| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 2804  [Dalších 2644 >>]
Želvik 52389
8.12.2011 15:56:32
Kičí, to je pech s náušnicí...ta učitelka taky neuvažuje, taková chvilka píchnout do ucha a mohl být klid ~o~
S dárkama to mám pořešené, jen tchýně zatím nedostane asi nic bo jsem bez nápadu~k~
No hraček máme tolik, tak doufám, že Ježíšek nebude přehánět. Osobně bych zrušila dárkování v širší rodině, se švagrovkou se povedlo takto domluvit, ale moje ségra nechce ani slyšet, tak je toho pak fakt nějak moc. Nějak mě ty svátky štvou, obchody jedou už snad od října s nátlakem v letácích,....hnus. Ale že se leze do práce i na štědrý den (viz pošta a tak~q~) to mě štve nejvíc. Prostě shon do poslední chvíle.¨
Aspoň že cukroví už je napečené, jen dolepit, dva nepečené druhy upatlám těsně před a prdím na to.¨
Holky, jinak honem do Ikea pro stromek a můžem se těšit ~3~
Šárka, Anička 30.8.05 39525
4.12.2011 8:46:38
Kičí, někdy to na člověka padne, když je na všechno skoro sám.... Se drž,držím palce, ať se ti zas nerozjede nějaká psychická hnusohnuska..
Hani, hodně dobré s tím dárkem, by mi lítaly od pusy hodně sprostá slova!
Vánoce u nás vyřešeny. Pro Ani pořízená herní konzole k TV z druhé ruky a Roman už má objednaný krásný popelník. Ještě něco vybereme dětem od Romanova bratrance- ale to kupujem dycky mezi svátky, chodíme k nim později :-) Naštěstí máme v rodině domluvu, že dospělí si dárky nedávají, ufffff!
Andulku naštěstí reklamy nějak neberou, kouká hodně na Nickelodeon, tam ani žádné nejsou.
Tak ahojte, přeji krásnou druhou adventní neděli!
Kičína, Sona Richard Hanka 28473
2.12.2011 21:49:30
Co se týče vánoc, měla jsem spadeno na toho křečka, furt jsem to zvažovala, je to přecejen dost peněz. Přišel leták z Globusu, že mají některé sady za 399,-kč a mezi nimi ten hotel, co se mi líbil nejvíc. A k tomu byl navíc jeden křeček zdarma. Takže mám za 399 dva dárky v celkové hodnotě nějakých 900, co by to stálo jinde. Hurá. Teď ještě nějaké knížky, pastelky a pod. A tím končím. Na reklamu prdím, Soně se líbí samozřejmě všechno, co vidí v tv, ale naštěstí, vcelku rozumí, že to jsou kraviny za spoustu peněz, co ve skutečnosti nejsou tak super, jak v té tv. Mně se docela líbí igráčci, hodně o tom přemýšlím, mám v rodině celkem tři holky ve stejném věku, tak jim často kupuju dárky stejné, nebo aby se doplňovaly. když se budou navštěvovat.
2.12.2011 21:42:15
Ahojky holky, jdu na chvilku za váma. Nějak mi není nejlépe po duši, mám toho nějak dost. Manžel furt pryč, chápu to, je to důležité, ale pro mne náročné. Dneska jsem se moc nevyspala, měla jsem u sebe obě děti a nebyl to rozumný nápad, jakmile začal malý houkat, hned jsem ho odnášela, aby nevzbudil Soňu, jindy bych normálně jen vystrčila nohu z postele a pohoupala ho a on by zas zabral a já taky (zaplaťpánbůh za houpací postýlku). Takhle jsem kvůli Soně hned vstávala a malýho odnášela vedle, tak jsme se nevyspali. Pak jsem měla docela hodně práce, o bordelu kolem sebe ani nemluvím, dělám, že to nevidím.
Soňa mi přišla ze školy bez zlaté náušnice, nejdřív dostala nařezáno, pak jsem se dozvěděla, jak to celé bylo a bylo mi to moc líto. Náušnice se jí zamotala do mikiny, tak jí nějaká starší holčina pomohla jí sundat. Soňa šla za učitelkou, aby jí na to dala nějakou krabičku nebo něco, aby to neztratila. Učitelka jí řekla, že nic nemá, že si to má dát do penálu. Je vcelku jasný, jak to skončilo, náušnice nikde, prohledali jsme penál, tašku 1000x, pak jsem volala do školy, tam prohledali třídy, kde malá byla, šatny, zkrátka nenašla se. Vím, že učitelka tam má dětí hodně, vím, že je to nad rámec jejích povinností, ale kdyby doprčic si udělala minutku a tu náušnici jí píchla zpátky do ucha, nemusela jsem s tím strávit hodinu hledáním a další lidi, co pak prohledávali školu... A o pláči, když Sonina zjistila, že naušnice není, ani nemluvím. Teď jsem vyhrabala staré, co nosila jako miminko, tak je má, ale samozřejmě jsou jí malé. Domluvili jsme se, že si o ně napíše Ježíškoci a uvidíme, jak to dopadne.
A nakonec vytáhla notýsek, že mají ve škole vši, super, až je chytne do jejích hustých vlasů, máme o zábavu postaráno... Zatím je nemá, ale já se tu od tý doby drbu jak šílenec (psychika je mocná čarodějka
Tak byl ten den tak záživný, až jsem z toho teď dostala menzes
krupice. 33843
1.12.2011 21:26:42
Ahoj holky,
já jsem z toho předvánočního byznysu doslova znechucená. Reklamy mezi Animáčkem udělaly svý a všechny děti zřejmě chtějí mořský panny se svítícím ocasem. Všude už jsou nějakou dobu vyprodaný, na internetu a na MMB se prodávají 2x i 3x dráž. Není vyjímka, že se vydraží za 1300,-. Já jsem nakonec objednala jinou mořskou pannu a když už mi ji Dan jel vyzvednout, našla jsem na e-shopu Sparkysu tu svítící pannu za 550,-. Volalal jsem tam, prý poslední kus. Ihned jsem to objednala a zaplatila převodem i s dopravou a dneska mi volali, že prý ta panna není. Byla jsem pěkně nasraná, určitě ji dali někomu jinýmu, ale v čekárně u doktora s Dandou jsem se s nimi moc hádat nemohla. Teď doufám, že ještě bude ta druhá panna, na kterou mi dneska vypršela rezervace~8~. To samý je s monster high, kterou zase shání ségra.

