Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Zavřioči+Em+Li | 74118 |
11.5.2010 12:08:53
Dobre ranko, hihi, nechci vás nazlobit, ale spala jsem dnes do 11, mm si vzal o pul deváté obe holky.....nesmím si moc zvykat...uz mu to volno s námi pomalu konci a bude zase muset makat...
Soni, výsledky ti prijdou jen kdyz je problém. Nám přišly do 14 dní, ze se musí opakovat. A doporucene. A za týden pokud by byl problém tak te opet kontaktují. Pokud je vse ok, tak nic neposílaji.... |
mambo | 100493 |
11.5.2010 12:04:06
ahoj holky,
Sonco - nam pri tom odberu z paticky rekli, ze kdyz bude problem tak se ozvou a pokud vse ok tak nekontaktuji. Pett - drzim palce, at to vyresite s tou poradkyni... Gratuluji, ze uz budes mit pauzu od zubare. My vlastne mame tento tyden taky oslavy - dokonce dve ))). jsem si uvedomila jak to leti... v patek ma V uz 2 mesice a v sobotu ma narozeniny Daniel. Poly - tak to je hezky darek ))). Neboj, do t |
clasofkama | 32534 |
11.5.2010 11:40:40
Soni tobe vzdycky zapomenu napsat at se netrapis uca mela treba spatnej den a tobis taky, snad to neni treba hrotit, nikdy si o nem nepsala, ze by byl hyper, ty ho znas nejlip snad ne
Arijko chodi v botech, ven chodi ale jen ve skole, zadny prochazky se nekonaj, kdyz opusti skolu musi si od rodicu vyzadat souhlas...svacinu si nosi svoji, nespiii |
Poly+Eli+Juli | 44312 |
11.5.2010 11:39:51
Ahoj holky,píšu po delší době.U nás vše v poho,Julie přibírá tabulkově a Eliška dál prudí.Dneska ještě navíc přijely kolotoče,tož mě asi drbne.
Navíc mě pěkně vypekl mm,koupil mi za Julii a k 30tinám auto,že prej už konečně musím začít jezdit.Řidičák mám už 9 let a má své čestné místo v peněžence a to je asi tak vše.Se bojím sednout do auta po takových letech,mám nervy na pochodu.Asi si budu muset dokoupit nějaké jízdy v autoškole nebo jít rovnou pokorně vrátit papíry.Jsem kdysi měla už v autoškole 2 bouračky,si dovede představit mé řidičské umění.Jsem čekala třeba zlatý prstýnek nebo tak něco,no vypekl mě pěkně.Chjooo.... Soni úča je pěkná pipina,bych ji poslala k šípku. Ale s doporučením neporadím,jedině fakt zajít k dr. |
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
11.5.2010 11:29:21
sonco diky za radu.
clas a ve spanelsku ve skolce nechodi na prochazky nenosi backurky?? a jak to tam je? to jsem nemnela moznost videt ve span. jdu tak pa zas mozna vecerr nakuknu.eli chce na odrazedlo tak snad se zas neco nauci. |
Tobianni | 38942 |
11.5.2010 11:21:00
Arijko, učitelky se asi fakt ptát nebudu . Spíš se poptám u doktorky, příští týden tam jdu na kontrolu s malou. Snad mi poradí i nějakého toho psychologa. Ale četla jsem teď vedle na jedné diskusi o agrasivních dětech a zjistila jsem, že nejsem jediná s podobnými příznaky. A prý je to celkem v normálu. O hyperaktivitě nepadlo jediné slovo - spíš o introvertech.
Jo a já měla neteklé uzliny asi před 14 dny a pomohl mi zábal na krk na noc (mokré + sáček + suché) a přes den normálně suchý šátek. Za 4 dny bylo po všem. |
clasofkama | 32534 |
11.5.2010 11:18:41
Arijko sama bych nasedla do auta..jeste teda nalozila malyho a jela pro ni
ve skolce byla loni uz mesic tak to zna, ale jeji trida odjela vcera na skolu v prirode, to jsem ji dat nechtela takle narychlo jeji zazitky z cesky skolky , ze se tam chodi spat, ze tam maj backurky ze tam 3x denne jedi a ze chodi kazdy den na prochazky tohle totiz vypravela raulovi kdyz se loucila skolka je na vesnici u lesa sice stara ale ji se tam moc libi Arijko to je dobre, ze to rychle zabralo, ja sama mela x x zanet v ocich a je to dost neprijemny to uklizeni nma konce, ted jsem pochopila ryhly uklidy pokojicku u sofie, vsechno vsude nahazeny mezi hrackami nachazim veci na sebe a to delame spolecne 1x za mesic hloubkovy uklid no uz jsem byla 3x u popelnic |
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
11.5.2010 11:18:04
ahojky, tak jsem doma už od zubaře, no řeknu vám zážitek, ještě tam jdu v pátek s dětma a pak už ho zas dlouho nechci vidět.
Taky jsem si konečně domluvila tu laktační poradkyni, na sobotu, je teď celý týden na školení :-( ale to už vydržíme, aspoň do tý doby už bude i ta váha. Dneska máme ve školce besídku ke dni matek. Vlastně teď budeme samá oslava )) v neděli má narozky Terka a pátek je ohňostroj, tak ona si pořád myslí, že jako kvůli jejím narozeninám )) no nenechá si to vymluvit, ale to nevadí. Příští týden ve školce mají zahradní slavnost s opékáním buřtíků a průvodem v maskách. Takže nudit se nebudeme. Jo a na příští víkend taky oslava, to zas má narozky brácha |
11.5.2010 11:10:16
holky jdu na dvur , maleho strcim do kocaru a chvilku budu na slunicku.
mandle mne teda boleli celou noc ale zatim teda nehnisa ale stejne mam bby pocitr jestli nemam uzliny nebo neco...boli mne to tam vsude jeste vykloktam slivovici asi to vcera zabralo ale myslela jsem ze mne zhori pusa |
11.5.2010 11:08:12
soni nevim ale vysledky z paticky uz urcite jsou akorat jsou asi v poradku kdyz nic neposlali. nestresuj se! pockej si na 6tydenni prohlidku male a zeptej se tam ale ja bych to brala jako hotovou vec ze je vse v poradku. dyt v porodnici mneli vysledky skoro hned. takze...
s tim psychlogem neporadim, ale skus si na netu najit nejake cislo na psychologa a zeptejse jestli potrebuje doporuceniod lekare nebo muzes jen tak tam skocit. a nebo se rovnou zeptej ucky. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.