| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 17861  [Dalších 17801 >>]
Evickaaa 28584
4.6.2013 14:04:12
http://www.youtube.com/watch?v=2XBA8ft5u5Y&list=UUqCGsGnGygMLMLfWOMgK2hg&index=2
Evickaaa 28584
4.6.2013 14:01:27
Foto před narkózou když se mu to stalo :-(


v nemocnici
po narkoze celý dva dny zvracel....měl i lehký otřes mozku



taky jedna Karolínka...před vystoupením v Junior talentu kde vyhrála speciální cenu poroty


tady ještě když byl OK



Evickaaa 28584
4.6.2013 13:51:19
ahoj Holky,tak jdu podat hlášení ~a~
je to 3týdny zpátky.Adámek spadnul z houpačky a ještě ten večír musel na sál pod narkózu.po týdnu splaskl otok,dostal sádru a dnes na kontrole RTG ...kost se mu pohnula.Zlomil si ji tak blbě v kloubu na 2x
Volal primáře at se na to podívá a skonzultujou to,ale operoval.Tak nás poslal domu,vzal si na mě číslo a prý mi během dneška zavolá a dá vědět,zda by musel Adámek ještě dnes znovu na sál,tentokrát asi už na dráty~n~
Holky,já od rána nejim,jsem nervozní a telefon furt nic.Je to pravá ruka,naštěstí v neštěstí on je levák
Lenka, Terka 4.06,Anicka 10.07 28466
4.6.2013 10:05:13
Ahoj holky,
povodne asi zasahly vsude... u nas je reka taky pekelne rozvodnena, nastesti ma veliky koryto a tak se vylila "jen" na prilehle cyklostezsky a plaze... Nicmene nic takoveho jsem uz dlouho nevidela...

Borelioza se nepotvrdila, jeste mi volala doktorka z nemocnice, ze se ji to nezda a ze asi chytnu horecky tento tyden a at hned prijdu do nemocnice ze to bude encefalitida, tak si rikam, ze to tak snad sakra nebude.. zatim je mi vyborne.. konecne jsem dobrala atb a streva zase zacinaji pracovat normalne..

Holky jsou zdravy a vypadaji i stastny.. Terezka mi vcera sverila, do koho je zamilovana ze tridy a kdo je zamilovanej do ni.. tak se ptam, protoze zminila asi ctyri kluky, jak vi, ze jsou do ni zamilovany.. a ona.. se tak usmala s temi svymi sesti chybejicimi zubami a rika.. no oni kdyz na me mluvi, tak se Jim tak zvlastne cervenaji tvare... hehe, to jsem se musela vazne smat..

Tak posilam pozdravy z sediveho mnichova a doufam, ze nam brzy prijde opravdove jaro...~;((
Lim-Mat7/99-Voj2/03-Ton4/06 17208
3.6.2013 22:46:46
Ahoj holky.
Jak se tady všechny máte?
....u nás.....u nás je fůra změn. Nejhorší, že i katastrofy....
Nedávno mi zemřel tchán a nějak se z toho nemůžu dostat.
Do toho od února depka...s bolestmi zády....takže už od března neustále rehabilitace....

A dnes... Toník odjel na školu v přírodě... snad budou mít trošku slušné počasí...

A co hlavně vy všechny v Čechách.... jak jste na tom s povodněmi? ...já když to vidím, tak je mi hrozně. Je to šílený....

Jinak Toník si před měsícem sám zase vytrhl druhý přední vrchní zoubek. Je přitom vždy strašně roztomilý. Soustředí se a prostě s ním klimbá klidně i půl hodiny, než si jej vytrhne. U posledního přišel a ještě dodal...koukej a ani mi netekla krev...

A u zubaře byl kouzelný.

Ale nebojte...není to slaďoučký andílek....je to pořádný rarach a potvora. Jeho pubertální brácha mu dává pořádnou školu. No...krotit puberťáka a vychovávat prďolu...to je šílený.....
dirty+tobík 4/06+sebík 4/09 33455
3.6.2013 17:40:56
čau holky!

leni, držím palce, borelióza je svině, věřím, že ji nemáš!

co říkáte na ty povodně? u nás zavřený zš a mš, ačkoli se nás povodně netýkají, dneska mi dokonce volali ze školky, že zítra mají opět zavřeno a přitom na stránkách Prahy 10 se jasně píše, že zítra je provoz bez omezení... tak nevím :)

jinak nic novýho, děti jsou ok, já si před 14 dny zvrtla nohu, ani ne na kotníku, spíš v nártu a doteď to mám nateklý a bolí to, tak se modlím, aby to bylo ok :)

ale ty deště už mě nebavěj, nálada jde k čertu!
Ješťa+3 33814
29.5.2013 21:52:06
Ahoj holky,

moc vás zdravím, my se fakt nenudíme, dneska máme za sebou trhání Kristýnčiných polovyražených jedniček - včera ji Šimonek dal hlavou takovou perdu do zubů, že jí napůl vyrazil, dneska dílo dokonala paní zubařka. Takže první zuby má u nás venku Týna - Jáchymovi nevypadl zatím ani jeden a je řádně naštvaný, jak je to nespravedlivé.
U nás pořád něco, jedna dětská nemoc za druhou, ale nějak se tím snažíme prokousat, jsou i horší věci na světě. Jinak jsou děti fajn, máme z nich radost.
Jáchym chodí poslední měsíc ze školy domů sám a pro mě je to příjemná úleva. Naučil se i odemykat, tak v mých očích tak nějak povyrostl :-)

Mějte se hezky, zase někdy na přečtenou.
Mače 39250
29.5.2013 13:51:07
Hani ani nevíš jak ráda bych si zašla zase zaplavat, ale ten čas.......prostě není probírala sjem to horem dolem a s bídou by vyzbyl občas o víkendu, ale v týdnu jsem jednoznačně bez šance, jedině že bych šla plavat kolem deváté večer, jenže to než někam dojedu a vrátim se domů bude minimálně jedenáct a to nedám vstát ráno v pět.....ach jo........teď sjem už víc jak týden na děti sama a dochází mi energie i na to abych šla do sprchy (což zatím dělám, ale usla bych i ve stoje)
Hanka,Dan 06 Viktor 08 46126
29.5.2013 11:51:34
Leni držím palce ať to nic není a jsi brzo v pohodě,momentálně ve volné chvíli jsme s rodinou nebo se hejbu.|Musím říct,že pohyb mě dost nabíjí a dělá mi radost.Zkuste to!!!
V práci menší perzonální změny,všechno drahé a nákladné a to se odráží a na našem soukromém zařízení.
Opět řeším Danův strach s ošetření u zubaře navštívíme proto motol a i psycholožku,chudák opět měl zánět středouší,vadí mu i vítr.
S Viktorkem jdu příští týden na kontrolu,jeho periodické horečky už zmizeli tak to jsem ráda,a snad to nezakřiknu a ještě musíme na chirurgi tak snad to zvládnem.
Přeju všem krásné poslední květnové dny,mnoho zdraví !
Mače 39250
27.5.2013 8:47:40
To by se mu myslím Leni líbilo:)))v blízkosti oblíbeného týmu, do legolandu blízko, Terezka se mu líbila.)))))))))to nezní špatně.)))))
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 17861  [Dalších 17801 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.