| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 2804  [Dalších 2654 >>]
Janes+Ondra08/05+Matěj 10/07 25813
19.12.2011 21:02:27
Ahoj holky, tak teda něco pro vás všechny. krásné a pohodové Vánoce a do roku 2012 jen to NEJ !!!

mapina+3 kluci(01,05,11) 29057
10.12.2011 18:41:51
Hani, šikovní, to oni jsou, ale vzorní bych neřekla :-) Na KUbu leze puberta a Vojta je docela vztekloun, na všechno má milion odpovědí a výmluv, no někdy je to síla. Ale jinak to jde:-)
Díky za odkaz na deníčky, taky máme přeinstalované PC a odkaz nemám.
Dala jsem nějaké nové fotečky.
krupice. 33843
9.12.2011 23:03:30
Hurá, pracny jsou hotový. Tak ještě dalších 5 druhů, možná přidám i něco dalšího. Jak znám Patrika, bude se i na cukroví vrhat, takže obvyklé dávky nebudou stačit na dlouho.

Mapi, adresa je "http://rodina.cz/srpnatka05". Taky jsem to nedávno pracně vymýšlela. Přeinstalovali jsme počítač a adresa byla včudu.
Kluky máš teda šikovný a vzorný. Tedy dělají, co se od nich očekává, včetně Matýska~t~
9.12.2011 20:15:48
Prosím, chci přidat nějaké fotečky do deníčků a nepamatuju si přesnou adresu. Poraďte:-) Dík
9.12.2011 20:07:30
Ahojky, u nás přípravy na vánoce nic moc, mám upečené perníky, chystám se ještě na 2 druhy cukroví, zbytek dostanu od mamči a od babičky.Zítra jedeme pro stromeček a na předvánoční školní trh. Bereme jen Matýska, starší kluci jedou s našima do divadla a pak na Staromák.
Škola u nás v klídku, jsem ráda, že jsem Vojtovi nedala odklad- škola ho baví, pořád čte a i kamarády si našel.
Kuba je samostatná jednotka a zvládá všechno celkem sám, teď rozmýšlíme, zda ho přihlásit na 8mi letej gympl.
Jinak se mám fajn, někdy je to sice fofr, rozvést kluky na kroužky, ale jde to . Matýsek je hrozně hodnej, včera mu bylo 7 týdnů, v noci se budí jen jednou, tak se i krásně vyspíme.
krupice. 33843
9.12.2011 18:47:40
Ahoj holky,

dneska odpoledne jel Dan do Ikey pro stromek. Prý to bylo skoro o život, lidi se tam hádali, odhazovali stromky jak divý...Loni to bylo vpohodě, byli jsme tam oba, vybrali jsme během 5 minut a bylo to. Dnes prý i 15 minutová fronta na zaplacení~8~. Ale stromek máme, krásně nám voní čerstvě zasklená lodžie.

Jinak cukroví zatím nee. Včera jsem teprve zadělala těsto a večer začnu s Dadnou vytlačovat pracny. S dárkama je to lepší. Letos jsme se poprvé domluvili, že si nebudeme dávat mezi dospělýma (odpadli mi tedy ségry a švagři), ale přibyly 3 velký děti, který má teď ségra v péči. Takže ségra má teď 5 dětí, druhá ségra 2 dospělý, z toho synovec je ženatý a čekají mimčo (sakra, já už budu prateta)...zkrátka pořád je koho obdarovávat~t~ Nejhorší je vymyslet dárek pro mamku a to tedy ještě nemáme.
Sparkys mi dneska poslal mail, abych zhodnotila jejich obchod. Tak jsem jim přidala móc "pěkný" hodnocení~o~

Úklid až tak moc nežeru. Tedy oproti mamce, která vyndavala skleničky z vitrín a leštila každou pitomost. Uklízím spíš průběžně. I když ta okna jsou příšerná. Donutila jsem se umýt obýváková balkonová maxiokna a zasklení lodžie, ještě mě čeká dalších 7 obývákových oken, z toho nejhorší jsou ta neotevíratelná~n~. Na to, že ten obývák není velikostí nic moc, tak to je samý sklo~8~ Nedávno jsme tapetovali a v pondělí nám konečně přijdou namontovat objednaný nábytek. Už se strašně těším, nejvíc asi na knihovnu~:-D