Škola - už bych to taky měla ráda vyřešený. Včera jsem byli v jedné základce na dni otevřených dveří, chystáme se ještě do 3~8~ Loni jsme to nějak prošvihli.Chtěla bych to neřešit a dát ji do té, kam patříme. Jenomže jsem slyšela dost negativního, chjo. A jsem ráda, že jsem dala odklad. U Dandy jsou třídy podle věku. Z jejich třídy šla do školy pouze jedna holčina červnová, všechny ostatní letní zůstaly. Ta holčička je dost nešťastná, jelikož jich je ve třídě 14, chybí ji kamarádky a stýská se jí po holkách ze školky. Občas musíme dělat pro Emu "hrací" srazy. Taky pořád někde něco nechává a zapomíná, její maminka je víc v papírnictví než doma~t~ V úterý jsem naklusala do školky na konzultační hodiny, jelikož mě moje dcera neustále vytáčí, počínaje vztekacíma scénama, když se má ve školce oblíct, konče neustálým skákáním, křičením a zlobením. Tak mi bylo řečeno, že je šikovná, všechno umí, když jdou ven je první u dveří a klidně by už mohla být ve škole. Mám trochu podezření, že mi posílají domů někoho jinýho~8~
21.11.2011 8:07:07
Ratu, škola u nás v pohodě. Andulku baví, už jsme si obě zvykly na úkoly. Školku zpátky bychom nebraly ani za nic. Poslední rok se tam A nudila, myslím, že smíšené třídy s prťaty nejsou pro předškoláky to pravé ořechové.
ratunka 32460
19.11.2011 20:22:54
Teda, Hani, dobrá rozcvička a krásně jste to zvládli. Jste borci, já bych asi stresoivala, hulákala na Vavocha, to by bylo.
Číslo na toxikologii nemám, ale asi najdu, raději.

Šáry, tak už jste v novém a BAmbule slaví maroděním???Bobek.

Holky, co škola???
19.11.2011 11:31:17
Ahoj holky,
včera jsem v noci konečně douklízela a doskládala věci v novém a dnes po sto letech lenošíme :-) Je to paráda, i Beruška si zvykla na větší prostor velmi rychle, lítá tu jako blázen.
Vánoce- Romanovi dám nějaký pěkný popelník, máme terásku, kde si konečně může v pohodě dát svůj doutníček. U Andulky uvažujeme o Kinectu- konzola k TV, hry se ovládají pohybem těla hráče. Je to docela sranda a i makačka. Máme kámoše, který ji dokáže pořídit za nižší cenu, takže to finančně dáme.
Jinak Anduli zase nemocná, opět ledviny, se asi zblázním, čuránky má jak kalnou břečku, má horečku a leží jak placka :-(
Lubajz + Apolenka+Tonička 26731
17.11.2011 6:13:40
Ahoj všem.
Tedy, Hani..... Je úplně jedno, koho to byla chyba, hlavně že to dobře dopadlo. Telefon na toxikologii mám také v mobilu, od té doby, co si Tonička jako mrně pochutnala na květech voskovky.

K Vánocům to u nás vidím s Apolenkou jednoduše, dostane nějaké dětské knížky s velkými písmeny, aby si mohla začít pomalu sama číst. Horší je to u Toničky. Máme doma hromadu všeho a nechci moc rozšiřovat sbírku...

Moc držím palce Saunerce s prací. A také Ratunce, ať to vyjde.

A vám, co si teď užíváte radosti s těmi nejmenšími, hlavně hodně sil, klidné noci a spokojené potomky.

13.11.2011 15:30:58
Ahoj, co se týče křečka, moc toho nenapíšu, protože my máme jen jednoho a k němu autíčko. Křeček běhá po čemkoliv, (i když na koberci sbírá třeba vlasy a pak se mu zaseknou kolečka) kus ujede, pak se otočí a jede jinam. Při nárazu do čehokoliv změní směr a zas jede jinam, takže když zajede třeba pod skříň, za chvíli se zas objeví. Akorát prahy nezvládá, na to najede předním kolečkem a konec, nesjede. Ale co mě na něm nejvíc baví jsou zvuky, které vydává, je to srandovní. Ozývá se, i když si s ním člověk přestane hrát, zkrátka dokud se nevypne. S autíčkem jezdí úplně stejně, protože tam má díru na ty zadní kolečka. Nemáme žádnou dráhu, právě chvi zajít ke kamarádce, která má velkou výbavu a okouknout, jestli koupím nějakou dráhu nebo radši dalšího křečka, když to stejně jezdí i po podlaze. Viděla jsem kočárek na miminka, to by se mi líbilo asi nejvíc, jak znám Soňu, tak to jí nadchne.
Křečka máme od minulých vánoc, Soňa ho táhla i do školky i do školy a funguje furt, akorát občas chce rozebrat a vyčistit ta kolečka
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 2804  [Dalších 2644 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.