánocích. Konečně jsem se trochu vyspala. Ježíše byl letos bohatý, ale z některých hraček jsem celkem otrávená. Myslela jsem si, že nekupuju žádný šmejdy, ale... Patrikový garáži neustále vypadávají sjezdy, jeho pejsek zhu zhu udělá metr vpřed, pak se zatočí směrem dozadu a padne na bok. Zhu zhu potvoru půjdu reklamovat (doufám, že to není záměrem), ale s garáží je to blbý, neboť jsem už vyhodila krabici. Nevím, jestli by mi to v bambuli vzali bez ní. Máte někdo zkušenost?
Danda mořskou vílu ještě ve vaně nevyzkoušela, neboť se u ní vztekala tak, až jí to Dan zabavil a u winx jí zase nedrží křídla~8~
Ale jsem ráda, že jsem to přežili ve zdraví, žádná blicí viróza nás nepotkala. Sice děti kašlou a Patrik má rýmu, ale teploty žádné a tak jsem se mohli sejít v neděli celá rodina u babičky. Na to jsem se asi nejvíc těšila a je to vždycky velká neznámá, jestli budou všechny děti z zdravý.
Tak já jdu. Danda se tu opět vzteká u nějaké hry a Patrik rozebírá jedno (myslela jsem si že kvalitní) policejní auto.~8~
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 2804  [Dalších 2664 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.