| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 18468  [Dalších 18308 >>]
Fida1 24469
13.5.2010 9:10:53
Miru vítám doma. ~x~

Pett já taky vážím, ale spíš kontrolně jestli vypije dost a taky kojím z obou prsů zatím. Malej pěkně přibírá. Teď mě tak napadá kdy se má začít jen z jednoho?

Jinak zase peru, protože malej se dost pročůrává. Ty newborn plíny jsou nám trošku větší a nic menšího se nedělá tak musím vydržet než nabere.

Gotcho gratuluju ke kontrole. ~R^ Doufám, že to o tom šití budu moct říct aspoň u dalšího porodu. ~:-D
Donutka +3+// 77327
13.5.2010 8:19:42
nazdárek, miru, tak ať zvládáte.
v noci to máme rozdělené 2:1 - mm 2 a já jedno. jsem si polepšila~j~~R^ akorát se nám děti stěhují do postele, ale tři se tam nevejdou, tak jsme dneska měli škatule hejbejte se. L. spí s námi pořád, večer řve a v 11 už nemnám sílu ji uspávat. pak se nám tam nastěhovala dcera, pak tam chtěl syn, tak mm odnesl dceru, která už usnula a se synem šel na jinou postel~t~
gotcho, ty máš teda výdrž!~e~
jaruško, to já jsem za exota se šátkem taky, když se někde objevím~t~
Zavřioči+Em+Li 74118
13.5.2010 8:04:46
7 tydnu, pardon, ne mesicu!
Zavřioči+Em+Li 74118
13.5.2010 8:04:23
Pett, jsou to herecky a herci vsichni, ja bych neverila, jak si takova mala stvorenicka vymysli uz skoro od narozeni a jak se domahaji svych prav!!!

S tou vahou pak dej vedet, segra taky vazila, mala byla taky herecka....jinak segra porad koji z obou jedno kojeni a to ma mala 7 mesicu, proste z jednoho ji to nestaci - tzn., ze vypije hlavne to predni mliko a pribira pekne - ale taky to trvalo, takze neboj!!!
Zavřioči+Em+Li 74118
13.5.2010 8:02:24
Dobre ranko zeny, vcera mi nesla vecer rodinka, takze jsem nemohla prispet.

Mirulinko, vitej doma a at jste brzy zajeti!

Gotcho, my vcera odpoledne taky prdany a vecer - holky, ja to nepoznala, jestli to byli prdany nebo nechtela spat, tak strasne se vztekala, az se urvala do spani - takze mozna prdany, mozna rozmazlenost. No, jinak my se taky s mm stridame, kdyz je doma....clovek se preci jen chvilku vyspi dyl...ikdyz kdyz mala rve, tak mi to stejne neda..to je vyhoda zivnostniku...a nepravidelne pracovni doby.

Holky , dnes na nas myslete, jdu s obema holkama na cvico!!!! smarja, to bude, uz za chvilku musime vyrazit a ja jsem jeste v pyzamu a cpu se jogurtem, abych vubec do sebe neco dostala.

Za nazory na presun diskuze diky - takze, je nekdo vyrazne proti presunu na FB? ze bych to tak pomalinku zacala realizovat.... prisla jsem na to, ze jdu na rodinku a pak rychle taky na FB, jestli tam nemate nekdo nove fotecky, no, asi to tak dela vetsina z vas, co? ~b~ takhle by to bylo vse v jednom...
mambo 100493
13.5.2010 7:30:30
dobre rano holky,
Pett - veta: "dneska to bude opravdu kraticky" me pobavila ~t~. Jsem zvedava na vase pribirani na vaze... budu drzet palce
Mirulinko - vitam te doma
Jinak ja jsem vzhuru od 2 hodin... Valerie zabrala az v 5 hodin. Ty prdy jsou hrozny... dala jsem ji snad vsechno co kdo tady kdy radil.
Jinak dneska prijde na obed Danova teta, tak uz mam uvareno a dokonce i upeceno ke kavicce ))). Ale docela padam na hubu. Vcera vecer tady byla navsteva a odchazela v 10 nez jsem se dostala do postele tak to byla taky chvilka, takze jsem toho opravdu moc nenaspala (((. No dneska v noci hlida Daniel, tak to snad dospim )))
Hezky den vsem ~x~
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
13.5.2010 1:38:22
tak máme dososáno, dokrmeno a konečně můžeme jít spát, už se těším, jsem dneska teda včera ~t~ úplně vyřízená, za chvíli budu mít svaly jak kulturista, bo jsem Týnu pomalu celej den jenom nosila v náručí.

