Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Fida1 | 24469 |
13.5.2010 9:10:53
Miru vítám doma.
Pett já taky vážím, ale spíš kontrolně jestli vypije dost a taky kojím z obou prsů zatím. Malej pěkně přibírá. Teď mě tak napadá kdy se má začít jen z jednoho? Jinak zase peru, protože malej se dost pročůrává. Ty newborn plíny jsou nám trošku větší a nic menšího se nedělá tak musím vydržet než nabere. Gotcho gratuluju ke kontrole. Doufám, že to o tom šití budu moct říct aspoň u dalšího porodu. |
Donutka +3+// | 77327 |
13.5.2010 8:19:42
nazdárek, miru, tak ať zvládáte.
v noci to máme rozdělené 2:1 - mm 2 a já jedno. jsem si polepšila akorát se nám děti stěhují do postele, ale tři se tam nevejdou, tak jsme dneska měli škatule hejbejte se. L. spí s námi pořád, večer řve a v 11 už nemnám sílu ji uspávat. pak se nám tam nastěhovala dcera, pak tam chtěl syn, tak mm odnesl dceru, která už usnula a se synem šel na jinou postel gotcho, ty máš teda výdrž! jaruško, to já jsem za exota se šátkem taky, když se někde objevím |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
13.5.2010 8:04:46
7 tydnu, pardon, ne mesicu!
|
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
13.5.2010 8:04:23
Pett, jsou to herecky a herci vsichni, ja bych neverila, jak si takova mala stvorenicka vymysli uz skoro od narozeni a jak se domahaji svych prav!!!
S tou vahou pak dej vedet, segra taky vazila, mala byla taky herecka....jinak segra porad koji z obou jedno kojeni a to ma mala 7 mesicu, proste z jednoho ji to nestaci - tzn., ze vypije hlavne to predni mliko a pribira pekne - ale taky to trvalo, takze neboj!!! |
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
13.5.2010 8:02:24
Dobre ranko zeny, vcera mi nesla vecer rodinka, takze jsem nemohla prispet.
Mirulinko, vitej doma a at jste brzy zajeti! Gotcho, my vcera odpoledne taky prdany a vecer - holky, ja to nepoznala, jestli to byli prdany nebo nechtela spat, tak strasne se vztekala, az se urvala do spani - takze mozna prdany, mozna rozmazlenost. No, jinak my se taky s mm stridame, kdyz je doma....clovek se preci jen chvilku vyspi dyl...ikdyz kdyz mala rve, tak mi to stejne neda..to je vyhoda zivnostniku...a nepravidelne pracovni doby. Holky , dnes na nas myslete, jdu s obema holkama na cvico!!!! smarja, to bude, uz za chvilku musime vyrazit a ja jsem jeste v pyzamu a cpu se jogurtem, abych vubec do sebe neco dostala. Za nazory na presun diskuze diky - takze, je nekdo vyrazne proti presunu na FB? ze bych to tak pomalinku zacala realizovat.... prisla jsem na to, ze jdu na rodinku a pak rychle taky na FB, jestli tam nemate nekdo nove fotecky, no, asi to tak dela vetsina z vas, co? takhle by to bylo vse v jednom... |
mambo | 100493 |
13.5.2010 7:30:30
dobre rano holky,
Pett - veta: "dneska to bude opravdu kraticky" me pobavila . Jsem zvedava na vase pribirani na vaze... budu drzet palce Mirulinko - vitam te doma Jinak ja jsem vzhuru od 2 hodin... Valerie zabrala az v 5 hodin. Ty prdy jsou hrozny... dala jsem ji snad vsechno co kdo tady kdy radil. Jinak dneska prijde na obed Danova teta, tak uz mam uvareno a dokonce i upeceno ke kavicce ))). Ale docela padam na hubu. Vcera vecer tady byla navsteva a odchazela v 10 nez jsem se dostala do postele tak to byla taky chvilka, takze jsem toho opravdu moc nenaspala (((. No dneska v noci hlida Daniel, tak to snad dospim ))) Hezky den vsem |
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
13.5.2010 1:38:22
tak máme dososáno, dokrmeno a konečně můžeme jít spát, už se těším, jsem dneska teda včera úplně vyřízená, za chvíli budu mít svaly jak kulturista, bo jsem Týnu pomalu celej den jenom nosila v náručí.
Takže dnes to, děvčátka, bude opravdu kratičký. Chci přivítat Mirulinku, ať se brzy zabydlíte, sžijete a prostě ať probíhá vše v pohodě a vyhnou se vám všechny problémy. Budeme se tu všichni těšit na fotečky. Zítra si jdu vyzvednout tu kojeneckou váhu, tak se na jednu stranu hrozně těším a na druhou mám celkem strach co zjistím Celej večer pročítám stránky kojení.net a řekla bych, že se řídím všemi doporučenými radami a stejně je to u nás takový jaký je takže jsem i zvědavá, co mi laktační poradkyně řekne. Jediný co možná dělám špatně a nenapadlo mě to, že Týna tahá jen když jí to hodně teče a to je takovýto přední mlíko spíš na žízeň, pak už na to víceméně prdí, no a to jí nemůže moc zasytit, takže to by zřejmě mohl být důvod proč je pořád taková nespokojená a má nejspíš hlad nebo když se jí náhodou podaří usnout, tak je nejpozději za hodinu vzhůru a řve hlady. No jenže jak ji donutit sát déle a intenzivněji netuším. Zrovna tohle naše noční kojení. Mordovaly jsme se půl hodiny, vypadalo to, že saje a polyká, ale přitom pak na omak rozhodně to prso prázdný nebylo, dost jsem ještě odstříkala a co hlavně, princezna vysosla 120 z flašky jako kdyby před tím vůbec nejedla. NO tak já nevím, buď je to prostě herečka s nominací na Oskara a že sosá jenom přesvědčivě předstírá nebo máme prostě doma otesánka. Však jí zítra sklapne, až to zítra váha proflákne tak papa, jdu do pelíšku, zítra budu mít celkem náročný den, spoustu běhání po městě, vyřizování, zařizovaní a shánění dárku Terezce k nedělním narozeninám. Jinak Gábi, už máte tašku do školy ??? My už jo, doufám, že se bude Terince líbit, mně se líbí moc Kdy má vlastně Miška ty narozky, taky teď někdy ne ??? Nebo už měla ??? Jo a Clas, co Sofinka ve školce ?? Líbí se jí? Ty holiny tu docela užije co ?:-( a lepší předpověď není ani na příští týden, taková kosa, fuuuj. Už mi z toho asi klepne, pomalu půlka května a počasí pořád na houby :-(( tak teď už ale vážně jdu do tý postele |
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
12.5.2010 19:46:37
vitej miruli, !!!rychle se zabydlite a pak supky dupky info o porodu a foteckyyy
|
Renča, Alex a Dominik | 46736 |
12.5.2010 19:07:18
Jaňulo, já myslím, že je to asi jedno, kdy ho dáš. Já ho mám spíš kvůli létu, na žízeň.
|
Janula38+Nela | 71894 |
12.5.2010 18:39:23
Ahojky,
holky mám jeden dotaz. Ten fenyklový čaj dáváte před nebo po kojení? Miruli, zrovna dneska jsem na tebe myslela, jestli už jsi doma a jak jste na tom. Tak ať se brzy zaběhnete. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.