Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mirulinka | 32529 |
12.5.2010 18:06:56
ahojky, jen hlasim, ze jsme doma z porodky, docitat vas asi nezvladnu. Pak napisu co a jak, Porod teda chutovka, fuj.
|
mambo | 100493 |
12.5.2010 17:24:31
ahoj holky,
tak u dr vse ok. siti minimalni a ani neni skoro videt a rikala, ze velmi slusna prace. A jeste jsem dostala pochvalu, ze jsem rodila bez drog Dalsi ko za pul roku - jupiii. Jinak Valerie kadi kazdy den jednou a radne ))). Dneska jsem to taky vychytala do umyvadla ))). A uz si zase nepamatuji co jsem chtela napsat (((. Tak hezky zbytek dne |
Jarča,Sam+Nik*3/05+Karolí*4/10 | 40722 |
12.5.2010 17:18:21
Malá mi právě spí v šátku, byla jsem ve školce na besídce, celé to prospala, jen já jsem tam působila jako exot.
Prvně ti co mě ještě s malou neviděli mi říkali... jé vy ještě nosíte břicho? pak každý chtěl koukat na malou, tak mi to pak chvilkama přišlo, jako kdybych ukazovala výstřih každému na počkání. Jinak fotky mám od fotografky, včera jsem byla na šátkování a byla tam fotografka a prosila mě o focení, že takové malé mimi nemá, že málo maminek se objednává na focení s takovými prcky a prvorodičky se o prcky víc strachují, tak já jí malou v klidu svěřila, co by jí asi tak mohla udělat, nic za focení nechtěla a ještě mi to poslala na meil. Jinak za hodinu focení bere 500,-kč a je jedno kolik se toho vyfotí, pak chci udělat fotky i s klukama, s tatínkem jako celá rodina se nám to asi moc nepovede.. |
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
12.5.2010 16:04:30
jojo donut, mne to bylo jedno byla jsem s eli venku tak jsem ho drndala a pak u kamosky venku sedeli ale musela jsem mu davat furt dudlik a drndat.
no nic jdu ven s eli a kocarkem papa |
Donutka +3+// | 77327 |
12.5.2010 14:25:13
tyo, 3 hodiny - to máš výdrž. já bych to vzdala. narvala do šátku nebo nechala uřvat. to by mě ti dva nenechali... ale s první dcerou to bylo hrozný - do 3 měsíců nespala v kočárku vůbec, ani v postýlce. max. na ruce... holt každý dítě je jiný. ale je to jen na pár měsíců. za pár let už po nás ani nevzdechnou
|
12.5.2010 14:19:23
donut ty uz jses zkusena mamina
davidka jsem vcera pres den vozila snad 3h a ne a ne usnout :-( furt na pul oka koukal. ted chrni ale vcera pres den vubec ne.potvurka |
Donutka +3+// | 77327 |
12.5.2010 14:10:57
arijko, L. mi celkem spinká. asi ví, že to je lepší, než řvát.protože když mě zaměstnávají ti druzí, tak na ni dojde až nakonec. dávám ji spát ven, tam vydrží i 4 hodiny. zase teď zlobí v noci, ale to jen když prdí. bohužel se nedaří vystopovat z čeho...
dudlík taky nasazují, ale je tvarovaný, tak to junior nezvládá správně. to mě k ní dotáhne za ruku on sám taky ještě spinká s "bebínkem" gabčico, u nás se kaká tak jednou, max. 2x za týden... ale to pak stojí zato... předchází tomu zhruba 2 hodinová příprava v podobě kroucení se, atd... a pak si ještě počká, až ji dám nad umyvadlo. fakt. do plíny jen jednou, když byla matka úplně tupá a vydává u toho velmi specifické zvuky |
Tobianni | 38942 |
12.5.2010 13:52:31
Pett, bez tvých příběhů by to nebylo ono!!!
Holky, my měli jen pár potniček na tvářičce a tam to zabralo. Jestli by to pomohlo i na ty "mezi faldíkama", to nevím. Andluka teď spinkala skoro 3 hodiny!! Jsem toho hned využila a vytuhla taky. A teď nemám oběd a chtěla jsem dělat ještě jabkové záviny, chjo... |
12.5.2010 13:32:56
ahoj holky!
zavriockoze mne taky porad neco jde a boli nebo picha mne v podbrisku a navic jak si leham nebo vstavam tak jako bych mnela svalovici na bricho jako kdybych delala brušaky, boli mne to. no necham to na dr. a uvidim co rekne, mozna je to normal ale chtela byc zacit cvicit doma, tak snad to bude ok.ja mam prohlidku po 6n asi za tyden. taky jsem pro FB akorat mm ma nejake poznamky jako ze: uz si tam zase? zavislak a pod. vzdy mne vidi bud na rodine nebo na FB. poly taky jsem zapomnela skomentovat tvuj darek: ona je panicka nespokojena s autickem chichi. ona chtela šperky, neboj ja neridila asi 15 let a zacla jsem kdyz se narodila eli, byla jsem nucena a zatim jen 1 bouracka doufam ze to tak i zustane. zvyknes si, ja si predem v hlave vybavila kudy pojedua kde mam dat prednost atd. abych nezmatkovala zatim ale ridim jen ve meste a nekdy kdyz musim tak nejaky vylet odridim. jinak to mm jisti. ja uz ani nevim na co reagovat jo a s tou bourackou u prechodu v praze to je hruza a jeste tahnout kocar... gabi ten muj kaka do kazde pleny a je pravda ze nekdy tam ma o neco vic. uvidim jak bude po 6 nedeli. holky taky vam ty deti nespi jako mne? pres den skoro vubec a pres noc jakz takz.a furt strkam jen dudlik, jinak rve nebo sebou furt mele a mrnka. jsem hlavni podavac dudliku a eli je hned po mne |
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
12.5.2010 13:26:34
ahoj
taky máme potničky -teda myslím že to jsou potničky - na pravé stranš tvářičky a čelíčku. Mívám Týnu převážně na levé ruce, tak asi proto. Jaruško, nádherný fotečky. Fotili jste sami?? Jinak my dopo taky moc nespíme a když tak jen v náruči jak položím tak je řev:-( zato odpoledne prochrápe v autosedačce od chvíle co vyrazíme do školky až do večerního koupání pokud se budem stěhovat na FB nebo kamkoli jinam dejte včas vědět ať se to stihnu naučit, jinak "ranní noviny" nebudou |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.