| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 18468  [Dalších 18238 >>]
Zavřioči+Em+Li 74118
11.5.2010 12:08:53
Dobre ranko, hihi, nechci vás nazlobit, ale spala jsem dnes do 11, mm si vzal o pul deváté obe holky.....nesmím si moc zvykat...uz mu to volno s námi pomalu konci a bude zase muset makat...
Soni, výsledky ti prijdou jen kdyz je problém. Nám přišly do 14 dní, ze se musí opakovat. A doporucene. A za týden pokud by byl problém tak te opet kontaktují. Pokud je vse ok, tak nic neposílaji....
mambo 100493
11.5.2010 12:04:06
ahoj holky,
Sonco - nam pri tom odberu z paticky rekli, ze kdyz bude problem tak se ozvou a pokud vse ok tak nekontaktuji.
Pett - drzim palce, at to vyresite s tou poradkyni... Gratuluji, ze uz budes mit pauzu od zubare.
My vlastne mame tento tyden taky oslavy - dokonce dve ))). jsem si uvedomila jak to leti... v patek ma V uz 2 mesice a v sobotu ma narozeniny Daniel.
Poly - tak to je hezky darek ))). Neboj, do t
clasofkama 32534
11.5.2010 11:40:40
Soni tobe vzdycky zapomenu napsat at se netrapis~x~ uca mela treba spatnej den a tobis taky, snad to neni treba hrotit, nikdy si o nem nepsala, ze by byl hyper, ty ho znas nejlip snad ne~R^~R^

Arijko chodi v botech, ven chodi ale jen ve skole, zadny prochazky se nekonaj, kdyz opusti skolu musi si od rodicu vyzadat souhlas...svacinu si nosi svoji, nespiii~t~~t~
Poly+Eli+Juli 44312
11.5.2010 11:39:51
Ahoj holky,píšu po delší době.U nás vše v poho,Julie přibírá tabulkově a Eliška dál prudí.Dneska ještě navíc přijely kolotoče,tož mě asi drbne.
Navíc mě pěkně vypekl mm,koupil mi za Julii a k 30tinám auto,že prej už konečně musím začít jezdit.Řidičák mám už 9 let a má své čestné místo v peněžence a to je asi tak vše.Se bojím sednout do auta po takových letech,mám nervy na pochodu.Asi si budu muset dokoupit nějaké jízdy v autoškole nebo jít rovnou pokorně vrátit papíry~n~.Jsem kdysi měla už v autoškole 2 bouračky,si dovede představit mé řidičské umění.Jsem čekala třeba zlatý prstýnek nebo tak něco,no vypekl mě pěkně~g~.Chjooo....
Soni úča je pěkná pipina,bych ji poslala k šípku.
Ale s doporučením neporadím,jedině fakt zajít k dr.
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
11.5.2010 11:29:21
sonco diky za radu.

clas a ve spanelsku ve skolce nechodi na prochazky nenosi backurky?? a jak to tam je? to jsem nemnela moznost videt ve span.~t~

jdu tak pa zas mozna vecerr nakuknu.eli chce na odrazedlo tak snad se zas neco nauci.~;)
Tobianni 38942
11.5.2010 11:21:00
Arijko, učitelky se asi fakt ptát nebudu ~t~ . Spíš se poptám u doktorky, příští týden tam jdu na kontrolu s malou. Snad mi poradí i nějakého toho psychologa. Ale četla jsem teď vedle na jedné diskusi o agrasivních dětech a zjistila jsem, že nejsem jediná s podobnými příznaky. A prý je to celkem v normálu. O hyperaktivitě nepadlo jediné slovo - spíš o introvertech.

Jo a já měla neteklé uzliny asi před 14 dny a pomohl mi zábal na krk na noc (mokré + sáček + suché) a přes den normálně suchý šátek. Za 4 dny bylo po všem.
clasofkama 32534
11.5.2010 11:18:41
Arijko sama bych nasedla do auta..jeste teda nalozila malyho~t~ a jela pro ni~t~

ve skolce byla loni uz mesic tak to zna, ale jeji trida odjela vcera na skolu v prirode, to jsem ji dat nechtela takle narychlo~a~

jeji zazitky z cesky skolky , ze se tam chodi spat~R^, ze tam maj backurky~R^ ze tam 3x denne jedi~R^ a ze chodi kazdy den na prochazky~R^ tohle totiz vypravela raulovi kdyz se loucila~t~~t~
skolka je na vesnici u lesa sice stara ale ji se tam moc libi~R^

Arijko to je dobre, ze to rychle zabralo, ja sama mela x x zanet v ocich a je to dost neprijemny~n~

to uklizeni nma konce, ted jsem pochopila ryhly uklidy pokojicku u sofie, vsechno vsude nahazeny mezi hrackami nachazim veci na sebe~o~~o~ a to delame spolecne 1x za mesic hloubkovy uklid~o~ no uz jsem byla 3x u popelnic~4~
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
11.5.2010 11:18:04
ahojky, tak jsem doma už od zubaře, no řeknu vám zážitek, ještě tam jdu v pátek s dětma a pak už ho zas dlouho nechci vidět.
Taky jsem si konečně domluvila tu laktační poradkyni, na sobotu, je teď celý týden na školení :-( ale to už vydržíme, aspoň do tý doby už bude i ta váha.
Dneska máme ve školce besídku ke dni matek. Vlastně teď budeme samá oslava :-))) v neděli má narozky Terka a pátek je ohňostroj, tak ona si pořád myslí, že jako kvůli jejím narozeninám :-))) no nenechá si to vymluvit, ale to nevadí. Příští týden ve školce mají zahradní slavnost s opékáním buřtíků a průvodem v maskách. Takže nudit se nebudeme. Jo a na příští víkend taky oslava, to zas má narozky brácha :-)
11.5.2010 11:10:16
holky jdu na dvur , maleho strcim do kocaru a chvilku budu na slunicku.
mandle mne teda boleli celou noc ale zatim teda nehnisa ale stejne mam bby pocitr jestli nemam uzliny nebo neco...boli mne to tam vsude~:( jeste vykloktam slivovici asi to vcera zabralo ale myslela jsem ze mne zhori pusa ~t~
11.5.2010 11:08:12
soni nevim ale vysledky z paticky uz urcite jsou akorat jsou asi v poradku kdyz nic neposlali. nestresuj se! pockej si na 6tydenni prohlidku male a zeptej se tam ale ja bych to brala jako hotovou vec ze je vse v poradku. dyt v porodnici mneli vysledky skoro hned. takze...

s tim psychlogem neporadim, ale skus si na netu najit nejake cislo na psychologa a zeptejse jestli potrebuje doporuceniod lekare nebo muzes jen tak tam skocit. a nebo se rovnou zeptej ucky.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 18468  [Dalších 18238 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.