Zítra pojedeme nasát atmosféru na Staromák. Přijede i mimopražská ségra s 5 dětmi, tak se těšíme.
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354
9.12.2011 1:19:19
Ahoj všichni :-)

Perli, to je škoda, příští víkend jsme mimo Prahu - ujídžíme předvánočnímu shonu na víkend do Krušných hor... (snad teda bude sněžno, mám v úmyslu lyžovat).

U nas skola dobry - Lukas je naprosto samostatna jednotka. Sem-tam se mu vnutim do skolniho batohu, abych byla v obraze co se jako učí a pod. Matika mě míjí úplně - onedá se mě maminka jedné spolužačky ptala co říkam na tu geometrii - ehm, neměla jsem ani tucha, že něco takového dělají...
Martin - no, do psaní se mu moc nechce... dneska měl psaní navíc, protože kecal v hodině... byl to masakr. Sice frflá, ale píše vcelku pěkně, začínají psát perem. Jinak snad dobrý. Ač umí plynně číst, tak je docela přizpůsobivý a poslušně četl slabiky. Ne sice 3x jak říkala paní učitelka, ale četl.

Jinak trochu fofry - oba chodí 2x týdně nna volejbal, naštěstí stejný termín. Samotné si je ještě fakt netroufám pouštět, musejí přecházet čtyři pruhy silnice - a to ja psychicky nedam :-((( tož uterky a čtvrtky jezdím z práce brzo. Akorát zase chodím brzo ráno, kluci se vypravují s Tomášem.

Jo a Vánoce - více-méně dárky máme. Nemíním to přehánět. Takže každý dostane jeden "větší" dárek (Lukáš vrtulník na ovládání, Martin - tam ješte řešíme) a společně stolní fotbal. A pak jenom drobnosti.

V rodině (švagrovci) si dospělý mezi sebou dárky nedáváme už třetím rokem. Pro děti si vzájemně dárky "přídělujeme" :-).

S úklidem jsem na štíru, ale ony ty Vánoce budou i ve svinčíku - a mmch, Ježíšek se taky narodil v chlívě...
Pečeno mám perníky a nějaké sušenky, linecké asi zítra a tak. Vanilkové rohličky už mi stačili sežrat kobylky, takže ješte ty...

Tak a jdu, protože za několik málo hodin vstávám!... Dobrou!
Perlička + cácorka 07/05 25608
8.12.2011 19:41:21
Ahoj holky :-)
Kíčí to je na hlavu, vždyť ty naše prťata nic neuhlídají, s Verčou pořád něco ve škole hledám, já bych tu úču snad sprdla...
Jinak Vánoce řeším, jako každoročně, jsem ráda, že stihnu normální úklid natož pak nějaký extra, dárky zaplatím po internetu (už mám všechny )a pro stromek se vydám do sklepa - po dohodě máme od minulého roku umělý - šetřme naše lesy :-) a pár živých větviček ve váze.
JInak pro inspiraci - Verča dostane nějakou knížku a oblečení od babiček, od nás interaktivní tabulku s úkoly a interaktivní globus pro děti, karetní hru Pictureka a ještě uvazuju o nejaké dražší deskové pro menší prťata.
Pro tchýni máme nový obyč. mobil a něco z Ikey, pro mamku od své šikovné šéfové přehoz na postel - patchworkový a pro taťku dárkový balík různých extra mňamek a dárkový poukaz do pivních lázní na masáže a koupel v pivě :-))
A navíc jsem překecala chlapa, že se mnou pojede příští víkend do Prahy nasát atmosféru na Staromák a vůbec se jen tak projít (bez Verči už jsme nebyli sami hodně dlouho nikde přes noc),tak jsem si naježila dárek i sama ...
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 2804  [Dalších 2654 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.