Takže dnes to, děvčátka, bude opravdu kratičký.

Chci přivítat Mirulinku, ať se brzy zabydlíte, sžijete a prostě ať probíhá vše v pohodě a vyhnou se vám všechny problémy. Budeme se tu všichni těšit na fotečky.

Zítra si jdu vyzvednout tu kojeneckou váhu, tak se na jednu stranu hrozně těším a na druhou mám celkem strach co zjistím ~d~ Celej večer pročítám stránky kojení.net a řekla bych, že se řídím všemi doporučenými radami a stejně je to u nás takový jaký je~n~ takže jsem i zvědavá, co mi laktační poradkyně řekne. Jediný co možná dělám špatně a nenapadlo mě to, že Týna tahá jen když jí to hodně teče a to je takovýto přední mlíko spíš na žízeň, pak už na to víceméně prdí, no a to jí nemůže moc zasytit, takže to by zřejmě mohl být důvod proč je pořád taková nespokojená a má nejspíš hlad nebo když se jí náhodou podaří usnout, tak je nejpozději za hodinu vzhůru a řve hlady. No jenže jak ji donutit sát déle a intenzivněji netuším. Zrovna tohle naše noční kojení. Mordovaly jsme se půl hodiny, vypadalo to, že saje a polyká, ale přitom pak na omak rozhodně to prso prázdný nebylo, dost jsem ještě odstříkala a co hlavně, princezna vysosla 120 z flašky jako kdyby před tím vůbec nejedla. NO tak já nevím, buď je to prostě herečka s nominací na Oskara a že sosá jenom přesvědčivě předstírá nebo máme prostě doma otesánka. Však jí zítra sklapne, až to zítra váha proflákne ~t~~t~~t~

tak papa, jdu do pelíšku, zítra budu mít celkem náročný den, spoustu běhání po městě, vyřizování, zařizovaní a shánění dárku Terezce k nedělním narozeninám.

Jinak Gábi, už máte tašku do školy ??? My už jo, doufám, že se bude Terince líbit, mně se líbí moc ~R^ Kdy má vlastně Miška ty narozky, taky teď někdy ne ??? Nebo už měla ???

Jo a Clas, co Sofinka ve školce ?? Líbí se jí? Ty holiny tu docela užije co ?:-( a lepší předpověď není ani na příští týden, taková kosa, fuuuj. Už mi z toho asi klepne, pomalu půlka května a počasí pořád na houby :-((

tak teď už ale vážně jdu do tý postele ~t~~t~~3~~h~
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
12.5.2010 19:46:37
vitej miruli, !!!rychle se zabydlite a pak supky dupky info o porodu a foteckyyy ~;)~g~~:-D
Renča, Alex a Dominik 46736
12.5.2010 19:07:18
Jaňulo, já myslím, že je to asi jedno, kdy ho dáš. Já ho mám spíš kvůli létu, na žízeň.
Janula38+Nela 71894
12.5.2010 18:39:23
Ahojky,
holky mám jeden dotaz. Ten fenyklový čaj dáváte před nebo po kojení?
Miruli, zrovna dneska jsem na tebe myslela, jestli už jsi doma a jak jste na tom. Tak ať se brzy zaběhnete.~x~~p~
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 18468  [Dalších 18308 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.